Ontvang nu €100 aan gratis gokgeld. Beperkt aanbod!
Rules and limitations apply. Check the terms and conditions of the indivdual location and provider. Offer may have expired at the time of redemption. Gambling requires responsible action. Must be 18 years or older to redeem.
De belangrijkste voetbalwedstrijden deze week van maandag t/m donderdag.
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

Stade Chaban-Delmas: Alles wat je moet weten. Tickets, Parkeren, Hotel

Het stadion had oorspronkelijk een capaciteit van iets meer dan 20.000 toeschouwers, maar werd in 2000 uitgebreid gerenoveerd om 10.000 extra zitplaatsen toe te voegen en er een volwaardige all-seater locatie van te maken. Tot 2000 werd het stadion bekend als Parc Lescure gebouwd in de jaren 1930. Op dat moment werd er al vanaf 1912 op de site gevoetbald. De oorspronkelijke capaciteit van het stadion was iets meer dan 20.000 toeschouwers, maar het werd in 2000 uitgebreid gerenoveerd om 10.000 extra zitplaatsen toe te voegen en er een volwaardige all-seater locatie van te maken.

Chabandelmas

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer - Voetbalexpert Laatst bijgewerkt: Maandag, 27.Juni 2022 — 3min read
Bet365 Live Streams Gratis

Live Streams

257 beoordelingen
Ga naar de Bet365 Live Streams

Waarom wij Bet365 aanbevelen:

Live Streams De meeste gratis voetbal live streams
Betting Live of prematch wedden met de beste odds
Uitbetalingen Eenvoudig storten en uitbetalen (iDeal)
Welkomstbonus Begin met tot €100 gratis wedkredieten

Geschiedenis en beschrijving

Het stadion werd in 2000 gerenoveerd en heeft nu een capaciteit van iets meer dan 30.000. Parc Lescure, een stadion in Frankrijk dat officieel werd geopend op 12 juni 1938, organiseerde de kwartfinale van het WK tussen Brazilië en Tsjechoslowakije (1-1) en de wedstrijd om de derde plaats tussen Brazilië en Zweden (4-2). Parc Lescure bleef de volgende vijftig jaar grotendeels ongewijzigd. In 1985 vestigde het zijn recordopkomst toen veertigduizend mensen een wedstrijd tussen Girondins en Juventus bezochten. Het stadion onderging zijn eerste grote herontwikkeling in 1987 toen het fietspad werd verwijderd en de tribunes werden uitgebreid naar het veld. In 1995 werden verdere renovaties uitgevoerd om het stadion klaar te maken voor het WK van 1998. Het stadion was gevuld met toeschouwers en was een warme en zonnige dag. Het stadion, voorheen bekend als Stade Chaban-Delmas, veranderde zijn naam in 2000 ter ere van de voormalige burgemeester van Bordeaux Jacques Chaban-Delmas. De Stade Chalban-Delmas tunnel is de langste van Europa. Het meet in totaal 120 meter. In 2015 verhuisde Bordeaux naar het nieuwe Matmut Atlantique-stadion, dat werd gebouwd om de club betere faciliteiten te bieden en als speellocatie voor het Euro 2016-toernooi. Stade Chaban-Delmas heeft sindsdien uitsluitend rugbywedstrijden georganiseerd en zal dit in de toekomst blijven doen.

Manieren om naar Stade Chaban-Delmas te reizen

Het Stade Chaban-Delmas ligt ten oosten van het centrum van Bordeaux en op slechts een korte loopafstand van het stadhuis of place de la Victoire. Het duurt ongeveer 20 minuten om er naartoe te lopen. De afstand van het centraal station van Bordeaux, Gare St-Jean, naar het stadscentrum is iets langer, ongeveer 3,5 km. Vanuit het historische stadscentrum is het stadion gemakkelijk te bereiken met de tram. Neem tram A vanaf de Cours d'Alsace Lorraine in de richting van Mérignac Centre en stap uit bij halte Stade Chaban-Delmas. De reis duurt 10 tot 15 minuten. Vanaf Gare St-Jean neemt u bus 9 richting Brandenburg. Stap uit bij halte Stade Chaban-Delmas. De rit duurt 20 tot 25 minuten. Bussen gaan elke 10 minuten. Vanaf het vliegveld neemt u bus 49 naar de stad. Stap uit bij halte HÃ'pital Pellegrin en loop nog eens 5 minuten naar het stadion. Als u met de trein komt, ga dan naar het Gare St-Jean en neem vervolgens een taxi of het openbaar vervoer naar Centre Hospitaliers. Als u met de auto komt, rijdt u naar de Boulevards en volgt u de borden naar Centre Hospitaliers. Als u met de trein komt, loopt u naar Gare St-Jean en neemt u een taxi of het openbaar vervoer naar Centre Hospitaliers. Adres: Place Johnston, 33000 Bordeaux

Eet, drink en slaap in de buurt van Stade Chaban-Delmas

Stade Chaban-Delmas ligt in een woonwijk en wordt altijd omringd door eetgelegenheden. Het kan echter een beter idee zijn om naar het stadscentrum te gaan voor voedselopties vanwege het aantal restaurants dat daar te vinden is. Verschillende hotels bevinden zich op tien minuten lopen van het stadion.onder deze zijn La Maison Cachã©e, HÃ'tel Alton en de All Seasons Bordeaux Meriadeck. Klik hier om alle hotels in de buurt van Stade Chaban-Delmas te bekijken. U kunt een hotel vinden in het centrum van de stad of in het zuidwesten van het centrum, afhankelijk van wat voor u het handigst is. Hotels zijn meestal goedkoper in de buurt van Gare St-Jean, dat ook een plek van het nachtleven dicht bij de dokken heeft.

Nuttige internetlinks

Bordeaux-tourisme.com is de officiële website van het VVV-kantoor van Bordeaux. Het biedt informatie over toeristische attracties in en rond Bordeaux, evenals openbaar vervoer. InfoTBC.com is een website gewijd aan het openbaar vervoer in Bordeaux, met gedetailleerde informatie over alle verschillende bus-, trein- en metrolijnen in en rond de stad. Foto credits: TaraO David Wise bezocht het stadion in juli 1966 toen hij in de buurt verbleef met het voormalige au pair meisje van zijn familie. Hij was er van onder de indruk. Ik ging naar het stadion in juli 1966 toen ik in de buurt in M/erignac verbleef met het voormalige au pair meisje van mijn familie. Ik was behoorlijk onder de indruk.

Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites + Chabandelmas
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites + Chabandelmas
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites + Chabandelmas
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden
  Wedstrijden streamen
1 Wedstrijden
Primera Division - Speeldag 03
Vandaag
20:00
Rentistas
Albion

Populaire zoekopdrachten

Chabandelmas

Stade Chaban-Delmas: Alles wat je moet weten. Tickets, Parkeren, Hotel.

Het stadion had oorspronkelijk een capaciteit van iets meer dan 20.000 toeschouwers, maar werd in 2000 uitgebreid gerenoveerd om 10.000 extra zitplaatsen toe te voegen en er een volwaardige all-seater locatie van te maken. Tot 2000 werd het stadion bekend als Parc Lescure gebouwd in de jaren 1930. Op dat moment werd er al vanaf 1912 op de site gevoetbald. De oorspronkelijke capaciteit van het stadion was iets meer dan 20.000 toeschouwers, maar het werd in 2000 uitgebreid gerenoveerd om 10.000 extra zitplaatsen toe te voegen en er een volwaardige all-seater locatie van te maken.

Copyright © 2013-2022 SocaPro Inc - Global Gateway 8, SC
Over ons    Voorwaarden     Neem contact met ons op