Ontvang nu €100 aan gratis gokgeld. Beperkt aanbod!
Rules and limitations apply. Check the terms and conditions of the indivdual location and provider. Offer may have expired at the time of redemption. Gambling requires responsible action. Must be 18 years or older to redeem.
De belangrijkste voetbalwedstrijden deze week van maandag t/m donderdag.
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

Cardiff City Stadium: Alles wat je moet weten. Tickets, Parkeren, Hotel

Het stadion biedt plaats aan 27.500 toeschouwers en bevindt zich in de Welshe hoofdstad Cardiff. Cardiff City Stadium officieel geopend op 22 juli 2009 met een vriendschappelijke wedstrijd tussen Cardiff City en Celtic. Het stadion biedt momenteel plaats aan 27.500 mensen en bevindt zich in de Welshe hoofdstad Cardiff.

Cardiffcitystadium

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer - Voetbalexpert Laatst bijgewerkt: Woensdag, 29.Juni 2022 — 3min read
Bet365 Live Streams Gratis

Live Streams

257 beoordelingen
Ga naar de Bet365 Live Streams

Waarom wij Bet365 aanbevelen:

Live Streams De meeste gratis voetbal live streams
Betting Live of prematch wedden met de beste odds
Uitbetalingen Eenvoudig storten en uitbetalen (iDeal)
Welkomstbonus Begin met tot €100 gratis wedkredieten

Geschiedenis en beschrijving

Cardiff City Stadium officieel geopend op 22 juli 2009 met een vriendschappelijke wedstrijd tussen Cardiff City en Celtic. Het verving het oude terrein van Cardiff, Ninian Park, dat tegen het begin van de jaren 2000 ernstig verouderd was. Het nieuwe stadion was al in 2005 goedgekeurd, maar de bouw begon pas in 2007 vanwege de financiële problemen van de club. Cardiff City Stadium is onlangs gebruikt om verschillende internationals te ontvangen voor het nationale team van Wales. Het Millennium Stadium werd voor de gelegenheid te groot geacht en Cardiff City Stadium bleek een geschiktere locatie. In 2013, na de promotie van de club naar de Premier League, kondigde Cardiff plannen aan om de toeschouwerscapaciteit te vergroten door een tweede niveau toe te voegen aan de Ninian Stand. Ondanks de degradatie van de club aan het einde van het seizoen, gingen de werken toch door en werden ze voltooid voor de start van het seizoen 2014/15. Meer dan 60.000 fans waren aanwezig om de grootste wedstrijd in het Europese voetbal te vieren. In 2015 organiseerde Cardiff City Stadium de UEFA Super Cup tussen Champions League-winnaars Real Madrid en Europa League-winnaars Sevilla. Meer dan 60.000 fans woonden het evenement bij om de grootste wedstrijd in het Europese voetbal te vieren.

Manieren om naar Cardiff City Stadium te reizen

Cardiff City Stadium ligt ten oosten van het centrum van Cardiff en het centraal station van Cardiff. De wandeling duurt ongeveer 30 minuten. Er rijden regelmatig treinen van Cardiff Central naar Grangetown, die minder dan 5 minuten duurt en de wandeling van het station naar het stadion is nog eens 5 tot 10 minuten. Als u met de auto komt, verlaat u de snelweg M4 bij knooppunt 33 en neemt u de A4232 richting Cardiff/Barry. Neem na ongeveer 6 mijl de afslag richting de B4267. Volg de borden naar het stadion. Adres: Leckwith Road, Cardiff, CF11 8AZ Bent u op zoek naar een nieuwe baan??

Eten, drinken en slapen in de buurt van Cardiff City Stadium

Qua eten en drinken is het centrum van Cardiff een betere plek om te zijn. Er zijn tal van plaatsen om eten en drinken te krijgen in de woonwijk van Cardiff City Stadium. Er zijn geen hotels in de directe omgeving van het stadion, maar er zijn verschillende opties beschikbaar aan de westkant van het stadscentrum van Cardiff of in de buurt van Cardiff Central, vanwaar men kan lopen of een trein naar het stadion kan nemen. Klik hier voor een overzicht van hotels in Cardiff.

Cardiff City-tickets

Tickets voor wedstrijden van Cardiff City kunnen online, telefonisch of aan de kassa in het stadion worden gekocht. Als er tickets beschikbaar blijven, kunnen fans deze op de dag van de wedstrijd kopen aan de kassa. Cardiff is zelden uitverkocht in het Championship, maar wel regelmatig in de Premier League. De resterende thuiswedstrijden, die zijn geclassificeerd als B-wedstrijden, hebben een reeks prijzen van £ 27,00 tot £ 31,00. Tickets voor de thuiswedstrijden van Cardiff kunnen worden gekocht in drie prijscategorieën: categorie C-wedstrijden kosten £ 27,00 voor een stoel achter het doel, categorie A-wedstrijden (de duurste) kosten £ 31,00- £ 42,00 en B-spellen kosten £ 27,00- £ 31,00. Een plattegrond vind je hier.

Foto's van Cardiff City Stadium

Foto credits: © Jon Candy

Relevante internetlinks

De website van Cardiff City FC, Cardiff.com, is de officiële website van de club. Nationalrail.co.uk is de website die informatie biedt over treintijden en tarieven.

Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites + Cardiffcitystadium
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites + Cardiffcitystadium
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites + Cardiffcitystadium
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden
Momenteel geen informatie beschikbaar.

Populaire zoekopdrachten

Cardiffcitystadium

Cardiff City Stadium: Alles wat je moet weten. Tickets, Parkeren, Hotel.

Het stadion biedt plaats aan 27.500 toeschouwers en bevindt zich in de Welshe hoofdstad Cardiff. Cardiff City Stadium officieel geopend op 22 juli 2009 met een vriendschappelijke wedstrijd tussen Cardiff City en Celtic. Het stadion biedt momenteel plaats aan 27.500 mensen en bevindt zich in de Welshe hoofdstad Cardiff.

Copyright © 2013-2022 SocaPro Inc - Global Gateway 8, SC
Over ons    Voorwaarden     Neem contact met ons op