Ontvang nu €100 aan gratis gokgeld. Beperkt aanbod!
Rules and limitations apply. Check the terms and conditions of the indivdual location and provider. Offer may have expired at the time of redemption. Gambling requires responsible action. Must be 18 years or older to redeem.
De belangrijkste voetbalwedstrijden deze week van maandag t/m donderdag.
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

Bruchwegstadion: Alles wat je moet weten. Tickets, Parkeren, Hotel

Het stadion heeft een capaciteit van 25.000 en werd gebouwd in 1913. Het is gelegen in de stad Mainz, Rijnland-Palts, Duitsland. Het Bruchwegstadion is de huidige thuisbasis van 1. FSV Mainz en is ook de thuisbasis van hun U23-team. Het stadion heeft een capaciteit van 25.000 en werd gebouwd in 1913. Het is gelegen in de stad Mainz, Rijnland-Palts, Duitsland.

Bruchwegstadion

bruchwegstadion

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer - Voetbalexpert Laatst bijgewerkt: Woensdag, 29.Juni 2022 — 3min read
Bet365 Live Streams Gratis

Live Streams

257 beoordelingen
Ga naar de Bet365 Live Streams

Waarom wij Bet365 aanbevelen:

Live Streams De meeste gratis voetbal live streams
Betting Live of prematch wedden met de beste odds
Uitbetalingen Eenvoudig storten en uitbetalen (iDeal)
Welkomstbonus Begin met tot €100 gratis wedkredieten

Geschiedenis en beschrijving

Het Bruchwegstadion is de thuisbasis geweest van 1. FSV Mainz al meer dan 70 jaar en is momenteel de thuisbasis van de Mainz? U23 team. Mainz speelde tot 1937 zijn thuiswedstrijden in Stadion Fort Bingen, maar moest noodgedwongen verhuizen naar het Bruchwegstadion om plaats te maken voor legerkazernes. Het Bruchwegstadion bestond toen nog maar uit één onbedekte tribune en een atletiekbaan. Mainz bracht slechts een korte tijd door in hun nieuwe thuis nadat het stadion ernstige schade had opgelopen tijdens de Tweede Wereldoorlog. De club moest echter weer weg, tot 1949 toen ze eindelijk konden terugkeren. Uiteindelijk werd in 2002 een groot renovatieproject gestart dat de capaciteit van het stadion verhoogde tot 32.000. In de jaren 1950 werd het stadion geleidelijk verbeterd en uitgebreid en bereikte het een capaciteit van ongeveer 20.000 mensen. In de volgende decennia werden echter weinig veranderingen aangebracht, behalve de bouw van extra daken in 1981. Uiteindelijk werd in 2002 een groot renovatieproject gestart dat de capaciteit van het stadion verhoogde tot 32.000 mensen. Over het algemeen bleef het stadion een vrij slechte aangelegenheid en werden er weinig voorzieningen aangeboden aan het kleine publiek dat opdook in de donkerste jaren van Mainz toen ze worstelden in de regionale amateurcompetities. Tegen het einde van de jaren 1980 begon het fortuin van Mainz echter langzaam te veranderen en met hun promotie naar de 2. Bundesliga keerde het publiek geleidelijk terug. Voor verschillende spraakmakende wedstrijden regelde de club zelfs verwijderbare tribunes voor de lege zuidkant. Schijnwerpers werden uiteindelijk geïnstalleerd in 1995. In 1997 werd een tijdelijke tribune vervangen door een meer permanente staalconstructie. Tegelijkertijd werd aan de andere kant van het stadion een soortgelijke constructie opgetrokken. Mainz daagde in het begin van de jaren 2000 regelmatig uit voor promotie, maar de successen brachten de club ertoe een groot renovatieprogramma uit te voeren. Er werden twee nieuwe tribunes gebouwd, een op de hoofdtribune en een aan de overkant, en er werden geïmproviseerde tribunes geïnstalleerd om twee van de vier hoeken te vullen. Deze renovatie gebeurde net op tijd voor de promotie van Mainz naar de Bundesliga in 2004. Hoewel het Bruchwegstadion aanvankelijk in staat was om aan de behoeften van het team te voldoen, werd al snel duidelijk dat ze een nieuw stadion nodig hadden om gelijke tred te houden met de nieuwe stadions die in andere Bundesliga-clubs werden gebouwd. Drie jaar na de oplevering van de nieuwe tribunes begon Mainz al plannen te maken voor een nieuw stadion. Twee jaar nadat de bouw van de Coface Arena begon, verhuisde Mainz in 2011 naar hun nieuwe thuis. In de laatste jaren kon het stadion plaats bieden aan 20.300 toeschouwers. Sinds Mainz uit het Bruchwegstadion is verhuisd, is het stadion de thuisbasis van het U23-team van de club.

Manieren om naar Bruchwegstadion te reizen

Het Bruchwegstadion ligt in de buurt van het centraal station van Mainz en de oude binnenstad. De wandeling vanaf het treinstation duurt 10 minuten, die van de oude stad 5 minuten meer. Adres: Dr.-Martin-Luther-King-Weg, 55122 Mainz

FSV Mainz II-tickets

Tickets voor Mainz II-wedstrijden kunnen vooraf worden gekocht in de Fan Shop in de Opel Arena of op de dag vanaf twee uur voor aanvang van de wedstrijd aan de kassa's van het Bruchwegstadion. Het is niet nodig om vooraf te kopen, omdat FSV Mainz II nooit uitverkocht is.

Relevante internetlinks

 1. De officiële website van FC Mainz 05 is Mainz.de. Deze site biedt toeristische informatie, informatie over het openbaar vervoer en meer.

Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites + Bruchwegstadion
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites + Bruchwegstadion
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites + Bruchwegstadion
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden
Momenteel geen informatie beschikbaar.

Populaire zoekopdrachten

Bruchwegstadion

bruchwegstadion

Bruchwegstadion: Alles wat je moet weten. Tickets, Parkeren, Hotel.

Het stadion heeft een capaciteit van 25.000 en werd gebouwd in 1913. Het is gelegen in de stad Mainz, Rijnland-Palts, Duitsland. Het Bruchwegstadion is de huidige thuisbasis van 1. FSV Mainz en is ook de thuisbasis van hun U23-team. Het stadion heeft een capaciteit van 25.000 en werd gebouwd in 1913. Het is gelegen in de stad Mainz, Rijnland-Palts, Duitsland.

Copyright © 2013-2022 SocaPro Inc - Global Gateway 8, SC
Over ons    Voorwaarden     Neem contact met ons op