Eliteserien
Nu
Eliteserien
Nu
Eliteserien
Nu
Eliteserien
Nu
Eliteserien
in --'--''
Ontvang nu €100 aan gratis gokgeld. Beperkt aanbod!
Rules and limitations apply. Check the terms and conditions of the indivdual location and provider. Offer may have expired at the time of redemption. Gambling requires responsible action. Must be 18 years or older to redeem.
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

Brøndby Stadion: Alles wat je moet weten. Tickets, Parkeren, Hotel

Het Brondby Stadion werd gebouwd in 1964, hoewel het op dat moment uit niets meer bestond dan een veld en een atletiekbaan.

Brondbystadion

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer - Voetbalexpert Laatst bijgewerkt: Zondag, 26.Juni 2022 — 3min read
Bet365 Live Streams Gratis

Live Streams

257 beoordelingen
Ga naar de Bet365 Live Streams

Waarom wij Bet365 aanbevelen:

Live Streams De meeste gratis voetbal live streams
Betting Live of prematch wedden met de beste odds
Uitbetalingen Eenvoudig storten en uitbetalen (iDeal)
Welkomstbonus Begin met tot €100 gratis wedkredieten

Geschiedenis en beschrijving

Brã ̧ndby Stadion werd gebouwd in 1964, maar bestond op dat moment uit niets meer dan een veld, atletiekbaan en enkele lage aardbanken. De kleedkamers bevonden zich in een gebouw van gele baksteen weg van het stadion, wat betekende dat spelers zich door de menigte moesten bewegen om bij het veld te komen. Na een paar kleine verbeteringen in de loop der jaren, duurde het tot 1978 voordat een eerste tribune werd gebouwd. Enkele jaren later, in 1982, werd aan de overzijde een betonnen terras opgetrokken. In 2002 werden tijdelijke zitplaatsen toegevoegd om de capaciteit op 23.000 te brengen. In 1990 werden de atletiekbanen verwijderd en werden verdere verbeteringen aangebracht aan het stadion. Na Europese successen in 1991 werden tijdelijke steigers gebouwd. Deze brachten de capaciteit op 18.000. Een jaar later werden de tijdelijke tribunes vervangen door permanente. In 2002 werden tijdelijke zitplaatsen toegevoegd om de capaciteit op 23.000 te brengen. Het Brondby Stadium leed aan onvoldoende capaciteit gedurende een groot deel van de jaren 2000, dus om de concurrentie bij te houden, besloot de club om een groot herontwikkelingsprogramma te starten. Het stadion werd aangekocht van de stad en alle tribunes werden gereconstrueerd. De volledig herontwikkelde arena werd heropend op 22 oktober 2000. Het stadion dat voorheen bekend stond als Brondby Stadion wordt ook wel Vilfort Park genoemd, naar voormalig Brã ̧ndby-speler Kim Vilfort.

Manieren om naar Brondby Stadion te reizen

Het stadion heeft een capaciteit van 26.187 personen en werd geopend in 1912. Brã ̧ndby Stadion ligt in de buitenwijk Brondby in Kopenhagen. Het stadion ligt ongeveer 10 kilometer ten westen van het centrum van Kopenhagen. Het stadion heeft een capaciteit van 26.187 personen en werd geopend in 1912. Het stadion ligt op 25 minuten lopen van het treinstation van Glostrup. Regelmatige S-tog treinen (lijn B) rijden tussen het station en het centraal station van Kopenhagen. De reis duurt ongeveer 15 minuten. Deze bussen rijden overdag elke 10 minuten en 's avonds en 's nachts elke 20 minuten. U kunt bus 500S nemen op niet-wedstrijddagen vanaf Glostrup Station in de richting van Ãrestad St. Na een rit van 5 minuten stapt u uit bij halte Brã ̧ndby Hallen. Er rijden regelmatig bussen. Er is geen directe busverbinding tussen het stadion en het stadscentrum. Adres: Brøndby Stadion 30, 2605 Brøndby

Eten, drinken en slapen in de buurt van Brondby Stadion

Brondby Stadion ligt in een woonwijk die weinig interessants bevat. Er is niet veel in de buurt op het gebied van eten en drinken, wat beter kan worden gedaan in het centrum van Kopenhagen. De Danish Sports Hall of Fame ligt direct naast het stadion en heeft gratis toegang als u op zoek bent naar wat entertainment. Als u dicht bij het stadion wilt blijven, zou ik Idrattens Hus aanbevelen, dat zich in hetzelfde gebouw bevindt als de Hall of Fame. Anders zijn de opties beperkt, hoewel Glostrup Park Hotel en Scandic Glostrup in het centrum van Glostrup ongeveer op loopafstand (30 minuten) liggen. Op zoek naar een hotel in de buurt van Brondby Stadion? De meeste mensen verblijven in het centrum van Kopenhagen, maar er zijn een aantal geweldige opties net buiten de stad. Ontdek hier uw opties!

Brondby-tickets

Tickets voor Brã ̧ndby-wedstrijden kunnen online worden gekocht via Billetto of in de Brondby Shop in het stadion. Tickets zijn op de dag van de wedstrijd te koop bij de tourniquets. Brondby verkoopt bijna nooit een reguliere competitiewedstrijd uit. Tickets voor de wedstrijd tussen Kã ̧benhavn en FCK kunnen in prijs variëren van DKK 90-110 voor een stoel achter het doel tot DKK 130-160 voor een stoel aan een van de zijkanten. Als u uw tickets van tevoren koopt, zijn ze DKK 25,00 goedkoper. De derby tegen FCK is duurder, met tickets voor DKK 125-165. Voor meer informatie mail [email protected] of bel +45 4322 5371.

Relevante internetlinks

Bezoek Kopenhagen reiswebsite moviatrafik.dk om je busreis rond de stad te plannen. DSB biedt informatie over treintijden en tarieven, terwijl Rejseplanen u alle openbaarvervoersmogelijkheden in Kopenhagen laat verkennen. en neem vanaf daar de trein. ryan hensy schreef: 5 april 2016 om 12:53 Het stadion is een beetje een saga om te bereiken als je stopt in het centrum van Kopenhagen. Trein dan bus. Maar de sfeer is geweldig. Het beste is om lokale supporters te vragen naar bussen wanneer ze uit het spel komen. Het gemakkelijkste is om een taxi naar het station van Glostrup te nemen en vanaf daar de trein te nemen. , en neem vanaf daar de trein. Het stadion is een beetje een saga om te bereiken als je stopt in het centrum van Kopenhagen. Neem eerst de trein. Ga dan de bus in. De sfeer is echter geweldig. Het beste is om lokale supporters te vragen naar bussen wanneer ze uit het spel komen. Het gemakkelijkste is om een taxi naar het station van Glostrup te nemen en vanaf daar de trein te nemen. Jacob Fabricius schreef: 23 maart 2012 om 08:54 De intieme en moderne arena heeft een geweldige sfeer. Het uitzicht over het veld is geweldig. De intieme en moderne arena heeft een geweldige sfeer. Een geweldig uitzicht op de staanplaats is beschikbaar.

Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites + Brondbystadion
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites + Brondbystadion
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites + Brondbystadion
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden
  Populairste wedstrijden
1 Wedstrijden
Primera Division - Speeldag 03
Vandaag
23:00
Peñarol
Liverpool
  Wedstrijden streamen
7 Wedstrijden
Eliteserien - Speeldag 11
0 - 0
Bodø / Glimt
Aalesund
Eliteserien - Speeldag 11
2 - 1
Sandefjord
Tromsø
Eliteserien - Speeldag 11
1 - 0
Strømsgodset
Lillestrøm
Eliteserien - Speeldag 11
Vandaag
20:00
Vålerenga
Odd
Primera Division - Speeldag 03
Vandaag
20:00
Plaza Colonia
Cerrito
Major League Soccer - Regular Season
Vandaag
21:00
Los Angeles FC
New York RB
Primera Division - Speeldag 03
Vandaag
23:00
Peñarol
Liverpool

Populaire zoekopdrachten

Brondbystadion

Brøndby Stadion: Alles wat je moet weten. Tickets, Parkeren, Hotel.

Het Brondby Stadion werd gebouwd in 1964, hoewel het op dat moment uit niets meer bestond dan een veld en een atletiekbaan.

Copyright © 2013-2022 SocaPro Inc - Global Gateway 8, SC
Over ons    Voorwaarden     Neem contact met ons op