Eerste Divisie
Ma 20:00
Eerste Divisie
Ma 20:00
Champions League
Di 18:45
Champions League
Di 18:45
Champions League
Di 21:00
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

Bravo TV Gratis Kijken: app, inloggen, kosten, downloaden, alternatieven, storing, tv, laptop (2022)

Bravo TV is Amerika's negende hoogste advertentie-ondersteunde kabelnetwerk voor vrouwen, en het succes is niet alleen zichtbaar door zijn wereldwijde aanwezigheid, maar ook door Emmy-winnende shows zoals "Kathy Griffin: My Life on the D-List?" en Emmy-nominaties voor shows zoals "Top Chef?" Het succes van het netwerk is ook zichtbaar aan de boeiende originelen, zoals "Queer Eye for The Straight Guy?" die wereldwijd kijkers heeft getrokken. Het succes van Bravo TV wordt verder bewezen door de wijdverspreide erkenning, ook van internationale media, voor 'The Real Housewives Series'.

Bravo TV

bravo tv nederland

bravo tv

bravo tv app nederland

bravo tv app europe

bravo tv app

bravo my life mydramalist

bravo tv online

apple tv kopen

bravo tv live

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Laatst bijgewerkt: Zondag, 10.December 2023
Biografie van de auteur
Hallo. Mijn naam is Nicole Sommer. Ik ben een grote voetballiefhebber en doe veel onderzoek naar de gemakkelijkste manier om voetbal op tv en online over de hele wereld te bekijken.

bravotv.com

Veel mensen kunnen zich identificeren met Bravo TV omdat de realityshows de meest kale vorm van onze gevoelens zijn zonder enige verzinsel. Dat is de reden waarom Bravo TV zo populair is - het zorgt ervoor dat we online willen streamen.
Dank u voor uw compliment. Bravo TV is een van mijn favoriete kanalen omdat de inhoud ervan boeiend is en me dwingt om elke week af te stemmen. De verhalen zijn meeslepend en zorgen ervoor dat ik meer dan één aflevering per week wil bekijken.

Bravo TV - De verbeelding van mensen vastleggen

Ik hou absoluut van de ? De Echte Huisvrouwen? reeks. Ik herinner me dat mensen me vroegen hoe ze het online kunnen bekijken? Ik snap de hype en hun verlangen om naar de show te kijken, omdat het succes ervan Bravo ertoe heeft gebracht om meer dan negen iteraties van deze hitshow te produceren met een tiende set die in 2020 wordt uitgezonden.
Na het bekijken van de eerste paar afleveringen van Dirty John, realiseerde ik me dat er veel buzz was rond de show. Dat blijkt uit de vele zoekopdrachten die op mijn dashboard worden getoond. Al deze vragen en betrokkenheid laten zien hoe populair de show is, en een groot deel van deze populariteit kan worden toegeschreven aan de herkenbare en roddelcultuur.

Geschiedenis

Bravo werd opgericht op 1 december 1980. Dit Amerikaanse betaaltelevisienetwerk heeft sinds zijn oprichting een lange weg afgelegd en richt zich in eerste instantie op beeldende kunst en creatieve films. Na verloop van tijd veranderde Bravo echter in een reality-tv-fenomeen, met verschillende populaire shows zoals "Real Housewives of New York City" en "The Real World". Bravo is nu eigendom van NBC Universal en blijft reality-tv-programma's van hoge kwaliteit produceren.
Bravo is in staat geweest om over te stappen van pure lifestyle- en filminhoud naar reality-televisie met shows zoals Southern Charm, Shahs of Sunset, Top Chef en Real Housewives.

Ontwerpen

Wanneer u echter op een show klikt, wordt de video langzaam geladen. Bovendien heeft de menubalk boven aan het scherm slechts drie opties: Nu bekijken, Afleveringen doorbladeren en Mijn feed. Hoewel ik de kleurencombinatie niet erg vind, ben ik geen fan van de website of het ontwerp van de mobiele app van Bravo TV. De witte en donkerblauwe kleurencombinatie loopt goed door de website, maar de lay-out ziet eruit alsof het een nieuwssite is in plaats van een streamingnetwerk. Op het tabblad Categorie vindt u programma's, afleveringen en video's, evenals nieuws aan de linkerkant en apps aan de rechterkant. Wanneer u echter op een programma klikt om het live te bekijken of door de afleveringen bladert, wordt de video langzaam geladen. Bovendien zijn er slechts drie menubalkopties: Nu bekijken (wat slechts een oranje driehoek met een pijl is), Bladeren door afleveringen (die eruitziet als een lijst met miniaturen) en Mijn feed (waarvan een subsectie is gewijd aan meldingen).
Wanneer u op een van de opties op de startpagina of app klikt, ervaart u een abrupte verandering in hoe dingen eruit zien. Als u bijvoorbeeld op Shows > Basically Stassi klikt, verschijnt er een willekeurige banner met blauw en roze verloop die niets te maken heeft met wat u op de startpagina hebt gezien. Er is dus geen duidelijk visueel thema op de website of app.
Dus terwijl je naar beneden scrolt om te zien wat er nieuw is, klik je per ongeluk op een van deze widgets en moet je vervolgens weer helemaal terug naar boven scrollen. De meeste shows op de website hebben niet eens een speciale banner, dus als je erop klikt, zie je een rommelig mozaïekvideo-arrangement waar je je niet goed bij voelt. Er gebeurt gewoon te veel op elke pagina. Op elke binnenpagina zijn er widgets "Meest populair" of "Laatste nieuws" op een willekeurige positie geplaatst. Dus terwijl u naar beneden scrolt om te zien wat er nieuw is, klikt u per ongeluk op een van deze widgets en moet u vervolgens weer helemaal terug naar boven scrollen.
Er is niet veel leuks aan de website. Het gebrek aan hashtags en interessante inhoud maakt het moeilijk voor gebruikers om met elkaar in contact te komen. Bovendien hebben de tv-gids en het schema niet veel aantrekkingskracht, omdat er niet veel inhoud te zien is.
Als je dacht dat dat genoeg was, wacht dan tot je hun blogsectie bekijkt. Over het algemeen lijkt het erop dat NBC niet geeft om de visuele aantrekkingskracht en in plaats daarvan wordt gedreven door het plaatsen van inhoud die hen kan helpen inkomsten te genereren.

Tevreden

Ondanks dat het ontwerp en de lay-out van Bravo TV een puinhoop zijn, moet ik zeggen dat de inhoud is wat dit netwerk geweldig maakt. Het houdt je gelijmd en ik zou het niet erg vinden om $ 4-5 / maand te betalen voor dit netwerk alleen al voor de inhoud. Bravo is het meest bekeken kabel-tv-kanaal onder vrouwelijke kijkers voor 2017 en 2019. Bravo TV heeft 109 miljoen livestreams gegenereerd die een geschatte groei van +109% yoy hebben. Bravo TV is echter beschikbaar via Set-top-box VOD, TV Everywhere, evenals zijn eigen streamingdienst, Bravo TV - die al het lawaai maakt.
Volgens een onderzoek uit 2018 was Dirty John een van de top vijf door advertenties ondersteunde kabelscriptseries met een gemiddeld kijkersaantal van 2,4 miljoen. Dirty John is echter niet het enige dat wonderen doet voor het netwerk; nieuwe originelen zoals Southern Charm, Below Deck, Vanderpump Rules en Below Deck Mediterranean leveren allemaal geweldige nummers op. Below Deck staat bijvoorbeeld op gelijke hoogte met Dirty John om het beste seizoen ooit af te leveren tussen de leeftijdsgroep van 18-49 jaar met een gemiddeld kijkerspubliek van 2,3 miljoen.
Voor fans van bravo tv's reality-gebaseerde serie, hier is een lijst van alle huidige shows die worden uitgezonden. Titels zijn onder meer 'The Real Housewives of Atlanta', 'Below Deck', 'Married to Medicine', 'Project Runway', 'Spy Games', 'Summer House' en 'The Andy Cohen Show'.

Hoe stream je content op de Bravo TV website?

U kunt uw tv-provider vinden op de pagina Tv-provider op DisneyNow.com. Net als Investigation Discovery moet u inloggen met uw inloggegevens om toegang te krijgen tot uw account.

Desktop/mobiele ervaring

De website voor Bravo TV is veel beter dan de website voor Investigation Discovery. De previews voor Bravo TV laden snel en er zitten geen advertenties in. De app voor Investigation Discovery is echter slechter dan de website. De previews voor Investigation Discovery duren een eeuwigheid om te laden en er zitten advertenties van 1 minuut in.
Ondanks dat de Bravo Now-app beschikbaar is in de App Store, melden veel gebruikers dat het een van de slechtste streaming-apps is. Ze adviseren dat je je beslissing niet baseert op wat Bravo zegt over de app, maar eerder op wat echte gebruikers te zeggen hebben.

Mobiele app-ervaring is verschrikkelijk

De App Store vraagt klanten om hun kabelservice te upgraden of volledige afleveringen van shows op iTunes te kopen om ononderbroken previews van hoge kwaliteit te hebben. Totdat deze upgrades zijn uitgevoerd, kunnen klanten alleen previews bekijken die gevuld zijn met advertenties. Als u dacht dat het koppelen van uw kabelprovider eenvoudig was, denk dan nog eens goed na. Ongeacht hoe goed de previews in de App Store worden beschreven, het is niet de moeite waard om er geld aan uit te geven.

Compatibiliteit is het enige positieve

Ik vind het leuk dat de digitale inspanningen van dit bedrijf compatibel zijn met een breed scala aan diensten. Het ondersteunt DirecTV, Xfinity, AT & T, YouTube TV en Verizon. Door u aan te melden voor een NBC Universal-profiel in de app, kunt u bovendien uw favoriete programma's synchroniseren en de voortgang bijhouden. Dus dat is positief.

Plannen & Prijzen

- Sling TV - $ 25 per maand - ondersteunt op Roku, Google Chromecast, Apple TV, Amazon Fire Stick, Fire TV, Gaming Consoles - PlayStation Vue - $ 35 per maand - ondersteunt op Roku, Google Chromecast, Apple TV, Amazon Fire Stick, Fire TV
Sling TV is een live streamingservice die $ 25 - $ 40 per maand kost en Oculus Go, Roku, Google Chromecast, Apple TV, Amazon Fire Stick, Fire TV en gameconsoles ondersteunt. Xbox One en Xbox 360 worden ondersteund, net als iOS- en Android-apparaten.
Fubo TV is een streamingdienst die een verscheidenheid aan apparaten en platforms biedt om te gebruiken. Het is beschikbaar voor $ 44.99 per maand en ondersteunt Roku, Amazon Fire, Android TV, Apple TV, iOS- en Android-apparaten.
YouTube TV biedt een geweldige streamingervaring met ondersteuning voor Chromecast-, Roku-, Android TV-, Apple TV-, Xbox One-, iOS- en Android-apparaten. Plus, met het extra voordeel dat u niet hoeft te betalen voor kabel- of satelliet-tv, is het een betaalbare manier om al uw entertainmentbehoeften te dekken.
AT & T Now biedt een verscheidenheid aan services, waaronder $ 50 tot $ 135 per maand voor een Roku, Google Chromecast, Apple TV, Amazon Fire Stick of Fire TV. Deze service ondersteunt ook iOS- en Android-apparaten.
Als je nog steeds in de war bent over het streamen van Bravo TV op deze kanalen, hier is de verduidelijking. Met de eerder genoemde diensten krijg je lokale zenders zoals NBC, CBS, Fox, ABC en de CW. En Bravo TV als onderdeel van het NBC-netwerk kan gemakkelijk via deze pakketten worden gestreamd.

Koop shows online

Als u zich niet aan een netwerk wilt binden, kunt u eenvoudig online shows kopen bij iTunes, Amazon, Google Play of Vudu. Als je bijvoorbeeld gewoon Dirty John wilt kijken, kun je een heel seizoen kopen voor ongeveer $ 25-30. Dit is een geweldige optie als u geen frequente televisiekijker bent en niet van plan bent zich te abonneren op een bepaalde streamingdienst.

Suggesties die ik heb voor Bravo TV

De digitale aanwezigheid van Bravo TV is echt geweldig. Als de ontwikkelaars de kwaliteitsinhoud konden matchen met zijn digitale aanwezigheid, zou deze app wonderen doen. Ik zou graag zien dat NBC een individueel platform voor Bravo TV uitrolt waar gebruikers zich kunnen abonneren op dit individuele netwerk in plaats van kabel-, satelliet- of streamingnetwerken te kopen.

Conclusie

Bravo TV is een geweldige bron van inhoud met een behoefte aan digitale heruitvinding. Als je van reality-tv houdt, zul je zeker verslaafd raken aan de originelen. Momenteel kan Bravo TV gratis worden gestreamd als je het lidmaatschap hebt.
/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Nicole Sommer is een echte voetbalfan en trouwe supporter van FC Arsenal en 1.FC Köln. Ze speelt actief als centrale aanvaller in de vrouwenopleiding van TuS Köln in Duitsland. In haar vrije tijd brengt ze veel tijd online door, waaronder het onderzoeken van de voetbalstreamingruimte. Haar onderzoek is gepubliceerd in verschillende online voetbaltijdschriften.
Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden

Populaire zoekopdrachten

Bravo TV

bravo tv nederland

bravo tv

bravo tv app nederland

bravo tv app europe

bravo tv app

bravo my life mydramalist

bravo tv online

apple tv kopen

bravo tv live

bravo tv live stream

bravotv

chromecast svt play

discoveryplus.nl/tv koppelen

pelisplus chromecast

xbox 360 kopen

below deck mediterranean kijken

bravo app chromecast

bravo channel

bravo tv streaming app

bravo tv watch online

discovery plus gratis kijken

flixtor to chromecast

how to watch bravo tv online

itunes kopen

pandora groot charm

watch bravo tv online

yelo tv kijken

android tv kopen

animegogo.buzz

Bravo TV Gratis Kijken: app, inloggen, kosten, downloaden, alternatieven, storing, tv, laptop (2022).

Bravo TV is Amerika's negende hoogste advertentie-ondersteunde kabelnetwerk voor vrouwen, en het succes is niet alleen zichtbaar door zijn wereldwijde aanwezigheid, maar ook door Emmy-winnende shows zoals "Kathy Griffin: My Life on the D-List?" en Emmy-nominaties voor shows zoals "Top Chef?" Het succes van het netwerk is ook zichtbaar aan de boeiende originelen, zoals "Queer Eye for The Straight Guy?" die wereldwijd kijkers heeft getrokken. Het succes van Bravo TV wordt verder bewezen door de wijdverspreide erkenning, ook van internationale media, voor 'The Real Housewives Series'.

Over ons     Voorwaarden     Neem contact met ons op