Ontvang nu €100 aan gratis gokgeld. Beperkt aanbod!
Rules and limitations apply. Check the terms and conditions of the indivdual location and provider. Offer may have expired at the time of redemption. Gambling requires responsible action. Must be 18 years or older to redeem.
De belangrijkste voetbalwedstrijden deze week van maandag t/m donderdag.
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

Bramall Lane: Alles wat je moet weten. Tickets, Parkeren, Hotel

Het stadion is opmerkelijk omdat het het oudste ter wereld is dat nog steeds professionele voetbalwedstrijden organiseert. Bramall Lane werd gebouwd in 1846 en herbergt momenteel Premier League-wedstrijden.

Bramalllane

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer - Voetbalexpert Laatst bijgewerkt: Maandag, 27.Juni 2022 — 3min read
Bet365 Live Streams Gratis

Live Streams

257 beoordelingen
Ga naar de Bet365 Live Streams

Waarom wij Bet365 aanbevelen:

Live Streams De meeste gratis voetbal live streams
Betting Live of prematch wedden met de beste odds
Uitbetalingen Eenvoudig storten en uitbetalen (iDeal)
Welkomstbonus Begin met tot €100 gratis wedkredieten

Geschiedenis en beschrijving

Bramall Lane is een stadion waar nog steeds professionele voetbalwedstrijden worden gehouden. Het voetbalveld werd geopend op 30 april 1855 en werd de eerste 7 jaar gebruikt voor voetbaldoeleinden. De eerste voetbalwedstrijd op het veld werd gespeeld op 29 december 1862 toen Sheffield FC het opnam tegen Hallam FC (0-0). In opeenvolgende jaren werd het stadion regelmatig gebruikt voor voetbalwedstrijden van de lokale Sheffield-teams. In 1889 werd Sheffield United opgericht en verhuisde naar het stadion. De eerste verlichte wedstrijd vond plaats in 1898 en het stadion is sindsdien gebruikt voor voetbal. Bramall Lane organiseerde de allereerste verlichte voetbalwedstrijd in 1878. Het stadion onderging een reeks uitbreidingen in de late jaren 1890 toen twee nieuwe tribunes werden gebouwd. De eerste verlichte wedstrijd vond plaats in 1898 en Bramall Lane wordt sindsdien gebruikt voor voetbal. Na het maken van kleinere verbeteringen in de decennia daarna, bijvoorbeeld daken werden toegevoegd, werd een recordaantal toeschouwers gevestigd in 1936 toen 68.287 toeschouwers een FA Cup-wedstrijd tussen Sheffield United en Leeds bijwoonden. In 1966 werd een nieuwe Bramall Lane Stand met twee niveaus geopend, maar vanwege het feit dat het terrein nog steeds werd gebruikt voor cricketwedstrijden, had het stadion een nogal vreemde vorm met een veld dat ongeveer twee keer zo breed was als een standaard voetbalveld. Dit zorgde er in de praktijk voor dat de ene kant van het stadion gewoon een leeg veld was met het cricketpaviljoen achterin. In 1975 werd een nieuwe South Stand gebouwd op het cricketveld aan Bramall Lane, waardoor het stadion werd omgetoverd tot een echte voetballocatie. Het herontwikkelde stadion is een groot succes, met de club die in 2013 het League Championship won en in 2014 de FA Cup-finale bereikte. (foto's van de huidige Bramall Lane hieronder)

Manieren om naar Bramall Lane te reizen

Bramall Lane ligt ten zuiden van het centrum van Sheffield en het duurt ongeveer 15 minuten vanaf het treinstation van Sheffield of het stadscentrum om daarheen te lopen. Er zijn frequente directe treinen die Sheffield verbinden met London St Pancras Station met een reistijd van iets meer dan 2 uur. Daarnaast zijn er directe verbindingen vanuit steden als Manchester, Leeds en Birmingham.   Adres: Bramall Lane, Sheffield S2 4SU

Sheffield United-tickets

Tickets voor wedstrijden van Sheffield United kunnen online, telefonisch of bij het ticketkantoor in het stadion worden gekocht. De meerderheid van hun wedstrijden zijn ofwel middelmatigheid in de middenmoot of voetbal in de lagere divisie. Dit is dus geen wedstrijd die je zou willen missen. Ticketprijzen voor speeldagen bij Premier League-wedstrijden variëren afhankelijk van de categorie van het spel. De duurste tickets, voor wedstrijden gespeeld op de Kop of een van de lange zijden, variëren van £ 30,00 tot £ 34,00. De goedkoopste tickets zijn beschikbaar voor categorie B-spellen, die gemiddeld tussen £ 20,00 en £ 24,00 kosten. Prijzen stijgen met £ 2,00 als tickets worden gekocht op de dag van het spel. Voor meer informatie bel +44 (0) 871 995 1889 of mail [email protected]

Relevante internetlinks

Sufc.co.uk is de officiële website van Sheffield United FC, terwijl Sheffield.gov.uk informatie geeft over een bezoek aan Sheffield en omgeving, en Nationalrail.co.uk informatie biedt over treintijden en tarieven. Jonny schreef: Dit artikel is onjuist â Mansfield Town's Field Mill is de oudste professionele grond ter wereld, na in 2013 terug te zijn gepromoveerd naar de voetbalcompetitie. Field Mill werd een jaar eerder gebruikt voor voetbal dan Bramall Lane. Dit artikel is volledig onjuist omdat Mansfield Town's Field Mill niet de oudste professionele grond ter wereld is. In 2013 promoveerden ze terug naar de voetbalcompetitie, waardoor hun terrein het oudste professionele terrein ter wereld is. Veldmolen werd 1 jaar eerder gebruikt voor voetbal dan Bramall Lane.

Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites + Bramalllane
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites + Bramalllane
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites + Bramalllane
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden
  Wedstrijden streamen
1 Wedstrijden
Primera Division - Speeldag 03
Vandaag
20:00
Rentistas
Albion

Populaire zoekopdrachten

Bramalllane

Bramall Lane: Alles wat je moet weten. Tickets, Parkeren, Hotel.

Het stadion is opmerkelijk omdat het het oudste ter wereld is dat nog steeds professionele voetbalwedstrijden organiseert. Bramall Lane werd gebouwd in 1846 en herbergt momenteel Premier League-wedstrijden.

Copyright © 2013-2022 SocaPro Inc - Global Gateway 8, SC
Over ons    Voorwaarden     Neem contact met ons op