Ontvang nu €100 aan gratis gokgeld. Beperkt aanbod!
Rules and limitations apply. Check the terms and conditions of the indivdual location and provider. Offer may have expired at the time of redemption. Gambling requires responsible action. Must be 18 years or older to redeem.
De belangrijkste voetbalwedstrijden deze week van maandag t/m donderdag.
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

Bolt Arena: Alles wat je moet weten. Tickets, Parkeren, Hotel

Het stadion, dat plaats biedt aan 9.000 mensen, ligt in het district Ruoholahti. De Bolt Arena werd gebouwd in plaats van het oude Helsinki Football Ground. Het biedt plaats aan 9.000 mensen en ligt in het district Ruoholahti.

Bolt Arena

bolt arena

hjk helsinki tickets

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer - Voetbalexpert Laatst bijgewerkt: Woensdag, 29.Juni 2022 — 3min read
Bet365 Live Streams Gratis

Live Streams

257 beoordelingen
Ga naar de Bet365 Live Streams

Waarom wij Bet365 aanbevelen:

Live Streams De meeste gratis voetbal live streams
Betting Live of prematch wedden met de beste odds
Uitbetalingen Eenvoudig storten en uitbetalen (iDeal)
Welkomstbonus Begin met tot €100 gratis wedkredieten

Geschiedenis en beschrijving

De Bolt Arena, ook bekend als het voetbalstadion van Helsinki, werd gebouwd in plaats van het oude voetbalveld van Helsinki dat op dezelfde locatie had gestaan. Het werd gebouwd om Helsinki te voorzien van een modern voetbalstadion. De bouw van het stadion begon in 1999 en het werd voltooid in juni 2000. Het opende met een competitiewedstrijd tussen HJK en Jokerit (0-3). In 2015 kondigde Helsinki Football Club aan dat ze naar het stadion zouden verhuizen na hun promotie naar de hoogste divisie van Finland. Het stadion heeft in de loop der jaren verschillende sponsornamen gehad, waaronder Finnair Stadium, Sonera Stadium, Telia5G-areena sinds 2020 en Bolt Arena.

Hoe kom je bij de Bolt Arena

De Bolt Arena ligt in het noorden van Helsinki, naast het Olympisch Stadion van Helsinki. Het ligt op iets meer dan 2 kilometer van het centrum van Helsinki en heeft een centraal station. De wandeling naar het noorden langs de belangrijkste boulevard van Helsinki Mannerheimintie duurt ongeveer 30 minuten. Een van de verschillende tramlijnen die langs Mannerheimintie loopt is tram 2, die een iets langere route neemt. Er zijn verschillende andere tramlijnen verspreid over Helsinki, zoals tram 4 en 10 vanaf het centraal station van Helsinki of elders in het stadscentrum. Als u met de veerboot vanuit Tallinn in Helsinki aankomt, neemt u eerst tram 7 of 9 naar het centrum en stapt u over op een van de bovenstaande lijnen op het centraal station van Helsinki. Adres: Urheilukatu 5, 00250 Helsinki

Eet, drink en slaap in de buurt van de Bolt Arena

De Bolt Arena ligt in het Taka-Töölögebied, net ten noorden van het centrum van Helsinki. Het is een relatief welvarend gebied met veel groen, veel restaurants en cafés in de buurt voor een hapje en veel mensen die in de buurt wonen en werken. Het stadion maakt deel uit van een sportcomplex dat het Olympisch Stadion van Helsinki omvat. Er zijn twee grote hotels in de buurt van het stadion. Het Crown Plaza Helsinki is vlakbij en Scandic Park Helsinki is ook vlakbij. Je bent net zo snel in het centrum van Helsinki als je in een van deze twee hotels verblijft. Anders, als u op zoek bent naar andere opties in het centrum van Helsinki, of vragen heeft over waar te verblijven in de buurt van de Bolt Arena, bekijk dan ons overzicht van hotels in de buurt van het stadion en andere opties binnen Helsinki.

HJK Helsinki Tickets

HJK tickets koop je online of aan de kassa's van het stadion op de dag van de wedstrijd. Tickets kunnen worden gekocht voor ? 20,00 of ? 30,00, maar ze zijn ? 5,00 duurder als ze op de dag in het stadion worden gekocht. HJK is alleen uitverkocht in uitzonderlijke omstandigheden en tickets zullen over het algemeen beschikbaar zijn voor competitiewedstrijden.

HIFK-tickets

Je kunt HIFK-tickets online kopen via Lippu of aan de kassa's van het stadion voordat de wedstrijd begint. HIFK is nooit uitverkocht, maar tickets zijn ?5,00 goedkoper als ze van tevoren online worden gekocht. Tickets kosten ?11.00, ?20.00, of ?25.00 uur indien vooraf gekocht.

Foto's van de Bolt Arena

Ik ben erg teleurgesteld in hoe ons bedrijf omgaat met zijn medewerkers. Ik ben van mening dat ons bedrijf medewerkerstevredenheid niet serieus neemt.

Handige websites

De officiële website van HJK Helsinki en de officiële website van HIFK bevatten informatie over het team en de club. De My Helsinki website is een bron voor toeristische informatie in Helsinki.

Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites + Bolt Arena
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites + Bolt Arena
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites + Bolt Arena
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden
Momenteel geen informatie beschikbaar.

Populaire zoekopdrachten

Bolt Arena

bolt arena

hjk helsinki tickets

Bolt Arena: Alles wat je moet weten. Tickets, Parkeren, Hotel.

Het stadion, dat plaats biedt aan 9.000 mensen, ligt in het district Ruoholahti. De Bolt Arena werd gebouwd in plaats van het oude Helsinki Football Ground. Het biedt plaats aan 9.000 mensen en ligt in het district Ruoholahti.

Copyright © 2013-2022 SocaPro Inc - Global Gateway 8, SC
Over ons    Voorwaarden     Neem contact met ons op