Ontvang nu €100 aan gratis gokgeld. Beperkt aanbod!
Rules and limitations apply. Check the terms and conditions of the indivdual location and provider. Offer may have expired at the time of redemption. Gambling requires responsible action. Must be 18 years or older to redeem.
De belangrijkste voetbalwedstrijden deze week van maandag t/m donderdag.
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

BMO Field: Alles wat je moet weten. Tickets, Parkeren, Hotel

Het BMO-veld is speciaal gebouwd voor het voetbalteam van Toronto FC, waardoor ze een thuisbasis hebben om in te spelen.

Bmofield

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer - Voetbalexpert Laatst bijgewerkt: Maandag, 27.Juni 2022 — 3min read
Bet365 Live Streams Gratis

Live Streams

257 beoordelingen
Ga naar de Bet365 Live Streams

Waarom wij Bet365 aanbevelen:

Live Streams De meeste gratis voetbal live streams
Betting Live of prematch wedden met de beste odds
Uitbetalingen Eenvoudig storten en uitbetalen (iDeal)
Welkomstbonus Begin met tot €100 gratis wedkredieten

Geschiedenis en beschrijving

Het voetbalspecifieke stadion van BMO Field werd gebouwd om Toronto FC een thuis te bieden en om te dienen als het vlaggenschip van de 2007 U-20 FIFA World Cup. De BMO Field official opende op 28 april met een competitiewedstrijd tussen Toronto FC en de Kansas City Wizards. In 2014 onderging het stadion een grote herontwikkeling met de bouw van een extra laag over de Oosttribune, extra horecafaciliteiten en de bouw van een dak over het hele stadion. Hierdoor werd de capaciteit vergroot tot 30.000 zitplaatsen. De uitbreiding kostte CAD 120 miljoen. (foto's van het huidige BMO Field hieronder)

Manieren om naar BMO Field te reizen

Het BMO Field ligt aan de waterkant van Lake Ontario, ongeveer drie kilometer ten westen van het centrum van Toronto. Het ligt dicht bij de CN Tower en Toronto Union Station. Het stadion ligt op het terrein van Toronto Exhibition Place, dat wordt begrensd door de Gardiner Expressway in het noorden. Als u vanaf de Gardiner Expressway naar het oosten komt, neemt u de afslag naar Lake Shore Blvd/Jameson Ave. Volg Lake Shore Blvd ongeveer een kilometer totdat u Ontario Drive bereikt. Sla linksaf ontario drive op en volg het exhibition place terrein tot je je bestemming bereikt. Om het exhibition place-terrein, waaronder Newfoundland Road en Ontario Drive, te bereiken vanaf de Expressway west, moeten automobilisten vertrekken naar Lake Shore Boulevard en ofwel binnenkomen op Newfoundland Road of Ontario Drive. BMO Field ligt op korte loopafstand van het GO-treinstation Exhibition, dat een halte ten westen van Toronto Union Station aan de Lakeshore West-lijn ligt. Treinen vertrekken ongeveer één keer per uur voor de reis van 5 minuten. U kunt ook tram 509 nemen vanaf Union Station. Neem de tram in westelijke richting naar de Exhibition Loop. De tram rijdt meerdere keren per uur. Tram 511 brengt u naar het Prince Edward Viaduct, dat u over de Rivier de Don en naar het centrum van Toronto brengt. Na je reis naar het centrum keer je terug naar het metrostation Bathurst door tram 512 in westelijke richting te nemen. Vanaf metrostation Bathurst (in de buurt van de campus van de Universiteit van Toronto) kunt u tram 511 in zuidelijke richting nemen naar de Exhibition Loop. Tram 511 brengt u over de rivier de Don en naar het centrum van Toronto. Na je reis naar het centrum keer je terug naar het metrostation Bathurst door tram 512 in westelijke richting te nemen. Adres: 170 Princes Boulevard, Toronto, ON, M6K 3C3

Toronto FC Tickets

Tickets voor wedstrijden van Toronto FC kunnen online worden gekocht, telefonisch op +1 416 360 4625 of bij het BMO Field Ticket Office. Op de dag van de wedstrijd is de kassa tot het begin van de rust geopend voor de kaartverkoop. Tickets voor wedstrijden variëren afhankelijk van de tegenstander, maar de gemiddelde prijs voor algemene toegangskaarten is CAD 20,00 en voor zitplaatsen in het goedkoopste gebied in de buurt van het doel ligt tussen CAD 50,00 en CAD 339,00. Prijzen kunnen hoger of lager zijn, afhankelijk van waar u wilt zitten, maar gemiddeld kost het u ongeveer CAD 20.

Relevante internetlinks

Toronto FC Officiële Website: Toronto FC.Seetorontonow.com Toronto Tourist Information: Gotransit.com Informatie over het Go Train Transport System: TTC.ca Een update over de Lakeshore West treinen in uw review? Ze rijden nu elke 30 minuten van en naar het tentoonstellingsstation. Recent nieuws? De Lakeshore West-treinen die u in uw recensie noemde, rijden nu elke 30 minuten van en naar het tentoonstellingsstation. Over het algemeen denk ik dat BMO Field een goede plek is om een wedstrijd te bekijken. De sfeer is enthousiast en er zijn altijd genoeg fans in de buurt om het team te steunen. Er zijn echter enkele gebieden waar de club het beter zou kunnen doen. Over het algemeen is BMO Field een goede plek om een wedstrijd te bekijken. De sfeer is enthousiast en de fans zijn vriendelijk. Ik heb nooit problemen gehad om mijn zoon naar games te brengen. Maar de club heeft wat werk nodig?

Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites + Bmofield
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites + Bmofield
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites + Bmofield
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden
  Wedstrijden streamen
1 Wedstrijden
Primera Division - Speeldag 03
Vandaag
20:00
Rentistas
Albion

Populaire zoekopdrachten

Bmofield

BMO Field: Alles wat je moet weten. Tickets, Parkeren, Hotel.

Het BMO-veld is speciaal gebouwd voor het voetbalteam van Toronto FC, waardoor ze een thuisbasis hebben om in te spelen.

Copyright © 2013-2022 SocaPro Inc - Global Gateway 8, SC
Over ons    Voorwaarden     Neem contact met ons op