Eerste Divisie
Ma 20:00
Eerste Divisie
Ma 20:00
Champions League
Di 18:45
Champions League
Di 18:45
Champions League
Di 21:00
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

Bloody Disgusting Gratis Kijken: app, inloggen, kosten, downloaden, alternatieven, storing, tv, laptop (2022)

Bloody Disgusting is een website gewijd aan horror entertainment. Het werd opgericht in 2001 en dient niet alleen als een nieuwssite gericht op het horrorgenre, maar ook als een actieve community hub. De beschikbare inhoud is voortdurend bijgewerkt en divers, geschikt voor elke fan van horror.

Bloody Disgusting

bloody disgusting app

storing ziggo emmen

voetbal op laptop

ziggo forum storing

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Laatst bijgewerkt: Zondag, 10.December 2023
Biografie van de auteur
Hallo. Mijn naam is Nicole Sommer. Ik ben een grote voetballiefhebber en doe veel onderzoek naar de gemakkelijkste manier om voetbal op tv en online over de hele wereld te bekijken.

bloody-disgusting.com

Entertainment News is een populaire hit online. Er zijn veel websites die media-entertainment bieden, zoals nieuws over beroemdheden, popcultuurgebeurtenissen en andere evenementen. Als het gaat om horror, zijn er niet veel websites die zich specifiek op het genre richten.
Bloody Disgusting is een online media-outlet die gespecialiseerd is in het behandelen van horrorgerelateerd nieuws en onderwerpen. Het werd in 2001 opgericht door Brad Miska en Tom Owen. De website bevat fotogalerijen, recensies, redactionele artikelen, video's en meer. Na het succesvol runnen van de site, produceerden Bloody Disgusting-makers ook films zoals de V / H / S-serie die in 2012 in première ging.

Website Ontwerp

Het website-ontwerp voor Bloody Disgusting is geweldig. Van de lay-out van de website tot het kleurenschema en de daadwerkelijke inhoud, Bloody Disgusting doet geweldig werk door het horrorgenre op een smaakvolle en respectabele manier weer te geven.
Om het kleurenschema voor de website te maken, worden zwart en wit gebruikt met rood als af en toe een plons. De achtergrond is donker effen zwart, maar als je het goed bekijkt, blijkt de textuur een beetje een tv-scherm te zijn dat op het punt staat gek te worden. De textuur is zonder twijfel een hommage aan de V/H/S-trilogie.
De branding en het logo van Bloody Disgusting zijn uitstekend. Het logo is een zeer coole schedel met wat lijkt op een zaagblad dat door de schedel loopt en bloed van de bodem druipt. Het zwart-witte logo heeft een effect waardoor het er psychedelisch uitziet. Wat branding betreft, is alles, van het lettertype tot de schuine streep door de Bloody Disgusting-tekst in de koptekst, op punt. Wanneer je op de homepage van Bloody Disgusting belandt, is het duidelijk dat je in het hart van het horrorgenre zit.
Het viel me op dat de website dubbele menu's gebruikte. Ik hou niet van deze tactiek omdat het meestal nutteloos is en het er lelijk uitziet.

Tevreden

De content op Bloody Disgusting is vierkant gericht op horrorfans. Deze website heeft een schat aan aankomende filmnieuws, fotogalerijen, podcasts en meer. Ik zal hier niet elk detail bespreken, omdat je de site zou moeten bezoeken om het echt te waarderen. Ik zal echter zeggen dat de inhoud goed is gemaakt en vaak unieke inzichten bevat die niet op andere websites te vinden zijn.
De website Bloody Disgusting biedt een verscheidenheid aan inhoud, waaronder films, tv-programma's, recensies, redactioneel, video's, videogames en podcasts. Er zijn ook forums beschikbaar voor gebruikers om inhoud te bespreken.
In het forumgedeelte van de website kunnen lezers in contact komen met andere horrorfans. De opstelling is georganiseerd en gemakkelijk te gebruiken. Sommige categorieën zijn All Things Horror, The Horror Swap, General Discussion, Video Games, Movies, Television en Forum Games. Onderwerpen als ?wat is die horrorfilm?? kan fans helpen de obscure titels te vinden die ze onthouden van het plot, maar niet van de naam. Fans komen samen om horrorfilms te rangschikken en te bespreken.

Desktop & Mobiele toegankelijkheid

De Bloody Disgusting desktop browser is gemakkelijk te gebruiken en heeft geweldige navigatie. De graphics zijn verbluffend en het team doet geweldig werk om lezers betrokken te houden bij de website. De lay-out voedt de wens om meer te lezen zonder opdringerig te zijn. Advertenties worden tot een minimum beperkt, wat een ander positief kenmerk is.
De mobiele browser van de website is een ander voorbeeld van zijn awesomeness. De website is niet alleen een verkleinde versie van de grotere desktopversie, maar functioneert ook op een manier die is geoptimaliseerd voor mobiele kijkers. Het primaire menu ontbreekt, maar het klikbare secundaire menu is beschikbaar. Er is een grote advertentie om hun app te downloaden in de app store.
Het koele laadscherm op de applicatie trok meteen mijn aandacht. De lay-out van de app is vergelijkbaar met CNN of een nieuwsmedium van een mediagigant. Het zijbalkmenu op de app leest van boven naar beneden - Home, Horror News, Podcasts, Horror Trailers and Clips, This Week in Horror, Video Game News, Chat en Users.

Positieven

Er zijn veel voordelen aan het bezoeken van Bloody Disgusting. Allereerst is het een van de meest betrouwbare bronnen van horrornieuws. Bovendien is de website onafhankelijk eigendom en wordt deze beheerd, waardoor het een betrouwbare bron is.
Een prominent onderdeel dat deze website geweldig maakt, is de lay-out. De manier waarop de website is opgezet, moedigt lezers aan om titels te blijven openen. Verder is de artikelopmaak zelf erg goed. De editor doet geweldig werk door alinea's op precies het juiste punt te breken om dingen interessant en gemakkelijk door te bladeren te houden. De op lijsten gebaseerde artikelen zijn vooral leuk en boeiend om te lezen. De gerelateerde links zijn een ander groot deel van de artikelen.
De inhoud die Bloody Disgusting publiceert is niet alleen interessant, maar het is ook geschikt voor een zeer loyale en aanbiddende groep horrorfans. Door close-up en persoonlijke fotogalerijen op een gecentraliseerde locatie aan te bieden, evenals podcasts en filmnieuws, kan de publicatie meer lezers binnenhalen.
De Bloody Disgusting-website is een geweldige manier om in contact te komen met andere horrorfans en je ervaringen en meningen over de nieuwste inhoud te delen. Er is ook een speciale sectie op de website gewijd aan het helpen van nieuwe horrorfans om hun plaats in de community te vinden. De forums zijn zeer georganiseerd en gemakkelijk te gebruiken, waardoor het gemakkelijk is om de antwoorden op uw vragen te vinden en contact te maken met gelijkgestemde mensen.
De up-knop op Bloody Disgusting-websites is een kleine functie, maar het is handig omdat het je snel terugbrengt naar de bovenkant van de website zonder de achterkant te hoeven gebruiken, te vernieuwen of handmatig naar boven te scrollen.
Bloody Disgusting begrijpt wat zijn lezers willen en zorgt ervoor dat hun kijkervaring is geoptimaliseerd voor alle apparaten. De desktop kijkervaring is mijn favoriet, maar de app is ook geweldig!

Negatieven

Ik heb over het algemeen positieve gedachten over Bloody Disgusting. Het is een geweldige bron van entertainment voor horrorliefhebbers, en ik denk dat het hun doel goed dient.
De dubbele menu's op de desktopbrowserversie zijn lastig om naar te kijken. Het secundaire menu is echter een handige functie in de mobiele browserversie. Het is absoluut geen groot probleem. De klacht is vooral gebaseerd op het feit dat het visueel aantrekkelijk is.
Hoewel de advertenties weinig op de website zijn, is hun plaatsing niet ideaal. Een van mijn favoriete onderdelen van de website is de esthetiek. Het bereikt zo'n branding grootheid door zijn graphics. Helaas is de advertentie die de kop een paar centimeter naar beneden verplaatst erg afleidend. Hiermee kun je klikken en het weggaan, maar het duikt af en toe weer op om hinderlijk te zijn.
Bloody Disgusting heeft geen subcategorieën. Dit kan het moeilijk maken om specifieke titelgerelateerde items te vinden, vooral als men niet bekend is met de verschillende subgenres.

Verbeteringen nodig

Als ik überhaupt wijzigingen zou aanbrengen, zou ik het tweede menu in de desktopbrowser verwijderen en een subcategoriesysteem implementeren onder de opties van het hoofdmenu. Geen van de wijzigingen die ik heb voorgesteld zijn een must-have, maar ze zouden de website gebruiksvriendelijker maken.

Samenvatting

Bloody Disgusting is een onafhankelijke website die voornamelijk gespecialiseerd is in horrorcontent. De website heeft een grote hoeveelheid horrorgerelateerde artikelen, host een forum en is prachtig ontworpen en gemakkelijk te gebruiken op de desktop, mobiele browser en app.
/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Nicole Sommer is een echte voetbalfan en trouwe supporter van FC Arsenal en 1.FC Köln. Ze speelt actief als centrale aanvaller in de vrouwenopleiding van TuS Köln in Duitsland. In haar vrije tijd brengt ze veel tijd online door, waaronder het onderzoeken van de voetbalstreamingruimte. Haar onderzoek is gepubliceerd in verschillende online voetbaltijdschriften.
Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden

Populaire zoekopdrachten

Bloody Disgusting

bloody disgusting app

storing ziggo emmen

voetbal op laptop

ziggo forum storing

Bloody Disgusting Gratis Kijken: app, inloggen, kosten, downloaden, alternatieven, storing, tv, laptop (2022).

Bloody Disgusting is een website gewijd aan horror entertainment. Het werd opgericht in 2001 en dient niet alleen als een nieuwssite gericht op het horrorgenre, maar ook als een actieve community hub. De beschikbare inhoud is voortdurend bijgewerkt en divers, geschikt voor elke fan van horror.

Over ons     Voorwaarden     Neem contact met ons op