Eerste Divisie
Ma 20:00
Eerste Divisie
Ma 20:00
Champions League
Di 18:45
Champions League
Di 18:45
Champions League
Di 21:00
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

Bigo Live Gratis Kijken: app, inloggen, kosten, downloaden, alternatieven, storing, tv, laptop (2022)

Bigo Live is een applicatie met bijna 300 miljoen gebruikers. Hiermee kunnen gebruikers zichzelf uitzenden, live streamen, games spelen en zich bezighouden met andere vormen van inhoud. Bigo Live is gevestigd in Singapore en heeft gebruikers uit meer dan 120 landen en heeft samen meer dan 50 miljoen beoordelingen over App Stores. Naast de populariteit als een sociaal mediaplatform, vinden veel mensen het nuttig om hun leven uit te zenden of tijd door te brengen met chatten met vrienden of familie.

Bigo Live

chatten met vreemden

bigo live stream

bigo live wat is dat

wedden op dota 2

chat met vreemden

chatten met vreemde

bigo live-live stream~ go live app

bigo ludo

chat met vreemde

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Laatst bijgewerkt: Zondag, 10.December 2023
Biografie van de auteur
Hallo. Mijn naam is Nicole Sommer. Ik ben een grote voetballiefhebber en doe veel onderzoek naar de gemakkelijkste manier om voetbal op tv en online over de hele wereld te bekijken.

bigo.tv

In het afgelopen decennium hebben apps en platforms ons leven overgenomen. Velen van ons kunnen niet beweren afwezig te zijn op sociale media.

Succes gedefinieerd in cijfers

De grens van een miljard gebruikers wordt zeker aangeraakt door platforms zoals Facebook, YouTube en WhatsApp, waarbij Instagram snel steeds dichterbij komt. De opkomst van apps uit Oost-Azië is echter duidelijker met de Bigo Live-app die naar verluidt bijna 300 miljoen gebruikers heeft. Als deze cijfers ongelooflijk lijken, kunt u ze verifiëren via hun 35 miljoen beoordelingen in de Google Play Store alleen.
Het Bigo Live-platform is beschikbaar in meer dan 150+ landen en drijft het grootste deel van het verkeer van de Aziatische markt.

Van chatroom naar een sociaal fenomeen

Bigo Live biedt unieke functies waarmee mensen live kunnen uitzenden en hun persoonlijke ervaringen met de wereld kunnen delen. Met deze functies kan de app een onderdeel worden van ons dagelijks leven, waardoor het een aantrekkelijke optie is voor gebruikers.

Wat is Bigo Live?

Bigo Live is een live social en video streaming applicatie die in 2016 is ontwikkeld door een singapores internetbedrijf. Het biedt een goedkope sociale live video-uitzending met VOIP - Voice over Internet Protocol ondersteuning. In slechts drie jaar? tijd, de app is uitgegroeid tot een begrip in Singapore en in de meeste Aziatische landen. Het vermogen om je leven te delen en niet alleen talent heeft Bigo naar zijn sterrendom geleid.

Hoe werkt Bigo Live?

Bigo Live geeft je de mogelijkheid om live te streamen met slechts een tik. Je kunt je video's binnen enkele minuten maken en plaatsen, jezelf registreren in de app of je aanmelden met Facebook of Google ID. Via Bigo Live heb je toegang tot nieuwe, populaire content in de buurt, kun je een livestream bekijken of deelnemen aan een chat. Je kunt zelfs een stream delen op social media.
Als je een fan bent van het werk van een bepaalde streamer, kun je ze geschenken sturen in de vorm van bonen. Bonen die lijken op "Gold on Reddit" geven de populariteit aan. Je kunt die bonen zelfs ruilen voor echt geld. Verder gaat deze app niet alleen over streamen; het beschikt ook over niveaus en rangen, waardoor gebruikers XP kunnen verdienen door actief te blijven op het platform.

Waarom zou je de Bigo Live-app gebruiken?

Er zijn veel goede redenen om de Bigo Live app te gebruiken. Ik zal hieronder een paar van mijn favoriete redenen delen.

Mogelijkheid om jezelf uit te zenden

De belangrijkste reden waarom ik van deze app hou, is dat ik hiermee mijn live-inhoud kan uitzenden. Of ik nu praat, spelletjes speel, zing of dans, ik kan mijn ervaring met één klik met de wereld delen. Nadat de gezichtsherkenning is voltooid, kunt u zelfs het schoonheidseffect toepassen tijdens het videochatten. Het beste deel is dat je niet het talent hoeft te hebben om meer volgers te krijgen, alleen een fatsoenlijk verhaal is goed genoeg om je op weg te helpen.

Livestreams bekijken

Ik geniet van het kijken naar de inhoud van andere mensen en wat ze in hun leven aan het doen zijn. Bigo Live biedt toegang tot miljoenen individuen, waaronder getalenteerde zangers, dansers, komieken en leraren die het platform gebruiken voor het grotere goed. Daarnaast zijn er streamers die "PUBG", "Fortnite", "Dota 2", "RoV" en "LOL" spelen, wat verslavend is om naar te kijken. Je kunt zelfs communiceren met deze omroepen, deelnemen aan live-evenementen, beloningen verdienen en virtuele geschenken verzenden.

Gratis voice & video chat

Iedereen kan de videochatfunctie gebruiken om te communiceren met vrienden of vreemden. U kunt een groepsvideochat maken en met maximaal negen personen praten in een kamer met meerdere gasten. Als u met een vreemde wilt praten, kunt u verschillende chatrooms kiezen en filteren op basis van onderwerpen en locatie.

Gaming Center gebruiken

Als je niet van live streaming houdt, kun je een pauze nemen en genieten van verschillende games in het gamecentrum. Er zijn veel spellen die je met je vrienden en familie kunt spelen, waaronder Sheep Battle, Snakes & Ladders en Ludo.

Bekijk educatieve streams

Als je op zoek bent naar een geweldige manier om je soft skills te verbeteren, dan is Bigo Live een geweldige app om te gebruiken. Er zijn veel makers die live streaming-lessen aanbieden, zodat je gemakkelijk Engels, Mandarijn, Hindi of een andere taal kunt leren.

Zoek astrologieconsultatie en relatieadvies

Er zijn professionele astrologen op Bigo Live. Je kunt ze vragen stellen over je opleiding, financiën, carrière, huwelijk, gezondheid of je relaties. Ik ben geen grote fan van deze functie omdat ik niet zo van astrologie houd, maar ja als je dat bent, zul je een geweldige tijd hebben op deze app.

Waarom zou je de Bigo Live-app niet moeten downloaden?

Na het delen van alle positieve aspecten van deze app, wil ik erop wijzen dat deze niet zo productief wordt gebruikt als men zou hopen. Hoewel je volledig gebruik kunt maken van alle functies en positieve energie kunt brengen, is dat helaas niet hoe de meeste gebruikers deze app zien. Ze gebruiken het om gewelddadige en seksueel expliciete inhoud te promoten. Vooral met de AI-leeftijdsverificatie die gemakkelijk voor de gek kan worden gehouden, zijn de meeste gebruikers van deze app misschien niet eens 17. Deze app trekt duidelijk het jongere publiek aan en het spreekt voor zich dat het grootste deel van zijn publiek schaars geklede tieners omvat. Als je me niet gelooft, doe dan gewoon een willekeurige zoekopdracht op Google en de resultaten die je vindt zullen verontrustend zijn. Het ergste is dat de meeste van deze apps zelfs dergelijke inhoud gebruiken om hun app op YouTube en in-app-video's te promoten, wat behoorlijk verontrustend is.

Ontwerpen

De Bigo Live-app heeft een extreem strak ontwerp met dynamische streamingopties. Het is gemakkelijk te navigeren dankzij de gebruiksvriendelijke interface. Visueel is het net zo goed als elk ander platform op de markt. De interface is super schoon en streams zijn van behoorlijke kwaliteit. Normale en videochats zijn tot het einde en er zijn geen discrepanties bij verbinding.
De turquoise en grijs/witte kleurencombinatie ziet er aantrekkelijk uit voor tieners en jongvolwassenen. De startpagina van de app heeft een zoekbalk aan de linkerkant, gevolgd door drie menu's: Populair, Verkennen en Spel. Aan de rechterkant vindt u het meldingspictogram.
De hoofdinhoud is klein en de gebruikersminiaturen zijn niet zo goed. Er zijn vijf opties onder de tegels: Live, Locatie, Uitzending, Video's en Gebruikersaccount. Dit is standaard in de meeste communicatie-apps.

Tevreden

En alsof dat nog niet genoeg is, kun je ook in realtime met andere kijkers chatten. Er is een schat aan inhoud op deze app. Je vindt er vermakelijke video's van meer dan een miljoen gebruikers over de hele wereld. Je kunt tonnen inhoud bekijken, waaronder boek- en filmrecensies, dansvoorstellingen, make-uptutorials en mukbangs (mensen die eten en chatten). Je kunt je favoriete streamers volgen en updates ontvangen wanneer ze online zijn. Je kunt virtuele geschenken sturen, zoals sterren, snoepjes, lolly's en hartjes. En alsof dat nog niet genoeg is, kun je ook in realtime met andere kijkers chatten.

Bruikbaarheid

Een deel van de inhoud van de app is echter zeer aanstootgevend en mag niet worden toegestaan. Veel gebruikers vinden Bigo Live aanstootgevend vanwege de twijfelachtige inhoud. Hoewel het over het algemeen een geweldige app is, overschrijdt een deel van de inhoud een grens en is het niet acceptabel. Het is beschikbaar op alle grote platforms, waaronder Android, iOS en Windows, waardoor het gemakkelijk te gebruiken is, ongeacht de ervaring. Vloggen met Bigo Live is eenvoudig en ongecompliceerd - zelfs als je geen ervaring hebt met videoproductie. Qua functionaliteit is Bigo Live net zo goed als elke top-app in de Play Store of App Store. Er zijn echter enkele secties van de app die niet mogen worden toegestaan omdat ze seksueel expliciet of gewelddadig zijn.

Suggesties die ik heb voor Bigo Live

Ik heb wat zorgen over het leeftijdsverificatiesysteem in deze app. Gebruikers verplichten om hun leeftijd, locatie en geslacht te onthullen, is niet veilig voor jonge tieners. Er circuleert veel inhoud op het netwerk die niet geschikt is voor jongeren, en sommige gebruikers overschrijden de grens door bonen te verzamelen die worden omgezet in contant geld uit de echte wereld. Mijn suggestie aan ontwikkelaars zou zijn om deze app veiliger te maken voor gebruikers, vooral omdat deze gratis is.

Conclusie

Over het algemeen wordt de app om de juiste redenen niet gebruikt in ontwikkelingslanden. Bigo Live is al een van de grootste sociale mediaplatforms en het is het proberen waard. Hoewel je geen datums zult vinden of geïnteresseerd raakt in het platform, kun je het gebruiken als een manier om wat tijd te doden. Dat is alles.
/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Nicole Sommer is een echte voetbalfan en trouwe supporter van FC Arsenal en 1.FC Köln. Ze speelt actief als centrale aanvaller in de vrouwenopleiding van TuS Köln in Duitsland. In haar vrije tijd brengt ze veel tijd online door, waaronder het onderzoeken van de voetbalstreamingruimte. Haar onderzoek is gepubliceerd in verschillende online voetbaltijdschriften.
Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden

Populaire zoekopdrachten

Bigo Live

chatten met vreemden

bigo live stream

bigo live wat is dat

wedden op dota 2

chat met vreemden

chatten met vreemde

bigo live-live stream~ go live app

bigo ludo

chat met vreemde

chatrooms nederland

overschrijden engels

praten met vreemden

snoepjes met logo

"the standard.io" inflation or "defi project" or protocol or cryptocurrency or "blockchain technology"

9gag chat

afreecatv pubg league

astrologie engels

beste zangers live stream

bigo

bigo app

bigo live

bigo live 18+

bigo live app

bigo live chat

bigo live for laptop

bigo live geld verdienen

bigo live live stream

bigo live plus

bigo live reddit

Bigo Live Gratis Kijken: app, inloggen, kosten, downloaden, alternatieven, storing, tv, laptop (2022).

Bigo Live is een applicatie met bijna 300 miljoen gebruikers. Hiermee kunnen gebruikers zichzelf uitzenden, live streamen, games spelen en zich bezighouden met andere vormen van inhoud. Bigo Live is gevestigd in Singapore en heeft gebruikers uit meer dan 120 landen en heeft samen meer dan 50 miljoen beoordelingen over App Stores. Naast de populariteit als een sociaal mediaplatform, vinden veel mensen het nuttig om hun leven uit te zenden of tijd door te brengen met chatten met vrienden of familie.

Over ons     Voorwaarden     Neem contact met ons op