Ontvang nu €100 aan gratis gokgeld. Beperkt aanbod!
Rules and limitations apply. Check the terms and conditions of the indivdual location and provider. Offer may have expired at the time of redemption. Gambling requires responsible action. Must be 18 years or older to redeem.
De belangrijkste voetbalwedstrijden deze week van maandag t/m donderdag.
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

Stadio Marcantonio Bentegodi: Alles wat je moet weten. Tickets, Parkeren, Hotel

Het was toen dat Florence en Bologna werden gesticht. Het Stadio Marcantonio Bentegodi opende op 15 december 1963 met een wedstrijd tussen Hellas Verona en Venezia. Het was toen dat Florence en Bologna werden gesticht.

Bentegodi

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer - Voetbalexpert Laatst bijgewerkt: Maandag, 27.Juni 2022 — 3min read
Bet365 Live Streams Gratis

Live Streams

257 beoordelingen
Ga naar de Bet365 Live Streams

Waarom wij Bet365 aanbevelen:

Live Streams De meeste gratis voetbal live streams
Betting Live of prematch wedden met de beste odds
Uitbetalingen Eenvoudig storten en uitbetalen (iDeal)
Welkomstbonus Begin met tot €100 gratis wedkredieten

Geschiedenis en beschrijving

Het Stadio Marcantonio Bentegodi opende op 15 december 1963 met een wedstrijd tussen Hellas Verona en Venezia. Het stadion was oorspronkelijk onbedekt en bestond uit twee lagen. Een herontwikkeling voor het WK van 1990 voegde een derde niveau toe. Het WK werd gehouden in Stadio Bentegodi in Italië tijdens drie groepswedstrijden en de ronde van 16 wedstrijden tussen Joegoslavië en Spanje. Tot 1986 was het stadion de enige thuisbasis van Hellas Verona. Ze kregen echter gezelschap van Chievo na hun promotie naar de Serie C1. In de late jaren 2000 begon een bouwproject om de onderste laag van het stadion te verbeteren, maar deze verbeteringen werden nooit voltooid en de onderste laag is sindsdien gesloten gebleven.

Manieren om naar Stadio Marcantonio Bentegodi te reizen

Het Stadio Marcantonio Bentegodi ligt net ten zuidoosten van het historische stadscentrum van Verona. Lopen van het centraal station (Verona Porta Nueva) naar het historische centrum duurt ongeveer een kwartier. Lopen vanaf het centrale Piazza Bra met zijn Romeinse theater duurt iets langer, maar is nog steeds minder dan een half uur. Als alternatief verbinden bussen 11, 12 en 13 het stadscentrum (Piazza Bra) en het centraal station met het stadion. Neem bus 11 richting Chievo/Corno, bus 12 richting Borgo Nuevo of bus 13 richting Croce Bianca. Op zon- en feestdagen worden deze vervangen door lijn 90 en 95. Stap uit bij halte Stadio. Adres: Piazzale Olimpia, 37138 Verona

Eet, drink en slaap in de buurt van Stadio Marcantonio Bentegodi

Het Stadio Marcantonio Bentegodi is centraal gelegen in Verona, Italië. Het zal niet zo moeilijk zijn om een lokaal café of restaurant te vinden, maar het stadscentrum is vlakbij en biedt nog veel meer mogelijkheden om te eten en te drinken. Als je op zoek bent naar een hotel dat dicht bij het stadion ligt, is Hotel Martini een goede optie. Het ligt op 10 minuten lopen en heeft goede recensies ontvangen. Als alternatief ligt Hotel Porta Palio een paar minuten verder weg en zijn er andere opties voor appartementen en kleine B & B's beschikbaar. Voor een overzicht van hotels in de buurt van Stadio Marcantonio Bentegodi is het belangrijk om te begrijpen dat er geen reden is om jezelf te beperken tot hotels vlak bij het stadion. In feite ligt het stadscentrum op slechts een korte loopafstand. Klik hier om hotels in andere delen van de stad te verkennen.

Chievo-tickets

Tickets voor Chievo-wedstrijden kunnen online worden gekocht via Ticketone of aan de kassa's van het stadion op de dag voor de wedstrijd en de dag van de wedstrijd. Chievo is zelden uitverkocht, dus je zult waarschijnlijk tickets beschikbaar vinden. Ticketprijzen zijn afhankelijk van de tegenstander. De meeste wedstrijden komen in de tweede categorie die beginnen bij $ 24 voor een stoel achter het doel en oplopen tot $ 64 voor een stoel op een lager niveau aan een van de lange zijden. Tickets voor sommige low-profile wedstrijden zijn goedkoper, terwijl tickets voor de topwedstrijden een stuk duurder zijn. Een plattegrond vind je hier.

Hellas Verona Tickets

Tickets voor Wedstrijden van Hellas Verona kunnen online worden gekocht, in de clubwinkel in de buurt van de Via Cattaneo 2 in het centrum van de stad, of bij een Vivaticket-verkooppunten. Op de dag van de wedstrijd kunnen tickets worden gekocht bij het Hellas Verona Ticket Point. Identificatie is vereist om tickets te kunnen kopen. Ticketprijzen kunnen variëren afhankelijk van de tegenstander, maar variëren meestal van $ 12,00 voor een stoel in de Curva Sud tot $ 28,00 voor een stoel op een lager niveau aan een van de lange zijden. Tickets zijn duurder als ze op de dag van de wedstrijd worden gekocht.

Relevante internetlinks

De officiële website van AC Chievo Verona, hellasverona's website en Verona's toeristische website bevinden zich allemaal op www.chevoverona.it. De informatiesite over het openbaar vervoer op Atv.verona.it biedt nuttige informatie over hoe u Verona kunt verkennen.

Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites + Bentegodi
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites + Bentegodi
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites + Bentegodi
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden
  Wedstrijden streamen
1 Wedstrijden
Primera Division - Speeldag 03
Vandaag
20:00
Rentistas
Albion

Populaire zoekopdrachten

Bentegodi

Stadio Marcantonio Bentegodi: Alles wat je moet weten. Tickets, Parkeren, Hotel.

Het was toen dat Florence en Bologna werden gesticht. Het Stadio Marcantonio Bentegodi opende op 15 december 1963 met een wedstrijd tussen Hellas Verona en Venezia. Het was toen dat Florence en Bologna werden gesticht.

Copyright © 2013-2022 SocaPro Inc - Global Gateway 8, SC
Over ons    Voorwaarden     Neem contact met ons op