Npfl
11'' geleden
Eliteserien
14'' geleden
Npfl
16'' geleden
Eliteserien
17'' geleden
Ontvang nu €100 aan gratis gokgeld. Beperkt aanbod!
Rules and limitations apply. Check the terms and conditions of the indivdual location and provider. Offer may have expired at the time of redemption. Gambling requires responsible action. Must be 18 years or older to redeem.
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

BayArena: Alles wat je moet weten. Tickets, Parkeren, Hotel

Het heette aanvankelijk Ulrich-Haberland-Stadion, ter ere van bayers twee meest succesvolle spelers op dat moment, Ulrich Haberland en Edgar Heiberg. BayArena, oorspronkelijk bekend als Ulrich-Haberland-Stadion, werd gebouwd in het midden van de jaren 1950 ter vervanging van Bayer's vorige thuis Bayer Sportplatz. Het stadion werd aanvankelijk vernoemd naar drie van Bayers meest succesvolle spelers op dat moment, Ulrich Haberland, Edgar Heiberg en Herbert Kappler.

Bayarena

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer - Voetbalexpert Laatst bijgewerkt: Zondag, 26.Juni 2022 — 3min read
Bet365 Live Streams Gratis

Live Streams

257 beoordelingen
Ga naar de Bet365 Live Streams

Waarom wij Bet365 aanbevelen:

Live Streams De meeste gratis voetbal live streams
Betting Live of prematch wedden met de beste odds
Uitbetalingen Eenvoudig storten en uitbetalen (iDeal)
Welkomstbonus Begin met tot €100 gratis wedkredieten

Geschiedenis en beschrijving

De locatie werd oorspronkelijk gebouwd met een capaciteit van 50.000 en was de thuisbasis van FC Bayern München, die hier op 7 september 1954 hun eerste competitiewedstrijd speelden tegen Stuttgarter Kickers. Het stadion is in 2005 gerenoveerd en in 2016 opnieuw met de vervanging van de bestaande oosttribune. Het heeft nu een capaciteit van 73.000. BayArena, oorspronkelijk Ulrich-Haberland-Stadion genoemd, is een stadion dat Bayers vorige thuisbasis Bayer Sportplatz verving. De locatie werd oorspronkelijk gebouwd met een capaciteit van 50.000 en was de thuisbasis van FC Bayern München van 1954 tot 2004. In 2005 onderging BayArena renovaties die de capaciteit verhoogden tot 73.000. Het stadion onderging in 2016 nog een renovatie die een bestaande oosttribune verving en de capaciteit van het stadion verhoogde tot 83.000. De eerste wedstrijd die daar gespeeld werd was tussen de 1. FC Köln en Borussia Mönchengladbach op 2 augustus 1958. Toen Bayer in 1979 promoveerde naar de Bundesliga, bouwden ze een nieuwe tijdelijke Oosttribune. Hoewel er meer significante verbeteringen nodig waren om succesvol te kunnen concurreren op het hoogste niveau, bleek deze stand een succesvolle stap in de goede richting. In 1986 ondernam de club een herontwikkelingsprogramma dat de reconstructie van een nieuwe West Stand omvatte, de voortzetting van de bouw van de Oosttribune en uiteindelijk met beide uiteinden werd voltooid. In 1997 waren de werken voltooid en kon het stadion plaats bieden aan 22.500 mensen. Een jaar later, in 1998, werd de naam van het stadion veranderd in BayArena. Een nieuwe BayArena bleek echter al snel te klein voor de groeiende fanbase van de club, en als gevolg daarvan werd een uitbreidingsproject aangekondigd dat 70 miljoen euro kostte. Hierdoor werd de capaciteit van het stadion verhoogd van 16.000 naar 40.000. De bouw van het nieuwe gebouw begon in 2007 en omvatte de toevoeging van een extra laag, conversie van een deel van de stoelen in staande plaatsen en de bouw van een nieuw dak. Dit heeft geresulteerd in een toename van de stadioncapaciteit van 16.000 naar 40.000. Het dak ondersteunt zichzelf vanaf de buitenkant van het stadion, wat betekent dat toekomstige capaciteitsverhogingen relatief eenvoudig zullen zijn.

Hoe kom je bij de BayArena

Het is een grote, moderne arena waar concerten en sportevenementen zijn gehouden. Hoewel het stadion aan de A1 ligt, heeft het geen eigen uitgang. Het stadion is het best te bereiken vanaf de A3. Neem afslag 24 Leverkusen en sla in oostelijke richting de Willy Brandt Ring op. Sla linksaf de KalkstraÃe op, sla weer linksaf de Gustav-Heinemann-StraÃe op en, na onder de A3 door te zijn gegaan, rechtsaf de Bismarckstraãe op. U kunt ook afslag 22 Leverkusen-Opladen nemen, rechtsaf de Bonner Straãe op, weer rechtsaf de Europaring op, de A3 door en linksaf de Bismarckstraãe op. Rijd ongeveer een kilometer door en na onder de A1 door te zijn gegaan, bereikt u het stadion. De BayArena ligt op ongeveer 10 minuten afstand van een S-Bahnhalte in Leverkusen, die wordt bediend door lijn 6. De reis vanuit Keulen en DÃ1/4sseldorf duurt ongeveer een half uur. Kan men een trein nemen vanaf het centraal station van Keulen en uitstappen bij station Leverkusen Schlebusch? Ja, dit kan in slechts 15 minuten worden gedaan door de trein naar Leverkusen te nemen en vervolgens uit te stappen bij station Schlebusch. Vanaf daar is het een korte wandeling naar het stadion. Adres: Bismarckstraße 122, 51373 Leverkusen

Eet, drink en slaap in de buurt van de BayArena

De BayArena ligt in een woonwijk in Leverkusen, Duitsland. Het is een kleine arena die geen omliggende attracties heeft. Het centrum van Leverkusen ligt echter op slechts 15 minuten lopen. Hoewel de BayArena misschien niet een van de meest aantrekkelijke steden van Duitsland is, heeft het wel een paar restaurants en bars om uit te kiezen. Als u dicht bij de BayArena wilt verblijven, zal Hotel Lindner Bayarena u perfect van dienst zijn. Het bevindt zich in het stadiongebouw, waardoor het een geweldige keuze is als je dicht bij alle actie wilt zijn. Andere nabijgelegen keuzes zijn BestWestern Hotel Leverkusen en Hotel Brauhaus Manforter Hof. Er is ook een Ibis Hotel in het centrum van Leverkusen, wat iets goedkoper is. Klik hier voor een overzicht van hotels in de buurt van de BayArena. Als u meer tijd over heeft, kunt u ook overwegen om in Keulen of DÃ1/4sseldorf te verblijven, geweldige steden met meer te bieden. En neem de S-Bahn naar het stadion voor de wedstrijd.

Bayer Leverkusen Tickets

Tickets voor Bayer 04 Leverkusen-wedstrijden kunnen online, telefonisch of persoonlijk worden gekocht in een van de Bayer 04-winkels. De BayArena-winkel bevindt zich aan de BayArena en de andere winkel bevindt zich aan de Wiesdorfer Platz 9 in het centrum van Leverkusen. Bayer 04 verkoopt soms thuiswedstrijden uit, maar meestal zijn tickets gemakkelijk van tevoren te krijgen. Bayer heeft drie prijscategorieën gecreëerd voor hun thuiswedstrijden. Tickets voor categorie C-wedstrijden variëren van €17,00 tot €32,00, terwijl centrale stoelen op de hoofdtribune tussen de €32,00 en €68,00 kosten. Standing blijft dezelfde prijs op ?15,00 voor alle categorieën van games. Stuur een e-mail [email protected] voor meer informatie.

BayArena stadion tours

De Bayer 04-stadionrondleidingen bieden bezoekers de kans om de kleedkamers, spelerstunnel, persruimte, dug-outs en VIP-ruimtes te zien. Sommige tours lopen een paar keer per maand, terwijl anderen een dozijn of meer keer in de loop van het jaar worden uitgevoerd. Data voor deze tours worden meestal aangekondigd op de BayArena-website. Er zijn ook speciale rondleidingen beschikbaar op wedstrijddagen. Aanvragen voor rondleidingen moeten telefonisch of per e-mail worden gedaan. De tour kost 10 euro.

Foto's van bayarena

De spreker bespreekt hoe mensen gezonder kunnen leven. Ze leggen uit dat er veel manieren zijn om iemands gewoonten te veranderen en een gezondere levensstijl te leiden. Enkele van de manieren om iemands gewoonten te veranderen zijn door gezonder voedsel te eten, voldoende te bewegen en roken te vermijden.

Nuttige internetlinks

Bayer04.de - Officiële website van Bayer 04 Leverkusen Leverkusen.de - Officiële website van de stad Leverkusen VRR.de - Informatie over het openbaar vervoer in het Rhein-Ruhrgebied Bahn.de - Bekijk treintijden en tariefinformatie Alles loopt hier soepel, met een ontspannen en gezinsvriendelijke sfeer. U kunt uw creditcard overal gebruiken zonder dat u stadionkaarten hoeft mee te nemen. Het uitzicht vanaf de bovenste stoelen is geweldig en er is genoeg terrasactie om u te vermaken. Ik ben in oktober naar Leverkusen vs Leipzig geweest. Ik reisde van Düsseldorf met de trein naar Leverkusen en liep vervolgens door het plaatselijke park om bij de BayArena te komen. Alles loopt hier op rolletjes en de sfeer is zeer ontspannen en gezinsvriendelijk. Je kunt je creditcard overal gebruiken, dus je hebt die vervelende stadionkaarten niet nodig. Het uitzicht vanaf de bovenste stoelen is geweldig en genoeg terrasactie om je te vermaken. Nadat ik op dezelfde trein naar Keulen was gestapt, vond ik het stadion erg mooi en modern. De vriendelijke fans waren gastvrij en het was gemakkelijk om plaatsen te vinden om te eten en te drinken. U kunt geen contant geld in de grond gebruiken, alleen kaarten worden geaccepteerd. Na het spel kun je je kaart inleveren om je geld terug te krijgen. Het is niet toegestaan om contant geld te gebruiken in het stadion. Alleen kaarten worden geaccepteerd (u moet één kaart krijgen en deze met contant geld laden). Je kunt deze kaart na het spel retourneren om je geld terug te krijgen. Ik heb onlangs uw nieuwe stadion gezien en ik ben verdrietig om te zien dat de oude grondstructuur is verdwenen. Ik vond het geweldig dat je oude schijnwerpers buiten de grond stonden op enorme palen die naar binnen leunden en boven de hoofden van de supporters in de grond waren plafondverwarmers, zoals de oude elektrisch opgerolde staven die je vroeger zag in huishoudelijke elektrische barvuren. Nu is onze Highbury Ground ook weg, maar ik zal het nooit vergeten. Ik houd je resultaten in de gaten en je mijn favoriete club na Arsenal. Beste wensen aan alle staf, spelers en fans Derek. Ik heb onlangs je nieuwe stadion gezien en ik ben verdrietig dat je oude grondstructuur is verdwenen. Ik vond het geweldig dat je oude schijnwerpers buiten de grond stonden op enorme palen die in en boven de hoofden van de uitsupporters leunden. De plafondverwarmers waren als de oude elektrische opgerolde staven die je vroeger zag in huishoudelijke elektrische barhaarden. Nu is onze Highbury Ground ook weg, maar ik zal het nooit vergeten. Ik houd je resultaten in de gaten en je bent mijn favoriete club na Arsenal. Beste wensen aan alle stafleden, spelers en fans Derek omdat ik veel vrienden in de stad heb die kunnen helpen met intel

Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites + Bayarena
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites + Bayarena
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites + Bayarena
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden
  Populairste wedstrijden
1 Wedstrijden
Primera Division - Speeldag 03
Vandaag
23:00
Peñarol
Liverpool
  Wedstrijden streamen
7 Wedstrijden
Eliteserien - Speeldag 11
0 - 0
Bodø / Glimt
Aalesund
Eliteserien - Speeldag 11
0 - 0
Sandefjord
Tromsø
Eliteserien - Speeldag 11
0 - 0
Strømsgodset
Lillestrøm
Eliteserien - Speeldag 11
Vandaag
20:00
Vålerenga
Odd
Primera Division - Speeldag 03
Vandaag
20:00
Plaza Colonia
Cerrito
Major League Soccer - Regular Season
Vandaag
21:00
Los Angeles FC
New York RB
Primera Division - Speeldag 03
Vandaag
23:00
Peñarol
Liverpool

Populaire zoekopdrachten

Bayarena

BayArena: Alles wat je moet weten. Tickets, Parkeren, Hotel.

Het heette aanvankelijk Ulrich-Haberland-Stadion, ter ere van bayers twee meest succesvolle spelers op dat moment, Ulrich Haberland en Edgar Heiberg. BayArena, oorspronkelijk bekend als Ulrich-Haberland-Stadion, werd gebouwd in het midden van de jaren 1950 ter vervanging van Bayer's vorige thuis Bayer Sportplatz. Het stadion werd aanvankelijk vernoemd naar drie van Bayers meest succesvolle spelers op dat moment, Ulrich Haberland, Edgar Heiberg en Herbert Kappler.

Copyright © 2013-2022 SocaPro Inc - Global Gateway 8, SC
Over ons    Voorwaarden     Neem contact met ons op