Ontvang nu €100 aan gratis gokgeld. Beperkt aanbod!
Rules and limitations apply. Check the terms and conditions of the indivdual location and provider. Offer may have expired at the time of redemption. Gambling requires responsible action. Must be 18 years or older to redeem.
De belangrijkste voetbalwedstrijden deze week van maandag t/m donderdag.
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

The Baseball Ground: Alles wat je moet weten. Tickets, Parkeren, Hotel

De groep jonge studenten keek opgewonden naar de kaart. De groep studenten keek vol verwachting naar de kaart.

Baseballground

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer - Voetbalexpert Laatst bijgewerkt: Maandag, 27.Juni 2022 — 3min read
Bet365 Live Streams Gratis

Live Streams

257 beoordelingen
Ga naar de Bet365 Live Streams

Waarom wij Bet365 aanbevelen:

Live Streams De meeste gratis voetbal live streams
Betting Live of prematch wedden met de beste odds
Uitbetalingen Eenvoudig storten en uitbetalen (iDeal)
Welkomstbonus Begin met tot €100 gratis wedkredieten

Geschiedenis en beschrijving

De Baseball Ground werd in 1890 gebouwd door Sir Francis Ley, die het had bestemd voor een nieuw gevormd honkbalteam nadat hij tijdens een reis naar de VS geïnspireerd was geraakt door de sport.Derby County had moeite om honkbal populair te maken, maar in 1895 bereikten ze een deal met Ley om de permanente huurder van het terrein te worden. Ley investeerde op zijn beurt £ 7.000 om de capaciteit te verhogen van 4.000 naar 20.000 plaatsen.Derby speelde zijn eerste wedstrijd op het veld op 14 september 1895. Ongeveer 10.000 toeschouwers zagen ze Sunderland met 2-0 verslaan.

Derby besloot in de vroege jaren 1920 het eigendom op het honkbalveld van Francis Ley te kopen.

Kort na de promotie naar de First Division promoveerde Derby naar de divisie en bouwde een nieuwe hoofdtribune ontworpen door Archibald Leitch. Nadat de stand was voltooid, ging de aandacht naar de andere kant (de Volkszijde), waar het terras werd vergroot en voorzien van een overkapping.De drukte in Derby bleef echter groeien en in 1933 werd een nieuwe dubbeldekkerstand gebouwd aan het Osmaston End. Twee jaar later werd aan de andere kant een soortgelijke stand gebouwd, waardoor de capaciteit op een totaal van 38.000 kwam.In 1969 promoveerde de club opnieuw naar de Eerste Klasse. Ley Stand werd uitgebreid herontwikkeld en hernoemd ter ere van Sir Francis Ley.De herontwikkeling van de Baseball Ground verhoogde de capaciteit tot iets meer dan 40.000 mensen, en dit maakte het een van de weinige Engelse stadions met zitplaatsen en staplaatsen aan alle kanten. Kort daarna, in 1969, registreerde het zijn hoogste opkomst toen 41.826 mensen een thuiswedstrijd tegen Tottenham Hotspur bezochten.Tijdens het midden van de jaren 1970 verslechterden derby's sportieve successen en financiën langzaam, met alleen maatregelen om het toenemende aantal hooligans op afstand te houden naar het stadion.In de vroege jaren 1990 werd de Baseball Ground omgebouwd tot een all-seater na de publicatie van het Taylor Report. Dit resulteerde in een capaciteit van 18.300 zitplaatsen.Veel mensen vonden de grond ongeschikt om een all-seater te zijn, wat tot veel problemen leidde. Er werden toen plannen gemaakt om drie van de vier tribunes te herbouwen, maar de Leystand intact te laten.De hachelijke situatie van de club betekent dat het zijn gekoesterde thuis zal moeten verlaten, wat de Baseball Ground van veel van zijn karakter zal beroven. Dit biedt geen oplossing voor de toegangsproblemen.De club besloot hun plannen te wijzigen en kondigde in februari 1996 aan dat ze grond hadden verworven om een nieuw stadion te bouwen. De bouw van Pride Park Stadium begon later in 1996 en werd voltooid in de zomer van 1997.Derby speelde zijn laatste wedstrijd op 11 mei 1997 op de Baseball Ground tegen Arsenal. De thuisploeg verloor de wedstrijd met 1-3.De grond werd een paar seizoenen gebruikt voor reservewedstrijden, maar werd daarna verkocht aan projectontwikkelaars. Het werd uiteindelijk gesloopt in 2003 en werd vervangen door woningen. In 2010 werd een herdenkingsbeeld van drie voetballers onthuld op de plek waar ooit de Baseball Ground stond.

Op 26 mei 2020 schreef Steve Moss:

Niets vergeleken met het staan op het Popside Level met Alan Hinton terwijl hij zweefde in die centimeters perfecte bochten. Vroeger vergeleken we graag de onberispelijke toonhoogte in het programma met het moeras dat onze twaalfde man was. Voetbalhemel, behalve die van de mannen? kijken!Staande op popside-niveau met Alan Hinton, vond ik het heerlijk om de onberispelijke toonhoogte in het programma te vergelijken met het moeras dat onze twaalfde man was. Voetbalhemel, behalve die van de mannen? kijken!Het was zeker voor mijn Sheffield United, want in acht bezoeken van 1969 tot 1975 (6 competitie, 1 FA Cup en 1 Watney Cup) verloren we ze allemaal, drie bij drie doelpunten. Ik betwijfel of Pride Park, of hoe ze het nu ook noemen, dezelfde sfeer kan genereren!Het was duidelijk dat het voor mij (Sheffield United) niet zo leuk zou zijn, want ik verloor elke keer dat we op Pride Park speelden, of hoe ze het nu ook noemen. Ik betwijfel of de sfeer in het nieuwe stadion net zo spannend zal zijn voor de fans!

Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites + Baseballground
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites + Baseballground
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites + Baseballground
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden
  Wedstrijden streamen
1 Wedstrijden
Primera Division - Speeldag 03
Vandaag
20:00
Rentistas
Albion

Populaire zoekopdrachten

Baseballground

The Baseball Ground: Alles wat je moet weten. Tickets, Parkeren, Hotel.

De groep jonge studenten keek opgewonden naar de kaart. De groep studenten keek vol verwachting naar de kaart.

Copyright © 2013-2022 SocaPro Inc - Global Gateway 8, SC
Over ons    Voorwaarden     Neem contact met ons op