Ontvang nu €100 aan gratis gokgeld. Beperkt aanbod!
Rules and limitations apply. Check the terms and conditions of the indivdual location and provider. Offer may have expired at the time of redemption. Gambling requires responsible action. Must be 18 years or older to redeem.
De belangrijkste voetbalwedstrijden deze week van maandag t/m donderdag.
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

Estadio do Maritimo: Alles wat je moet weten. Tickets, Parkeren, Hotel

De enige toevoeging was de installatie van een dak in 1991. Het stadion was al twee keer eerder gerenoveerd, in 1963 en 1975. De meest recente renovatie vond plaats tussen 2006 en 2007 en kostte â¬14 miljoen. Het Estadio do Maritimo, voorheen bekend als Estadio dos Barreiros XXI, opende op 5 mei 1957. In de daaropvolgende 50 jaar onderging het slechts kleine renovaties. De meest recente renovatie vond plaats tussen 2006 en 2007 en kostte â¬14 miljoen.

Barreiros

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer - Voetbalexpert Laatst bijgewerkt: Maandag, 27.Juni 2022 — 3min read
Bet365 Live Streams Gratis

Live Streams

257 beoordelingen
Ga naar de Bet365 Live Streams

Waarom wij Bet365 aanbevelen:

Live Streams De meeste gratis voetbal live streams
Betting Live of prematch wedden met de beste odds
Uitbetalingen Eenvoudig storten en uitbetalen (iDeal)
Welkomstbonus Begin met tot €100 gratis wedkredieten

Geschiedenis en beschrijving

Het Estadio do Maritimo, voorheen bekend als het Estadio dos Barreiros XXI, werd officieel geopend op 5 mei 1957. In de volgende 50 jaar werden slechts kleine wijzigingen aangebracht, zoals de ombouw van de staanplaatsen tot zitplaatsen. Tegen de eeuwwisseling en met maritimo's regelmatige deelname aan de Europa League, werd het echter duidelijk dat de club een moderner thuis nodig had. In 2009 werden plannen gepresenteerd voor de herontwikkeling van Estadio dos Barreiros tot een stadion met 9.000 zitplaatsen. Kort daarna begonnen de werken. Vanwege financieringsproblemen van het consortium dat verantwoordelijk was voor het project, werden de werken echter stilgelegd voordat ze waren voltooid. De werken werden hervat in 2014 en tegen het einde van het seizoen 2014-15 werden nieuwe overdekte tribunes aan drie zijden voltooid. Alleen de oude hoofdtribune bleef aan het einde van het seizoen staan. De naam van het stadion werd tegelijkertijd veranderd van Estadio dos Barreiros in Estadio do Maritimo. (foto's van het huidige Estadio do Maritimo hieronder)

Manieren om naar Estadio do Maritimo te reizen

Het Estadio do Maritimo ligt ongeveer 2,5 kilometer ten westen van het centrum van Funchal en net ten noorden van de hotelzone rond Estrada Monumental. Het duurt ongeveer een uur lopen van het stadscentrum en het duurt ongeveer dertig minuten als u loopt van rond Estrada Monumental 10. Het is echter een wandeling bergopwaarts om bij het stadion te komen. Vanuit het stadscentrum kunt u bus 8 of 45 nemen om bij het stadion te komen. Bussen rijden meestal een of twee keer per uur. Adres: Rua Dr. Pita, Funchal

Eet, drink en slaap in de buurt van Estadio do Maritimo

Het Estadio do Maritimo ligt in een rustige woonwijk op een heuvel. Het is een korte wandeling naar de kust, waar tal van plaatsen zijn om te eten en te drinken, evenals naar het centrum van Funchal. Er zijn veel hotels in Funchal, dus iedereen zal in staat zijn om iets te vinden dat ze leuk vinden. Er zijn een paar kleinere pensions en appartementen in de buurt van het Estadio do Maritimo, maar de grotere hotels zijn iets verder weg. Klik hier voor een overzicht van hotels in Funchal.

Maritimo-tickets

respectievelijk. Tickets voor reguliere competitiewedstrijden kosten $ 12,50 of $ 20,00. Voor de wedstrijden tegen Porto, Sporting en Benfica zijn de prijzen verhoogd naar respectievelijk $20,00 en $30,00. Voor meer informatie bel +351 291 205 000 of mail [email protected]

Relevante internetlinks

Een bezoek aan Madeira is uw bron voor informatie over de eilanden en alles wat ze te bieden hebben. We hebben uitgebreide informatie over attracties, hotels, restaurants en meer. Blader door onze website om uw perfecteMadeiran vakantie te plannen! . Ik bezocht het stadion tijdens een vakantie in september 2016. Ik was onder de indruk van de moderniteit van het stadion en het geweldige uitzicht over Funchal van achter het stadion. Het veld ziet er geweldig uit, met rode en groene zitplaatsen. Ik kon echter niet veel van het eindproduct zien van waar ik stond. Nieuwe schijnwerpers worden geïnstalleerd terwijl ik er was. wat games 's avonds een stuk leuker zou moeten maken Richard Hardwick bezocht Madeira tijdens een vakantie in november 2015. Het terrein wordt momenteel herontwikkeld met drie nieuwe tribunes die worden gebouwd en er wordt gewerkt aan de eindstand. Ik bezocht de grond tijdens een vakantie op Madeira en de grond is nu in ontwikkeling met drie nieuwe stands die worden gebouwd. Ook wordt er gewerkt aan de eindstand.

Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites + Barreiros
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites + Barreiros
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites + Barreiros
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden
  Wedstrijden streamen
1 Wedstrijden
Primera Division - Speeldag 03
Vandaag
20:00
Rentistas
Albion

Populaire zoekopdrachten

Barreiros

Estadio do Maritimo: Alles wat je moet weten. Tickets, Parkeren, Hotel.

De enige toevoeging was de installatie van een dak in 1991. Het stadion was al twee keer eerder gerenoveerd, in 1963 en 1975. De meest recente renovatie vond plaats tussen 2006 en 2007 en kostte â¬14 miljoen. Het Estadio do Maritimo, voorheen bekend als Estadio dos Barreiros XXI, opende op 5 mei 1957. In de daaropvolgende 50 jaar onderging het slechts kleine renovaties. De meest recente renovatie vond plaats tussen 2006 en 2007 en kostte â¬14 miljoen.

Copyright © 2013-2022 SocaPro Inc - Global Gateway 8, SC
Over ons    Voorwaarden     Neem contact met ons op