Ontvang nu €100 aan gratis gokgeld. Beperkt aanbod!
Rules and limitations apply. Check the terms and conditions of the indivdual location and provider. Offer may have expired at the time of redemption. Gambling requires responsible action. Must be 18 years or older to redeem.
De belangrijkste voetbalwedstrijden deze week van maandag t/m donderdag.
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

Estadio Municipal de Balaídos: Alles wat je moet weten. Tickets, Parkeren, Hotel

Het Estadio Municipal de Balaidos werd in 1928 geopend na een bouwperiode van drie jaar. De eerste wedstrijd werd gespeeld tussen Celta Vigo en Real Union op 30 december van dat jaar (7-0).

Balaidos

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer - Voetbalexpert Laatst bijgewerkt: Maandag, 27.Juni 2022 — 3min read
Bet365 Live Streams Gratis

Live Streams

257 beoordelingen
Ga naar de Bet365 Live Streams

Waarom wij Bet365 aanbevelen:

Live Streams De meeste gratis voetbal live streams
Betting Live of prematch wedden met de beste odds
Uitbetalingen Eenvoudig storten en uitbetalen (iDeal)
Welkomstbonus Begin met tot €100 gratis wedkredieten

Geschiedenis en beschrijving

Het stadion had een capaciteit van 15.000 mensen en was de thuisbasis van het eerste team van de club. Estadio Municipal de Balaãdos (gemeentelijk stadion van Balaãdos) werd geopend in 1928 na een bouwperiode van drie jaar. De eerste wedstrijd werd gespeeld op 30 december tussen Celta en Real Union (7-0). Het stadion had een capaciteit van 15.000 mensen en was de thuisbasis van het eerste team van de club. Het stadion verbeterde geleidelijk in de volgende decennia, maar het kreeg zijn huidige vorm tussen 1968 en 1971 toen drie van de vier tribunes werden herbouwd. Het resultaat was een afgesloten volledig overdekte kom met een capaciteit van 40.000 plaatsen. De zuidtribune is speciaal gebouwd om WK-wedstrijden te organiseren en werd niet gebruikt voor andere evenementen. De zuidtribune (de enige overgebleven oude tribune) werd herbouwd voor het WK van 1982 en omdat er in de meeste delen van het stadion zitplaatsen waren geïnstalleerd, daalde de capaciteit tot 33.000. De zuidtribune is speciaal gebouwd om WK-wedstrijden te organiseren en werd niet gebruikt voor andere evenementen. Tijdens het WK van 1982 organiseerde het Estadio de Balaãdos in Spanje de drie groepswedstrijden van de uiteindelijke winnaar Italië. Het Estadio de Balaidos veranderde nauwelijks in de volgende decennia en in de loop der jaren vergrijsde het ernstig. In 2010 werden plannen gepresenteerd voor de volledige herbouw van het stadion tot een moderne 42.000 zitplaatsen, maar omdat deze deel uitmaakten van het mislukte Spaanse WK-bod van 2018, werden deze uiteindelijk op de lange baan geschoven. Na een paar jaar werden nieuwe, meer bescheiden plannen gepresenteerd voor een geleidelijke renovatie en herbouw van het stadion, waarbij de tribunes werden uitgebreid naar het veld, gerenoveerd en een nieuw dak en exterieur dat alle tribunes bedekte. (foto's van het huidige Estadio de Balaídos hieronder)

Manieren om naar Balaidos te reizen

Het Estadio de Balaãdos ligt in het zuidwesten van de stad Vigo, op ongeveer 3 kilometer van het historische stadscentrum en iets meer van het treinstation. Het stadion mist een gemakkelijke vervoersverbinding, maar het kan een lange wandeling van ongeveer 45 minuten zijn met wat hoogteverschil om te veroveren vanuit het moderne stadscentrum in de buurt van het treinstation van Urzaiz of het historische centrum op de heuvel in de buurt van de kust. Taxi's kosten ongeveer â¬5 vanaf het centraal station of pleinen. Er zijn verschillende bussen die u vanuit het historische centrum naar het stadion brengen. Bus 5A, 7, 8, 11, 12B en 17 bedienen dit gebied allemaal. Adres: Avd. de Balaídos s/n, 36210 Vigo

Eet, drink en slaap in de buurt van Balaidos

Het Estadio de Balaidos ligt in een levendige woonwijk en heeft tal van bars en restaurants in de buurt. Het is een aangename omgeving om wat tijd door te brengen voor de wedstrijd, maar houd er rekening mee dat er eenmaal in het stadion weinig opties zijn om te eten. Er zijn niet veel hotels in de buurt van Balaidos, maar er zijn drie opties in de buurt: Hesperia Vigo, Hotel Coia de Vigo en Hostal Geneve. Anders zijn er een paar goede hotels gelegen in het historische centrum en rond urzaiz treinstation in het moderne centrum. Voor een overzicht van hotels in de buurt van Estadio de Balaidos, klik hier. Voor verdere opties in Vigo, zie de volgende link: [link naar website]

Celta Kaartjes

Tickets voor wedstrijden van Celta de Vigo zijn online te koop, of aan de kassa's in het stadion vanaf een week voor de wedstrijd. De club kan de online verkoop aan Spaanse burgers beperken (waarvoor een DNI-nummer vereist is), en in die gevallen kan de club worden gecontacteerd om van tevoren een ticket te regelen. Tickets kunnen op de dag zelf in het stadion worden gekocht. Celta verkoopt alleen af en toe een spraakmakende wedstrijd uit. Ticketprijzen variëren afhankelijk van de tegenstander, maar variëren meestal van $ 20 voor een stoel achter het doel tot $ 50 voor een stoel op het hoogste niveau op de hoofdtribune. Verwacht aanzienlijk meer te betalen voor wedstrijden tegen Deportivo en Barcelona en Madrid.

Relevante internetlinks

De officiële website van RC Celta de Vigo, evenals toeristische informatie voor Vigo op Vitrasa.es, bieden belangrijke informatie voor bezoekers van de stad.

Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites + Balaidos
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites + Balaidos
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites + Balaidos
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden
  Wedstrijden streamen
1 Wedstrijden
Primera Division - Speeldag 03
Vandaag
20:00
Rentistas
Albion

Populaire zoekopdrachten

Balaidos

Estadio Municipal de Balaídos: Alles wat je moet weten. Tickets, Parkeren, Hotel.

Het Estadio Municipal de Balaidos werd in 1928 geopend na een bouwperiode van drie jaar. De eerste wedstrijd werd gespeeld tussen Celta Vigo en Real Union op 30 december van dat jaar (7-0).

Copyright © 2013-2022 SocaPro Inc - Global Gateway 8, SC
Over ons    Voorwaarden     Neem contact met ons op