Ontvang nu €100 aan gratis gokgeld. Beperkt aanbod!
Rules and limitations apply. Check the terms and conditions of the indivdual location and provider. Offer may have expired at the time of redemption. Gambling requires responsible action. Must be 18 years or older to redeem.
De belangrijkste voetbalwedstrijden deze week van maandag t/m donderdag.
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

Earthquakes Stadium: Alles wat je moet weten. Tickets, Parkeren, Hotel

De San Jose Earthquakes kozen de Avaya Stadium site in 2007 als hun voorkeurslocatie voor een nieuw stadion. Het team stelde voor het eerst de bouw van een nieuw stadion voor in 2007 en kort nadat de club de Airport West-site als voorkeurslocatie had gekozen, begon de bouw van het stadion.

Avaya Stadium

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer - Voetbalexpert Laatst bijgewerkt: Woensdag, 29.Juni 2022 — 3min read
Bet365 Live Streams Gratis

Live Streams

257 beoordelingen
Ga naar de Bet365 Live Streams

Waarom wij Bet365 aanbevelen:

Live Streams De meeste gratis voetbal live streams
Betting Live of prematch wedden met de beste odds
Uitbetalingen Eenvoudig storten en uitbetalen (iDeal)
Welkomstbonus Begin met tot €100 gratis wedkredieten

Geschiedenis en beschrijving

Earthquakes Stadium, voorheen bekend als Avaya Stadium, is een voetbal-specifieke thuisbasis van de San Jose Earthquakes. Het heeft een capaciteit van 18.000 zitplaatsen en werd gebouwd in 2004. Een nieuw stadion werd voor het eerst voorgesteld door de aardbevingen in 2007, en kort daarna koos de club de Airport West-site als hun voorkeurslocatie. In 2011 werd een bouwvergunning verleend, maar door het beroep van omwonenden begon de bouw pas in december 2012. De ontdekking van ondergrondse betonnen gewelven leidde tot nog een vertraging van een jaar, waarna het stadion uiteindelijk in 2015 werd geopend. De Earthquakes speelden hun eerste officiële wedstrijd in het Avaya Stadium op 28 februari 2015 toen ze LA Galaxy ontvingen in een oefenwedstrijd voorafgaand aan het seizoen. Earthquakes Stadium kostte 100 miljoen dollar, meer dan oorspronkelijk gepland. De meest karakteristieke kenmerken van het stadion zijn de boxen op veldniveau en een open uiteinde zonder tribune maar slechts een scorebord. Dit uiteinde kan later worden gevuld met zitplaatsen, wat resulteert in een capaciteit van 24.000 zitplaatsen. Het stadion dat voorheen bekend stond als Avaya Stadium en momenteel Earthquakes Stadium heet, werd hernoemd in overeenstemming met het faillissement van de naamgevingssponsor. Earthquakes Stadium is ook geschikt voor het hosten van rugbywedstrijden.

Manieren om naar Earthquakes Stadium te reizen

Het stadion is de locatie geweest van vele grote sportevenementen, met name de California Golden Bears voetbal- en atletiekteams. Earthquakes Stadium ligt ongeveer 2 mijl ten noordwesten van het centrum van San Jose in de buurt van de internationale luchthaven van San Jose. Het grenst aan de westelijke kant van San Jose International Airport. Het stadion is de locatie geweest van vele grote sportevenementen, met name de California Golden Bears voetbal- en atletiekteams. De beste manier om het stadion te bereiken is door Highway 101 vanuit San Francisco te nemen en naar het zuiden te rijden. Neem vanaf de snelweg de afslag richting De La Cruz Blvd en sla zuidwaarts de De La Cruz Blvd in, volg de borden naar het Avaya-stadion. Het stadion en de parkeerplaats bevinden zich aan de rechterkant. Als u het openbaar vervoer gebruikt, gaat u naar het treinstation van Santa Clara. Caltrain (bijvoorbeeld uit San Francisco) kan je daarheen brengen. Als u BART gebruikt (bijv. vanaf de internationale luchthaven SFO), neemt u een trein naar Millbrae Transit Station en schakelt u vervolgens over op een Caltrain naar het zuiden. Hoewel het station van Santa Clara niet ver van het Avaya-stadion ligt, is er geen directe voetgangersvriendelijke verbinding. Neem in plaats daarvan de VTA # 10 Free Airport Flyer-bus naar Metro Airport, die langs Earthquakes Stadium loopt. Adres: 1123 Coleman Ave, San Jose, CA 95110 Heb je huisdieren? Ik had vroeger een hond, maar die is een paar jaar geleden overleden.

San Jose Earthquakes tickets

De Earthquakes hebben de neiging om één tot twee wedstrijden per jaar te spelen in de grotere stadions en Stanford Stadium.

Nuttige internetlinks

Een aardbeving met een kracht van 6,9 op de schaal van Richter trof de Bay Area vanochtend vroeg en veroorzaakte wijdverspreide schade en tientallen gewonden. De autoriteiten dringen er bij mensen op aan om weg te blijven uit gebieden die door de aardbeving zijn getroffen en steun te bieden aan degenen die zijn getroffen. San Jose Earthquakes biedt updates op Twitter en hun website en geeft informatie over hoe u getroffen gemeenschappen kunt helpen.

Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites + Avaya Stadium
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites + Avaya Stadium
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites + Avaya Stadium
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden
Momenteel geen informatie beschikbaar.

Populaire zoekopdrachten

Avaya Stadium

Earthquakes Stadium: Alles wat je moet weten. Tickets, Parkeren, Hotel.

De San Jose Earthquakes kozen de Avaya Stadium site in 2007 als hun voorkeurslocatie voor een nieuw stadion. Het team stelde voor het eerst de bouw van een nieuw stadion voor in 2007 en kort nadat de club de Airport West-site als voorkeurslocatie had gekozen, begon de bouw van het stadion.

Copyright © 2013-2022 SocaPro Inc - Global Gateway 8, SC
Over ons    Voorwaarden     Neem contact met ons op