Ontvang nu €100 aan gratis gokgeld. Beperkt aanbod!
Rules and limitations apply. Check the terms and conditions of the indivdual location and provider. Offer may have expired at the time of redemption. Gambling requires responsible action. Must be 18 years or older to redeem.
De belangrijkste voetbalwedstrijden deze week van maandag t/m donderdag.
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

Audi Sportpark: Alles wat je moet weten. Tickets, Parkeren, Hotel

Audi Sportpark werd gebouwd om FC Ingolstadt te voorzien van een nieuw en modern huis.

Audisportpark

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer - Voetbalexpert Laatst bijgewerkt: Maandag, 27.Juni 2022 — 3min read
Bet365 Live Streams Gratis

Live Streams

257 beoordelingen
Ga naar de Bet365 Live Streams

Waarom wij Bet365 aanbevelen:

Live Streams De meeste gratis voetbal live streams
Betting Live of prematch wedden met de beste odds
Uitbetalingen Eenvoudig storten en uitbetalen (iDeal)
Welkomstbonus Begin met tot €100 gratis wedkredieten

Geschiedenis en beschrijving

Audi Sportpark werd gebouwd voor FC Ingolstadt, een nieuw opgerichte fusieclub die een nieuw en modern huis nodig had. Het stadion werd gebouwd op het terrein van de Bayernoil-raffinaderijen aan de zuidoostelijke rand van de stad. De bouwkosten bedroegen ongeveer 20 miljoen euro, wat volledig werd betaald door de club en hun hoofdsponsor Audi. Het Audi Sportpark werd officieel geopend op 24 juli 2010 met een toernooi met drie teams tussen Ingolstadt, Wolfsburg en Augsburg. Het stadion heeft in totaal 1.350 business seats en 18 VIP lodges. Het kan ook eenvoudig worden uitgebreid tot een capaciteit van 30.000.

Manieren om naar Audi Sportpark te reizen

Het Audi Sportpark ligt in de stad Ingolstadt, op ongeveer 5,5 kilometer van het historische centrum en op ongeveer 4 kilometer van het centraal station. Er is een regelmatige treindienst van München en Neurenberg naar Ingolstadt. De rit vanuit München duurt 45 tot 60 minuten, terwijl de rit vanuit Neurenberg niet meer dan een half uur duurt. Er is momenteel geen directe verbinding met het openbaar vervoer vanaf het centraal station in Ingolstadt en het is misschien beter om een trein te nemen die stopt bij het station Ingolstadt Nord. Deze treinen zijn minder frequent, maar ze bevinden zich dichter bij het historische centrum. U kunt bus 51 nemen vanaf het centrale busstation (ZOB), dat zich aan de noordelijke rand van het historische centrum bevindt en op korte loopafstand van Ingolstadt Nord. De bus brengt je naar het stadion in de richting van Audi-Sportpark, dat tevens de laatste halte op de lijn is. U kunt bus 21 nemen van het historische centrum naar Audi-Sportpark en uitstappen bij de laatste halte. Beide bussen rijden minstens elk half uur en de rit duurt ongeveer 15 minuten. Er is een pendeldienst (lijn 202) die begint bij ZOB en mensen door het historische centrum naar het stadion brengt. Bussen rijden elke 15 minuten vanaf twee uur voor de aftrap. Als u vanaf het centraal station komt, is het belangrijk om eerst een bus naar het centrum te nemen en vervolgens de stappen zoals hierboven te volgen. Adres: Am Sportpark 1, 85053 Ingolstadt

Eten, drinken en slapen in de buurt van Audi Sportpark

Het Audi Sportpark ligt op een bedrijventerrein aan de rand van de stad. Er is een nabijgelegen retailpark met enkele fastfoodopties als je iets te eten nodig hebt, maar over het algemeen is het een onaantrekkelijk gebied en eten en drinken is beter te doen in het centrum van de stad. Er zijn geen hotels vlak bij het stadion, maar Auwald Hotel en Art Hotel Ingolstadt zijn beide goede opties als u op zoek bent naar iets in de buurt en op ongeveer een half uur rijden. Er zijn nog een paar hotels in het centrum van Ingolstadt, maar de meeste mensen zullen besluiten om in en uit te reizen voor de wedstrijd en in München of Neurenberg te verblijven.

Ingolstadt Tickets

Tickets voor wedstrijden van Ingolstadt FC kunnen online worden gekocht, bij de Fan and Ticketshop op het Audi Sportpark, bij de Fan and Ticketshop aan de Moritzstraãe 13 in het historische centrum van Ingolstadt, of bij een van de verkooppunten in de regio Ingolstadt. Tickets zijn verkrijgbaar aan de poort op de dag van de wedstrijd voor Ingolstadt. Dit is meestal het geval in de tweede divisie van Duitsland, op een paar spraakmakende wedstrijden na. Ticketprijzen variëren van €22,00 voor een zitplaats in een van de hoeken tot €28,00 voor een stoel aan de lange zijde tegenover de hoofdtribune. Een kaartje voor een van de staanplaatsen kost €12,00. Tickets zijn tot ?6,00 duurder als ze op de dag zelf worden gekocht. Wilt u meer informatie, bel dan +49 (0) 841 88 557 155, of mail [email protected]

Audi Sportpark stadion tours

Audi Sportpark biedt rondleidingen door het stadion die u meenemen door de persruimtes, kleedkamers, spelerstunnel en zakelijke secties. De rondleidingen duren ongeveer 60 minuten. Voor rondleidingen rijdt het Audi Sportpark meestal op dinsdag en woensdag om 10:00 uur of 15:00 uur. Controleer de website voor de huidige datums en tijden voordat u een aankoop doet. De tour kost $ 8,00.

Relevante internetlinks

De website van FC Ingolstadt 04, de website van het Audi Sportpark en het toerismeportaal van Ingolstadt Invg.de hebben allemaal officiële websites.

Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites + Audisportpark
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites + Audisportpark
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites + Audisportpark
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden
  Wedstrijden streamen
1 Wedstrijden
Primera Division - Speeldag 03
Vandaag
20:00
Rentistas
Albion

Populaire zoekopdrachten

Audisportpark

Audi Sportpark: Alles wat je moet weten. Tickets, Parkeren, Hotel.

Audi Sportpark werd gebouwd om FC Ingolstadt te voorzien van een nieuw en modern huis.

Copyright © 2013-2022 SocaPro Inc - Global Gateway 8, SC
Over ons    Voorwaarden     Neem contact met ons op