Eerste Divisie
in --'--''
Eerste Divisie
in --'--''
Champions League
Di 18:45
Champions League
Di 18:45
Eerste Divisie
Di 20:00
De belangrijkste voetbalwedstrijden deze week van maandag t/m donderdag.
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

AT&T Gratis Kijken: app, inloggen, kosten, downloaden, alternatieven, storing, tv, laptop (2022)

AT & T TV Now is een online streamingdienst die verschillende pakketten aanbiedt aan zijn kijkers. De? Nu? achtervoegsel verwijst naar zijn digitale aanwezigheid in de Verenigde Staten, die tegemoetkomt aan de behoeften van zijn publiek. Het netwerk doet zijn best om een enorme inhoudsbibliotheek te bieden met steeds groter wordende compatibiliteit om aan uw inhoudsvereisten te voldoen. Vanaf 16 juni vervangt AT & T TV Now AT & T U-Verse TV in de gebieden die het eerder werd aangeboden.

At&T

omissie synoniem

tvnow ziggo

atttvnow

directv optimo más

att uverse 4k

compatibiliteit synoniem

directv optimo mas

fxm xfinity

game pass ultimate 12 maanden

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Laatst bijgewerkt: Maandag, 02.Oktober 2023
Biografie van de auteur
Hallo. Mijn naam is Nicole Sommer. Ik ben een grote voetballiefhebber en doe veel onderzoek naar de gemakkelijkste manier om voetbal op tv en online over de hele wereld te bekijken.

atttvnow.com

Met het groeiende aantal streamingdiensten is het weggooien van je kabel nog nooit zo eenvoudig geweest. Met de opkomst van online streamingdiensten breiden telecomgiganten hun bereik in de televisie- en entertainmentsector uit. AT & T is een van de meest populaire telecombedrijven in de VS die nu een van de meest populaire televisieservicenetwerken in DirecTV bezit. Om zijn invloed uit te oefenen en kijkers meer synoniem te maken met hun eigendom, is DirecTV Now omgedoopt tot AT & T TV Now.
AT&T heeft niet het hele DirecTV-netwerk gerebrand. Ze doen het stap voor stap en zorgen ervoor dat het merk zijn relevantie bij het publiek niet verliest. DirecTV was lange tijd de populairste satelliet-tv-provider in de Verenigde Staten - met DirecTV Now als digitale extensie. Door DirecTV Now te rebranden, maakt AT&T langzaam zijn intenties duidelijk.

Geschiedenis

AT & T TV Now is gestructureerd als een bundel kanalen, zonder advertenties en een lage maandelijkse prijs
In juni 2018 werd AT&T TV Now voor het eerst beschikbaar gesteld. Het was een magere bundel zonder lokale of sportieve zenders. Slechts een jaar later, op 1 augustus 2019, begonnen ze een andere service aan te bieden genaamd AT & T TV. Dit is een op contract gebaseerde service die settopboxen gebruikt die op Android zijn gebaseerd. Het vervangt de oude AT & T U-Verse TV in de gebieden die het eerder werd aangeboden.

Ontwerpen

Ik kan echter niet voorbijgaan aan het feit dat AT & T TV Now niet zo esthetisch aantrekkelijk is als zijn concurrenten. Hoewel het ontwerp misschien niet in overeenstemming is met sommige van zijn elegantere tegenhangers, functioneert AT & T TV Now voldoende. Ik heb geen glitches of stotters ervaren bij het navigeren op de website. Het ontbreken van een aantrekkelijk ontwerp doet echter afbreuk aan de algehele aantrekkingskracht.
U vindt een bovenaan navigatiemenu met vijf opties - pakketten, extra's, manieren om te kijken, ons versus hen en veelgestelde vragen. Daarnaast vindt u aan de rechterkant opties voor aanmelden en streamen. Als u al bent aangemeld, vindt u een zoekbalk en een tandwielpictogram waarmee u het menu met accountinstellingen kunt openen. De zoekbalk is eenvoudig, er is niets uitzonderlijks aan.
Ik vind het niet leuk dat de app geen filteroptie heeft. Ik vind het ook niet leuk dat het niet zo geavanceerd is als YouTube TV.
De homepage is bijgewerkt en ziet er nu iets beter uit dan toen ik hem 6 maanden geleden voor het laatst zag. Door op de knop "Nu kijken" te klikken, krijgt u toegang tot de bovenste inhoud die is georganiseerd in een horizontale scrolllijst. Deze lijst bevat opties zoals Summer of Soccer, Kids, Trending en Premium Services. Het tabblad Ontdekken lijkt veel op elkaar en u kunt het gebruiken om door films, shows en netwerken te bladeren. Het gidsgedeelte is vergelijkbaar, hiermee kunt u handmatig door de lijst en het inhoudstype navigeren. En ten slotte is het gedeelte Mijn bibliotheek waar uw bladwijzers en DVR-opnames worden opgeslagen.

Tevreden

Naar mijn mening is het ontwerp en de lay-out van de inhoudsbibliotheek van AT & T Now misschien niet de beste, maar de inhoud is zeker de moeite waard om te bekijken. Het heeft tal van kanalen zoals CBS, FOX, NBC, ABC, die populaire shows zoals ? De Bachelor?, ? Modern Gezin? en? Dit zijn wij?. Bovendien zullen fans van NFL-voetbal en Thursday Night Football dol zijn op AT & T Now.
Als je een sportfan bent, zijn er veel speciale sportkanalen om uit te kiezen op geselecteerde pakketten. Deze omvatten BTN, ESPN, ESPN2, ESPNews, Golf Channel, SEC Network en het tenniskanaal. U hebt ook toegang tot kanalen zoals BTN, FS1, FS2, TNT en TBS. Als dat niet genoeg sporten voor je is, kun je MLB toevoegen. TV en NBA League Pass. Wat ik leuk vind aan deze service is dat je functies krijgt zoals opnieuw opstarten en 72 uur terugkijken, zodat je geen beat mist.
In vergelijking met andere plannen zoals $ 30 / maand ENTERTAINMENT of $ 40 / maand CHOICE, heeft het MAX-abonnement meer kanalen en is het een betere waarde. AT & T TV NOW biedt zeven verschillende contentlagen, PLUS- en MAX-aanbevolen pakketten en ENTERTAINMENT, CHOICE, XTRA, ULTIMATE, OPTIMA MAS andere pakketopties. Elk van deze plannen wordt geleverd met een specifiek aantal kanalen die zijn afgestemd op uw kijkbehoeften. Ik heb een MAX-abonnement van $ 80 / maand met meer dan 60 kanalen. Ik denk dat dit plan geweldig is omdat het premium inhoud heeft van netwerken zoals STARZ, HBO, SHOWTIME, EPIX en CINEMAX. Aan de andere kant, in vergelijking met andere plannen zoals $ 30 / maand ENTERTAINMENT of $ 40 / maand CHOICE, kost het MAX-abonnement minder.

Desktop/mobiele ervaring

Ik was teleurgesteld om erachter te komen dat de AT & T TV Now-app je niet toestaat om NFL-games live te streamen. Dat mag echter niet afdoen aan de compatibiliteit. AT & T TV Now is beschikbaar op een breed scala aan platforms, waaronder Amazon Fire, Apple TV, Chromecast en Roku. Bovendien heb je er toegang toe vanuit webbrowsers zoals Chrome en Safari, maar er is geen ondersteuning voor gameconsoles beschikbaar. Je kunt dus geenNFL-games streamen via Xbox of PlayStation.

Mist 4K-inhoud

Ik ben teleurgesteld om te melden dat AT & T zijn belofte om 4K-inhoud naar zijn TV Now-platform te brengen niet is nagekomen. Dit is een enorme omissie, vooral gezien het feit dat de onlangs afgesloten FIFA Women's World Cup de 4K-resolutie prachtig ondersteunde. Ik schakel vanaf nu over naar FuboTV voor mijn streamingbehoeften - het biedt de beste ervaring in termen van beschikbaarheid van 4K-inhoud.

Niet de beste app

Ik heb geprobeerd de app van AT & T TV Now op mijn Pixel 3 te gebruiken en had geen problemen. De streamingervaring was goed, maar een groot probleem dat ik tegenkwam, was dat de app veel crashte. Soms laadt het niet eens voorbij het welkomstscherm, dus dat is ondraaglijk frustrerend.

High-speed netwerk vereist

Hoewel er geen 4K-inhoud is, heb je nog steeds een internetsnelheid van 7,5 Mbps of meer nodig voor streams van hoge kwaliteit. Ik heb het netwerk getest met 16 en 32GB internetsnelheid en heb geen enkel probleem ondervonden.

DVR-mogelijkheden onlangs toegevoegd

Ondanks dat het een positieve stap was, duurde het lang voordat de DVR-functie arriveerde. En hoewel de DVR nu beschikbaar is, is het niet iets om over naar huis te schrijven. Hiermee kunnen gebruikers de inhoud van maximaal 20 uur opnemen en kan deze slechts 30 dagen duren. Ter vergelijking: fuboTV of Philo bieden meer functies en zijn betaalbaarder.

Functies voor ouderlijk toezicht zijn beperkt

Nogmaals, AT & T heeft geprobeerd een functie te integreren die niet volledig werkt. Ouderlijk toezicht is goed, maar in tegenstelling tot Sling TV kunt u individuele profielen niet beperken. U moet deze instellingen dus regelmatig aanpassen en verschillende leden van het huishouden hebben niet dezelfde kijkbeperkingen. Ten slotte worden uw beperkingen voor ouderlijk toezicht alleen beschermd door een viercijferige toegangscode, wat niet significant is met betrekking tot beveiliging.

Plannen & Prijzen

AT & T TV Now heeft zeven plannen, PLUS en MAX als aanbevolen pakketten, en ENTERTAINMENT, CHOICE, XTRA, ULTIMATE, OPTIMA MAS als andere pakketopties. Laten we elk van deze plannen eens bekijken.
Het PLUS TV-pakket kost $ 50 per maand en bevat 40 kanalen, waaronder CNBC, CNN, ESPN, Fox Sports, HBO, FX, SYFY, Nickelodeon en TBS.
MAX: Kost $ 70 / maand en omvat alle bovengenoemde kanalen, samen met regionale sportnetwerken, CBS Sports Network en Paramount, om er maar een paar te noemen.
Entertainment kost $ 93 / maand en omvat geen HBO, Cinemax en regionale sportkanalen. Enkele van de topkanalen zijn CNN, ESPN, HGTV, TBS en Disney Junior.
KEUZE: De beste kabel-tv-service kost $ 110 / maand en biedt een breed scala aan kanalen, waaronder OWN, SCI, Game Show, YES en The Weather Channel.
Extra kost $ 124 / maand en beschikt over meer dan 105 kanalen, waaronder FS2, FXM, NBC Golf, SUNDANCE TV en OXYGEN.
U kunt het ULTIMATE-kabelabonnement krijgen voor 135 / maand, met meer dan 125 kanalen zoals STARZ, Univision Deportes, Cheddar en Destination America.
De Optimo Mas is een kabelpakket dat $ 86 / maand kost en meer dan 90 kanalen bevat, waaronder Univision, Fox Deportes, Cine Estelar en ESPN Deportes.

Suggesties die ik heb voor AT & T TV Now

Ten eerste zou ik willen zeggen dat een crashende app een enorme afknapper is. Ten tweede zou ik u willen vragen om dat op te lossen. Ten derde ben ik van mening dat er veel op het spel staat en dat de concurrentie moordend is, dus het is belangrijk dat u deze zo snel mogelijk uitrolt. Ten vierde is rebranding niet op orde geweest en zijn DVR-mogelijkheden ronduit frustrerend. Ten vijfde is er op veel afdelingen middelmatigheid die eerder vroeg dan laat moet worden opgelost.

Conclusie

Sommige mensen zijn misschien gefrustreerd over AT & T TV Now omdat ze geen grote NFL-games kunnen streamen vanaf hun mobiele telefoons. Ik heb echter geen problemen met de service en ik hoop dat het in 2020 beter zal worden.
/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Nicole Sommer is een echte voetbalfan en trouwe supporter van FC Arsenal en 1.FC Köln. Ze speelt actief als centrale aanvaller in de vrouwenopleiding van TuS Köln in Duitsland. In haar vrije tijd brengt ze veel tijd online door, waaronder het onderzoeken van de voetbalstreamingruimte. Haar onderzoek is gepubliceerd in verschillende online voetbaltijdschriften.
Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden

Populaire zoekopdrachten

At&T

omissie synoniem

tvnow ziggo

atttvnow

directv optimo más

att uverse 4k

compatibiliteit synoniem

directv optimo mas

fxm xfinity

game pass ultimate 12 maanden

mtv terugkijken

niet aangemeld bij netwerk

sandefjord weather

syfy att uverse

synoniem echter

synoniem leuk

tvnow btn

veronica terugkijken

voetbal inside terugkijken

xbox game pass ultimate 3 maanden

3te liga live

aanpassen synoniem

at&t den haag

att uverse dvr

atttvnow/amazon

belofte synoniem

bet on uverse

bravo on att uverse

btn tvnow

bundel internet en tv

AT&T Gratis Kijken: app, inloggen, kosten, downloaden, alternatieven, storing, tv, laptop (2022).

AT & T TV Now is een online streamingdienst die verschillende pakketten aanbiedt aan zijn kijkers. De? Nu? achtervoegsel verwijst naar zijn digitale aanwezigheid in de Verenigde Staten, die tegemoetkomt aan de behoeften van zijn publiek. Het netwerk doet zijn best om een enorme inhoudsbibliotheek te bieden met steeds groter wordende compatibiliteit om aan uw inhoudsvereisten te voldoen. Vanaf 16 juni vervangt AT & T TV Now AT & T U-Verse TV in de gebieden die het eerder werd aangeboden.

Over ons     Voorwaarden     Neem contact met ons op