Ontvang nu €100 aan gratis gokgeld. Beperkt aanbod!
Rules and limitations apply. Check the terms and conditions of the indivdual location and provider. Offer may have expired at the time of redemption. Gambling requires responsible action. Must be 18 years or older to redeem.
De belangrijkste voetbalwedstrijden deze week van maandag t/m donderdag.
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

Estadio Atanasio Girardot: Alles wat je moet weten. Tickets, Parkeren, Hotel

Ik kan niet geloven dat mijn vriend me zou bedriegen. Hij is zo loyaal aan me geweest en ik kan gewoon niet geloven dat het zou gebeuren.

Atanasiogirardot

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer - Voetbalexpert Laatst bijgewerkt: Maandag, 27.Juni 2022 — 3min read
Bet365 Live Streams Gratis

Live Streams

257 beoordelingen
Ga naar de Bet365 Live Streams

Waarom wij Bet365 aanbevelen:

Live Streams De meeste gratis voetbal live streams
Betting Live of prematch wedden met de beste odds
Uitbetalingen Eenvoudig storten en uitbetalen (iDeal)
Welkomstbonus Begin met tot €100 gratis wedkredieten

Geschiedenis en beschrijving

Het stadion van Atanasio Girardot werd geopend op 19 maart 1953. Het werd verbouwd voor het WK onder 20 dat in 2011 in Colombia werd gespeeld. Het stadion is de thuisbasis van beide professionele voetbalclubs van Medellãn, evenals af en toe het hosten van wedstrijden voor het Colombiaanse nationale team.

Manieren om naar Estadio Atanasio Girardot te reizen

Het Estadio Atanasio Girardot ligt in het centrum van Medellãn. Het stadion is goed bereikbaar met de (bovengrondse) metro. De halte Estadio ligt naast het stadion. Neem metrolijn B vanaf halte San Antonio in het centrum van de stad. Vanuit San Antonio kunt u verbinding maken met lijn A naar noordelijke bestemmingen en het Poblado-gebied in het zuiden. Veel bussen rijden langs het stadion op Calle 50 (Av. Colombia) ten noorden van het stadion, of op Calle 48 ten zuiden van het stadion. Een aantal hiervan kan worden ingescheept in Parque BerrÃo in het centrum. Vraag de buschauffeur om bevestiging. Adres: Entre carreras 70 y 73 y las calles 48 y 50, Medellín Heb je vragen over de cursus?

Eet, drink en slaap in de buurt van Estadio Atanasio Girardot

Over het algemeen is het gebied veilig om 's nachts rond te lopen. Het gebied is een goede plek om te verblijven omdat het via de metro goede toegang biedt tot andere delen van Medellãn en er zijn daarom verschillende hotels in de buurt van het stadion. In de buurt, Hotel Egina Medellãn, dat goed aangeschreven en niet schandalig geprijsd is, ligt in het zuiden. Verderop langs de 70 zijn Hotel Florida, Hotel Boliariana Plaza en Casa Hotel Asturias. Voor alle hotels in de buurt van Estadio Atanasio Girardot, klik hier. Hotels zijn over het algemeen goedkoper in de binnenstad, maar houd er rekening mee dat het 's nachts nogal onbetrouwbaar wordt. Veel toeristen verblijven bovendien in het chique Poblado-gebied in het zuiden van de stad.

Atletico Nacional Tickets

Tickets voor atlã©tico Nacional wedstrijden kunnen worden gekocht bij de stadion ticket loketten (taquillas), of bij een van de geselecteerde pre-verkooppunten. Zijn de verkooppunten in het hoge Coltejer-gebouw in het centrum van Medellãn en het winkelcentrum El Tesoro in de wijk Poblado? Tickets voor de wedstrijd gaan meestal op de dag van de wedstrijd aan de poort in de verkoop en ze zijn alleen uitverkocht voor uiterst belangrijke wedstrijden zoals de derby en play-offs. Prijzen voor tickets voor de komende COP 18-top variëren van $ 8.000 tot $ 48.000.

DIM-tickets

Tickets voor DIM-wedstrijden kunnen worden gekocht in de clubwinkel in het stadion of bij een van de geselecteerde pre-sale points. Tickets zijn ook verkrijgbaar aan de poort op de dag van de wedstrijd. Ticketprijzen zijn hetzelfde als die bij Nacional. Stuur voor meer informatie een e-mail naar [email protected]

Relevante internetlinks

De officiële website voor Club Atlã©tico Nacional is atleticonacional.com.co. De officiële website voor Deportivo Independiente Medellãn is dim.com.co. De officiële toeristische gids voor de stad Medellãn is medellin.travel. De website voor de metro van Medellãn is metrodemedellin.gov.co Slechts een klein deel van de duurdere (en minder sfeervolle) stoelen is echter overdekt. Neem daarom een anorak of zonnebrandcrème mee, afhankelijk van het seizoen. Geef ook voldoende tijd om het stadion te betreden. Je wordt onderweg twee keer grondig neergeknuppeld door de Colombiaanse politie. Neem daarom afhankelijk van het seizoen een anorak of zonnebrandcrème mee. Geef ook voldoende tijd om het stadion te betreden. Je wordt onderweg twee keer grondig neergeknuppeld door de Colombiaanse politie. Eddie Ospina schreef: 25 september 2015 om 22:00 Echt de wereld laten weten wie het eerste doelpunt in het stadion heeft gescoord?.. wie is mijn opa Rodrigo Ospina!!!! Ik moet de wereld laten weten wie het eerste doelpunt in het stadion heeft gescoord. Ik denk dat mijn opa, Rodrigo Ospina, het misschien heeft gedaan.

Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites + Atanasiogirardot
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites + Atanasiogirardot
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites + Atanasiogirardot
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden
  Wedstrijden streamen
1 Wedstrijden
Primera Division - Speeldag 03
Vandaag
20:00
Rentistas
Albion

Populaire zoekopdrachten

Atanasiogirardot

Estadio Atanasio Girardot: Alles wat je moet weten. Tickets, Parkeren, Hotel.

Ik kan niet geloven dat mijn vriend me zou bedriegen. Hij is zo loyaal aan me geweest en ik kan gewoon niet geloven dat het zou gebeuren.

Copyright © 2013-2022 SocaPro Inc - Global Gateway 8, SC
Over ons    Voorwaarden     Neem contact met ons op