Ontvang nu €100 aan gratis gokgeld. Beperkt aanbod!
Rules and limitations apply. Check the terms and conditions of the indivdual location and provider. Offer may have expired at the time of redemption. Gambling requires responsible action. Must be 18 years or older to redeem.
De belangrijkste voetbalwedstrijden deze week van maandag t/m donderdag.
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

Ghelamco Arena: Alles wat je moet weten. Tickets, Parkeren, Hotel

Het stadion, met een capaciteit van 32.026 zitplaatsen, werd officieel geopend op 18 september 2016. De gloednieuwe Ghelamco Arena werd vandaag officieel geopend door KAA Gent's voorzitter Joeri De Valk. Het heeft een capaciteit van 32.026 zitplaatsen en is het nieuwe huis van de club.

Arteveldestadion

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer - Voetbalexpert Laatst bijgewerkt: Woensdag, 29.Juni 2022 — 3min read
Bet365 Live Streams Gratis

Live Streams

257 beoordelingen
Ga naar de Bet365 Live Streams

Waarom wij Bet365 aanbevelen:

Live Streams De meeste gratis voetbal live streams
Betting Live of prematch wedden met de beste odds
Uitbetalingen Eenvoudig storten en uitbetalen (iDeal)
Welkomstbonus Begin met tot €100 gratis wedkredieten

Geschiedenis en beschrijving

Het is gelegen in de Arteveldestadion van de stad Gent. Het stadion heeft een capaciteit van 38.000 toeschouwers en is ontworpen door de Nederlandse architecten MVRDV. De Ghelamco Arena opende in 2013 en is de thuisbasis van KAA Gent. Het heeft een capaciteit van 38.000 toeschouwers en is ontworpen door de Nederlandse architecten MVRDV. De club is al jaren op zoek naar een moderne vervanger voor hun Jules Ottenstadion. Financieringsproblemen en milieuproblemen hebben het project echter aanzienlijk vertraagd. De bouw van het stadion begon uiteindelijk in 2011, maar verdere financieringsproblemen vertraagden de voltooiing met nog een jaar. Verwacht werd dat het stadion voor de start van het seizoen 2012/13 klaar zou zijn, maar pas na dat seizoen werd het eindelijk voltooid. Het stadion heeft een capaciteit van 32.000 en is voorzien van een modern schuifdak. De Ghelamco Arena opende op 17 juli 2013 met een oefenwedstrijd tussen Gent en Stuttgart (2-0). Het stadion heeft een capaciteit van 32.000 en is voorzien van een modern schuifdak. De arena heeft in totaal 1.200 business seats en 20 skyboxen. Het is ontworpen om gemakkelijk uit te breiden tot 30.000 of 40.000 zitplaatsen.

Hoe kom je in de Ghelamco Arena

De Ghelamco Arena ligt in het zuiden van Gent, vlakbij het historische stadscentrum van Gent en vlakbij het centraal station gent-sint-pieters. Sla rechtsaf het De Panneeplein op en rijd naar het stadion. Als je van de E17 komt, ga dan eerst naar afrit 9 UZ Gent. Sla linksaf het De Panneeplein op en rijd door naar het stadion. Het stadion ligt op de plek waar de autosnelwegen E17 en E40 elkaar kruisen. Als u vanaf de E40 komt, gaat u eerst naar de E17. Verlaat de E17 aan afrit 9 UZ Gent. Sla rechtsaf het De Panneeplein op en rijd naar het stadion. Als u vanaf de E17 komt, ga dan eerst naar afrit 9 UZ Gent. Sla linksaf het De Panneeplein op en rijd door naar het stadion. Bij het bijwonen van een wedstrijd in de Ghelamco Arena met het openbaar vervoer vertrekt er 2,5 uur voor de aftrap een pendelbus vanaf het Woodrow Wilsonplein aan de zuidrand van het historische centrum. Kom je vanaf het station Gent-Sint-Pieters, neem dan tram 4 richting Gent-Zwijnaardebrug. Stap na ongeveer 10 minuten uit bij halte Gestichtstraat. Loop vooruit tot aan het kanaal en neem het voetpad links langs het kanaal tot aan de Ghelamco Arena. De wandeling duurt ongeveer 15 minuten. Adres: Ottergemsesteenweg Zuid 808, 9000 Gent

Eten, drinken en slapen in de buurt van de Ghelamco Arena

De Ghelamco Arena ligt op een kantorenpark dat niet veel plaatsen heeft om te eten of te drinken, wat beter kan in het zeer aangename stadscentrum van Gent. Er zijn twee hotels gelegen op hetzelfde kantorenpark op korte loopafstand van de arena. Elk is een typisch hotel langs de weg met betrouwbare normen, een Inn Express en Campanile Hotel. Ze zijn echter allebei ideaal als je met de auto reist. Als u met het openbaar vervoer reist en van plan bent om het centrum van Gent te verkennen, zult u waarschijnlijk liever in het centrum blijven. Dit beschikt over vele hotels in verschillende prijsklassen.

Gent Tickets

Tickets voor kaa Gent wedstrijden kunnen online gekocht worden of aan de kassa in de Ghelamco Arena op de dag van de wedstrijd. Gent is af en toe uitverkocht dus vooraf reserveren is aan te raden. Ticketprijzen voor voetbalwedstrijden variëren van ongeveer $ 20 voor een stoel achter het doel tot meer dan $ 40 voor een centraal gelegen stoel op de hoofdtribune. Voor wedstrijden tegen Club Brugge en Anderlecht zijn tickets $ 10 extra, maar tickets voor het einde blijven $ 20. Een plattegrond van de zitplaatsen vindt u hier. Stuur een e-mail naar [email protected]kaagent.be voor meer informatie.

Foto's van de Ghelamco Arena

De manager moet ervoor zorgen dat de werknemers goed uitgerust zijn om productief te zijn.

Nuttige internetlinks

VisitKAAgent.be - Officiële website van KAA Gent. Gent toeristische informatie is te vinden op Delijn.be. Informatie over het openbaar vervoer is te vinden op Belgianrail.be. Uitstappen was geen probleem. Ik kwam echter te ver weg. Ik volgde gewoon de menigte en ze wisten het ook niet helemaal. Toen ik uitstapte, liep ik gewoon naar het station. Het kostte me bijna een uur toen de bussen vol zaten. Kinderziektes maar het is België dus ze gaan het oplossen. Ik woonde mijn eerste competitiewedstrijd in Gent bij en het was geweldig. De wandeling terug naar het station was echter een beetje uitdagend. Er is geen slechte stoel in het huis. Het veld wordt verhoogd op een podium. Na een gesprek met een paar fans over hun oude terrein, was dit terrein een welkome afwisseling. De fans zijn er dol op en terecht. De sfeer was geweldig. Nieuwe stadions hebben vaak een probleem met het creëren van sferen, maar dit had niet zo'n probleem. Uitstappen was moeilijk. Ik kwam te ver weg en de menigte wist niet goed wat ze moesten doen. Toen ik uitstapte, liep ik gewoon naar het station. Het kostte me bijna een uur omdat de bussen vol zaten. Kinderziektes zullen echter in België worden opgelost, dus het is allemaal goed.

Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites + Arteveldestadion
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites + Arteveldestadion
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites + Arteveldestadion
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden
Momenteel geen informatie beschikbaar.

Populaire zoekopdrachten

Arteveldestadion

Ghelamco Arena: Alles wat je moet weten. Tickets, Parkeren, Hotel.

Het stadion, met een capaciteit van 32.026 zitplaatsen, werd officieel geopend op 18 september 2016. De gloednieuwe Ghelamco Arena werd vandaag officieel geopend door KAA Gent's voorzitter Joeri De Valk. Het heeft een capaciteit van 32.026 zitplaatsen en is het nieuwe huis van de club.

Copyright © 2013-2022 SocaPro Inc - Global Gateway 8, SC
Over ons    Voorwaarden     Neem contact met ons op