Ontvang nu €100 aan gratis gokgeld. Beperkt aanbod!
Rules and limitations apply. Check the terms and conditions of the indivdual location and provider. Offer may have expired at the time of redemption. Gambling requires responsible action. Must be 18 years or older to redeem.
De belangrijkste voetbalwedstrijden deze week van maandag t/m donderdag.
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

Stadio Artemio Franchi: Alles wat je moet weten. Tickets, Parkeren, Hotel

Op 13 september 1931 opende Stadio Artemio Franchi officieel met een wedstrijd tussen Fiorentina en Admira Wien (1-0). Het werd echter pas in 1932 voltooid.

Artemiofranchi

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer - Voetbalexpert Laatst bijgewerkt: Donderdag, 30.Juni 2022 — 3min read
Bet365 Live Streams Gratis

Live Streams

257 beoordelingen
Ga naar de Bet365 Live Streams

Waarom wij Bet365 aanbevelen:

Live Streams De meeste gratis voetbal live streams
Betting Live of prematch wedden met de beste odds
Uitbetalingen Eenvoudig storten en uitbetalen (iDeal)
Welkomstbonus Begin met tot €100 gratis wedkredieten

Geschiedenis en beschrijving

Het Stadio Artemio Franchi werd officieel geopend op 13 september 1931 met een wedstrijd tussen Fiorentina en Admira Wien. Het duurde echter tot 1932 voordat het stadion helemaal af was. Het stadion heette aanvankelijk Stadio Giovanni Berta en leek al op het stadion van nu. Het had een capaciteit van ongeveer 45.000 plaatsen. In 1934 was het Stadio Berta gastheer voor één wedstrijd in de eerste ronde en de kwartfinale tussen Italië en Spanje tijdens het WK van 1934. Na de Tweede Wereldoorlog werd het stadion omgedoopt tot Stadio Comunale, dat het tot 1993 behield. De toevoeging van meerdere metalen tribunes bracht de capaciteit in de jaren 1950 op ongeveer zeventigduizend plaatsen, hoewel sommige fans gewond raakten toen een dergelijke tribune in 1957 instortte. Stadio Comunale was gastheer van een van de twee halve finales op het EK van 1968. Iets meer dan 20.000 toeschouwers zagen Joegoslavië Engeland met 1-0 verslaan. Het stadion veranderde heel weinig in de volgende decennia totdat het werd geselecteerd als speellocatie voor het WK van 1990 en een grote renovatie nodig was. Stadio Comunale organiseerde drie groepswedstrijden en de kwartfinale tussen Argentinië en Joegoslavië tijdens het WK 1990. De eerste plannen werden gepresenteerd in 2008, maar na meerdere vertragingen en wijzigingen werden de huidige plannen in maart 2017 gepresenteerd voor de bouw van een nieuw stadion met 40.000 zitplaatsen. Er is echter nog steeds geen groen licht en er bestaan op dit moment geen concrete tijdlijnen.

Manieren om naar Stadio Artemio Franchi te reizen

Stadio Artemio Franchi ligt in het noordoosten van Florence, op ongeveer 2 kilometer van het historische stadscentrum. De wandeling vanaf de Duomo in het historische centrum duurt ongeveer een half uur. Het stadion ligt op slechts twee blokken van het treinstation Campo di Marte, dat voornamelijk wordt bediend door regionale treinen. Een verandering op het belangrijkste santa maria novella station van Florence kan nodig zijn. Als alternatief kan men bus 17 nemen vanaf Santa Maria Novella of Piazza San Marco (dat drie blokken ten noorden van de kathedraal ligt). Als u met de auto vanaf de snelweg Milaan-Napels komt, neemt u de afslag Firenze Sud en volgt u de borden naar Stadio Artemio Franchi. Adres: Viale Manfredo Fanti 4, 50137 Firenze

Eet, drink en slaap in de buurt van Stadio Artemio Franchi

Stadio Artemio Franchi ligt in een woonwijk. Het zal gemakkelijk zijn om een café© of een plek te vinden om iets te eten te krijgen, maar het centrum van Florence is natuurlijk veel aangenamer om wat tijd door te brengen. Er zijn een paar hotels in de buurt van het stadion. MSNSUITES Palazzo Lombardo en Casa Schlatter krijgen beide goede recensies, terwijl Hostel 7 Santi een goedkoper alternatief is. Klik hier om alle hotels in de buurt van Stadio Artemio Franchi te bekijken. Men kan ervoor kiezen om tussen het stadion en het stadscentrum van Florence of in het stadscentrum te verblijven. Enkele hotels die u moet bekijken zijn Hotel Della Robbia, Hotel Villa Liana en Hotel Regency. Klik hier voor een overzicht van hotels in het centrum van Florence.

Fiorentina-tickets

Tickets voor Fiorentina-wedstrijden kunnen online [op Ticketone] worden gekocht bij het Fiorentina-punt aan de Via dei Sette Santi 28r in de buurt van het stadion, of bij de officiële clubwinkel in het winkelcentrum I Gigli ten noordwesten van de stad. De typische ticketprijs voor een stoel in een van de bochten varieert van 20 tot 30 dollar, terwijl de prijzen voor stoelen aan een van de lange zijden variëren van 30 tot 70 dollar. Ticketprijzen worden veel goedkoper als ze van tevoren worden gekocht, maar kunnen oplopen voor een paar spraakmakende wedstrijden. U kunt hier een plattegrond van de zitplaatsen vinden met informatie over het kopen van tickets. Als u nog vragen heeft, kunt u een e-mail sturen naar [email protected]

Foto's van Stadio Artemio Franchi

Ik wil graag een pizza bestellen. Ik moet een pizza bestellen.

Nuttige internetlinks

De Violachannel.tv website is de officiële website van ACF Fiorentina. De Firenzeturismo.it website is de officiële website van het toeristenbureau van Florence. Ataf.net is een informatie- en dienstregelingssite voor het openbaar vervoer. Trenitalia.com is een site voor treintijden en tarieven.

Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites + Artemiofranchi
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites + Artemiofranchi
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites + Artemiofranchi
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden
Momenteel geen informatie beschikbaar.

Populaire zoekopdrachten

Artemiofranchi

Stadio Artemio Franchi: Alles wat je moet weten. Tickets, Parkeren, Hotel.

Op 13 september 1931 opende Stadio Artemio Franchi officieel met een wedstrijd tussen Fiorentina en Admira Wien (1-0). Het werd echter pas in 1932 voltooid.

Copyright © 2013-2022 SocaPro Inc - Global Gateway 8, SC
Over ons    Voorwaarden     Neem contact met ons op