Ontvang nu €100 aan gratis gokgeld. Beperkt aanbod!
Rules and limitations apply. Check the terms and conditions of the indivdual location and provider. Offer may have expired at the time of redemption. Gambling requires responsible action. Must be 18 years or older to redeem.
De belangrijkste voetbalwedstrijden deze week van maandag t/m donderdag.
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

Stade Armand Cesari: Alles wat je moet weten. Tickets, Parkeren, Hotel

Het stadion, gelegen in de gemeente Furiani, is de thuisbasis van het Furiani voetbalteam. Het stadion heeft een capaciteit van 3.000 toeschouwers.

Armandcesari

stade armand cesari

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer - Voetbalexpert Laatst bijgewerkt: Maandag, 27.Juni 2022 — 3min read
Bet365 Live Streams Gratis

Live Streams

257 beoordelingen
Ga naar de Bet365 Live Streams

Waarom wij Bet365 aanbevelen:

Live Streams De meeste gratis voetbal live streams
Betting Live of prematch wedden met de beste odds
Uitbetalingen Eenvoudig storten en uitbetalen (iDeal)
Welkomstbonus Begin met tot €100 gratis wedkredieten

Geschiedenis en beschrijving

Het is gelegen in Furiani, Italië, en is de thuisbasis van de Italiaanse voetbalclub AS Roma. Het stadion werd officieel geopend op 16 oktober 1932. Het stadion bevindt zich in Furiani, Italië, en is de thuisbasis van de Italiaanse voetbalclub AS Roma. In het begin was het stadion slechts een kleine plaats met slechts een kleine overdekte hoofdtribune en kleine open terrassen aan de andere kant. Tot het seizoen 1977/78 had Bastia nooit gemiddeld meer dan 10.000 fans per wedstrijd. Voor hun UEFA Cup-finale werd het stadion echter tijdelijk verhoogd naar 15.000 plaatsen. Deze stijging duurde echter slechts voor de laatste wedstrijd en de toeschouwersaantallen keerden al snel terug naar het normale gemiddelde van 10.000 per wedstrijd. In 1992 was Stade Armand Cesari nog een kleine en vervallen noordtribune toen Marseille op bezoek kwam voor de halve finale van de Coupe de France. Het bestuur van Bastia besloot de kleine en vervallen tribune af te breken en een nieuwe geïmproviseerde steigerachtige tribune te bouwen. Het gebrek aan tijd, falende veiligheidsprocedures en frauduleuze acties resulteerden in kritieke constructiefouten, waardoor het bovenste deel van de tribune tien minuten voor de aftrap instortte, waarbij 18 fans omkwamen en meer dan 2.000 gewond raakten. In 1997 opende een nieuwe tribune aan een van de uiteinden van het stadion. Het was twee jaar eerder gebouwd en een paar jaar later zou een soortgelijke nieuwe tribune aan de andere kant worden gebouwd. De zuidtribune werd in 2009 door een brand verwoest en er werden plannen gemaakt om een nieuwe overdekte tribune met twee lagen te bouwen. De nieuwe stand werd in 2011 geopend. Direct daarna werd de noordtribune grondig opgeknapt en voorzien van een overkapping.

Manieren om naar Stade Armand Cesari te reizen

Stade Armand Cesari ligt ten zuiden van de stad Bastia en net buiten de stadsgrenzen. Het ligt iets minder dan 5 kilometer van het centrum van Bastia en niet ver van de Middellandse Zeekust. Het ligt op slechts een paar honderd meter afstand van het stadscentrum en is gemakkelijk bereikbaar. Het stadion ligt direct naast de belangrijkste toegangsweg van de stad die vanuit het zuiden naar de stad loopt. Het ligt op slechts een paar honderd meter afstand van het stadscentrum en is gemakkelijk bereikbaar. Als u met het openbaar vervoer komt, neemt u de forensentrein die Bastia met Casamozza verbindt. De service is echter beperkt en de treinen rijden niet na 19:00 uur. Er is een alternatieve busroute die vanuit het centrum van Bastia rijdt. Neem de bus in de richting van Furiani en stap uit bij halte Rustincu. Vanaf daar is het 10 minuten lopen naar de kust. Er is een beperkte service en er rijden geen bussen op zondag of na 19:00 uur. Adres: Stade Armand Cesari, 20600 Furiani

Bastia Kaartjes

Tickets voor wedstrijden van Bastia zijn online te koop of in de clubwinkel in het stadion. Als er tickets beschikbaar blijven, kunnen Bastia-fans deze op de dag van de wedstrijd aan de poort kopen. Dit is meestal geen probleem, omdat Bastia-fans meestal niet uitverkocht zijn. Verwacht een vast bedrag van € 10,00 te betalen voor een ticket aan een van de zijkanten.

Foto's van Stade Armand Cesari

Ik voel me niet echt goed en ik vind dat ik naar het ziekenhuis moet.

Nuttige internetlinks

De officiële website van SC Bastia, Bastia-tourisme.com, biedt informatie over toerisme in Bastia en het openbaar vervoer. Bastiabus.com geeft informatie over hoe u Bastia kunt verkennen met het openbaar vervoer.

Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites + Armandcesari
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites + Armandcesari
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites + Armandcesari
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden
  Wedstrijden streamen
1 Wedstrijden
Primera Division - Speeldag 03
Vandaag
20:00
Rentistas
Albion

Populaire zoekopdrachten

Armandcesari

stade armand cesari

Stade Armand Cesari: Alles wat je moet weten. Tickets, Parkeren, Hotel.

Het stadion, gelegen in de gemeente Furiani, is de thuisbasis van het Furiani voetbalteam. Het stadion heeft een capaciteit van 3.000 toeschouwers.

Copyright © 2013-2022 SocaPro Inc - Global Gateway 8, SC
Over ons    Voorwaarden     Neem contact met ons op