Ontvang nu €100 aan gratis gokgeld. Beperkt aanbod!
Rules and limitations apply. Check the terms and conditions of the indivdual location and provider. Offer may have expired at the time of redemption. Gambling requires responsible action. Must be 18 years or older to redeem.
De belangrijkste voetbalwedstrijden deze week van maandag t/m donderdag.
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

Arena das Dunas: Alles wat je moet weten. Tickets, Parkeren, Hotel

De Arena das Dunas werd gebouwd om te dienen als een van de speellocaties voor de 2014 FIFA World Cup. Het verving het oude Machadão-stadion, dat in oktober 2011 werd gesloopt.

Arenadasdunas

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer - Voetbalexpert Laatst bijgewerkt: Maandag, 27.Juni 2022 — 3min read
Bet365 Live Streams Gratis

Live Streams

257 beoordelingen
Ga naar de Bet365 Live Streams

Waarom wij Bet365 aanbevelen:

Live Streams De meeste gratis voetbal live streams
Betting Live of prematch wedden met de beste odds
Uitbetalingen Eenvoudig storten en uitbetalen (iDeal)
Welkomstbonus Begin met tot €100 gratis wedkredieten

Geschiedenis en beschrijving

De Arena das Dunas werd gebouwd om te dienen als een van de speellocaties voor de 2014 FIFA World Cup. Het verving het oude Machadão-stadion, dat in oktober 2011 werd gesloopt. de bouw van het stadion verliep langzaam en werd pas in december 2013 voltooid, zes maanden voor de start van het WK. De Arena das Dunas werd officieel geopend op 26 januari 2014 met een double-header met lokale partijen Amã©rica en ABC. Het architectenbureau Populous ontwierp het stadion in de vorm van de beroemde zandduinen van Natal. Enkele van de meest karakteristieke kenmerken zijn de bovenste laag en het dak in de vorm van bloemblaadjes. De ruimte tussen de bloemblaadjes zorgt ervoor dat de zeebries aan de kust het stadion in kan stromen, terwijl het dak toeschouwers beschermt tegen intens zonlicht. Tijdens het WK van 2014 organiseerde de Arena das Dunas vier groepswedstrijden in de eerste ronde, werden er nog eens 10.000 zitplaatsen toegevoegd op het tweede niveau achter beide doelen om de capaciteit naar 43.000 te tillen en werd een nieuw derde niveau gebouwd om extra fans te huisvesten. De arena werd na het toernooi de thuisbasis van de lokale ploeg Amã©rica de Natal. ABC FC gebruikt de arena af en toe voor belangrijke wedstrijden.

Hoe kom je bij de Arena das Dunas

De Arena das Dunas ligt ten zuiden van de stad Natal. Het welvarende en toeristische Ponta Negra gebied ligt ongeveer 7 kilometer verder naar het zuiden langs de Atlantische kust. Neem een taxi of informeer ter plaatse naar de juiste busverbindingen. De arena ligt naast de BR-101, een van de belangrijkste verkeersaders van Natal, en de centrale ligging van het stadion en de nabijheid van twee van de belangrijkste winkelcentra van de stad maken het goed verbonden in termen van openbaar vervoer. Adres: Arena das Dunas, Lagoa Nova, Natal

Eet, drink en slaap in de buurt van de Arena das Dunas

De Arena das Dunas ligt in een niet bijzonder interessante woonwijk. Er zijn een paar lokale eetgelegenheden in de buurt, terwijl de grote Midway Mall, op 20 minuten lopen ten noorden van het stadion, ook een goede selectie van restaurants en cafés biedt. Iets verder ten zuiden van het stadion ligt het gelijknamige Natal Shopping met vergelijkbare opties. Tenzij je wilt verhongeren of gehamerd wilt worden in een onveilig gebied, is het het beste om niet te eten of te drinken in het stadscentrum. Het meeste nachtleven bevindt zich in de oude stad of Ponta Negra, waar het meestal veiliger is. Er zijn een paar hotels in de buurt van de Arena das Dunas. Van allemaal duurt het 10 tot 15 minuten lopen om bij de arena te komen. Een basisoptie is Monza Palace Hotel, dat fatsoenlijke beoordelingen krijgt. Een andere optie is Hotel Maine, dat langs de BR-101 ligt. Tot slot is Casa do Holandes een derde optie. De meeste toeristen zullen verblijven in het Ponta Negra-gebied, dat vol zit met hotels. Als alternatief zijn er een paar hotels op de oostelijke stranden dichter bij de oude stad.

America de Natal Tickets

Om tickets te kopen voor aankomende Wedstrijden van Amerika, kunnen fans ze online kopen, bij het America clubkantoor op Av. Rodrigues Alves 950 in het centrum van Natal, of bij verschillende sportwinkels in de stad. Deze locaties omvatten Midway Mall, City Center mall en Parque Partage winkelcentrum. Verwacht te betalen van R $ 20,00 tot R $ 40,00 voor een ticket. Naarmate Amerika blijft groeien, kunnen ze soms thuiswedstrijden spelen op hun veel kleinere eigen terrein Arena America.

Foto's van Arena das Dunas

Ik ben niet blij met mijn baan. Ik hou niet van het werk dat ik nu werk.

Nuttige internetlinks

De officiële website van America de Natal, Arenadasdunas.com.br, en de Arena das Dunas website, Natal.rn.gov.br informatie te geven over het toerisme in Natal.

Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites + Arenadasdunas
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites + Arenadasdunas
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites + Arenadasdunas
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden
  Wedstrijden streamen
1 Wedstrijden
Primera Division - Speeldag 03
Vandaag
20:00
Rentistas
Albion

Populaire zoekopdrachten

Arenadasdunas

Arena das Dunas: Alles wat je moet weten. Tickets, Parkeren, Hotel.

De Arena das Dunas werd gebouwd om te dienen als een van de speellocaties voor de 2014 FIFA World Cup. Het verving het oude Machadão-stadion, dat in oktober 2011 werd gesloopt.

Copyright © 2013-2022 SocaPro Inc - Global Gateway 8, SC
Over ons    Voorwaarden     Neem contact met ons op