Ontvang nu €100 aan gratis gokgeld. Beperkt aanbod!
Rules and limitations apply. Check the terms and conditions of the indivdual location and provider. Offer may have expired at the time of redemption. Gambling requires responsible action. Must be 18 years or older to redeem.
De belangrijkste voetbalwedstrijden deze week van maandag t/m donderdag.
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

Arena da Amazônia: Alles wat je moet weten. Tickets, Parkeren, Hotel

De Arena da Amazã'nia werd gebouwd als speellocatie voor de FIFA World Cup 2014. Het VivaldÃo-stadion, dat vroeger het belangrijkste stadion van de stad was, werd vervangen door de arena.

Arenadaamazonia

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer - Voetbalexpert Laatst bijgewerkt: Donderdag, 30.Juni 2022 — 3min read
Bet365 Live Streams Gratis

Live Streams

257 beoordelingen
Ga naar de Bet365 Live Streams

Waarom wij Bet365 aanbevelen:

Live Streams De meeste gratis voetbal live streams
Betting Live of prematch wedden met de beste odds
Uitbetalingen Eenvoudig storten en uitbetalen (iDeal)
Welkomstbonus Begin met tot €100 gratis wedkredieten

Geschiedenis en beschrijving

De Arena da Amazã'nia werd gebouwd als speellocatie voor de 2014 FIFA World Cup. Het vervangt het oude VivaldÃo-stadion, dat het belangrijkste stadion van de stad was. De sloop van het Vivaldão stadion begon in maart 2010 en de bouw van het nieuwe Arena da AmazÃ'nia stadion begon begin 2011. De oorspronkelijke voltooiingsdatum voor de Arena da Amazã'nia was aanvankelijk gepland voor begin 2013, maar verschillende vertragingen duwden de opening terug naar begin 2014. De Arena da Amazã'nia is ontworpen door het Duitse architectenbureau gmp Architekten, ook verantwoordelijk voor de Commerzbank Arena in Frankfurt en het Stadion Narodowy in Warschau. De vorm van het stadion is bedoeld om te lijken op een traditionele inheemse mand en houdt rekening met de uitdagende klimatologische omstandigheden in het gebied. De staalconstructie van het dak is ontworpen om te dienen als een grote goot die het tropische regenwater afvoert, de coating reflecteert warmtestraling en heeft zo een verkoelend effect, en openingen in het dak en de gevel stimuleren de ventilatie. Het stadion ligt in de stad Manaus, in de staat Amazonas. Op 9 maart 2014 werd de Arena da Amazã'nia officieel geopend met een wedstrijd tussen Nacional FC en Remo (2-2). Het stadion ligt in de stad Manaus, in de staat Amazonas. De Arena da Amazã'nia organiseerde vier groepswedstrijden in de eerste ronde tijdens het WK 2014. Het stadion in Manaus werd na het WK de permanente thuisbasis van Nacional FC. Verder speelt Manaus FC af en toe een spraakmakende wedstrijd in het stadion.

Hoe kom je bij de Arena da Amazonia

De Arena da Amazã'nia ligt in het noorden van Manaus aan de hoofdweg die van het stadscentrum (Centro) naar de internationale luchthaven leidt. De afstand van het centrum van Manaus en de Amazone is 5 kilometer, terwijl de luchthaven 7 kilometer verder naar het noorden ligt. Probeer een taxi te nemen of neem een bus op de Av. Constantino Nervy als je vanuit het stadscentrum wilt gaan. Adres: Arena da Amazônia, Flores, Manaus

Eet, drink en slaap in de buurt van de Arena da Amazonia

De Arena da AmazÃ'nia ligt aan een van de belangrijkste verkeersaders in Manaus, een gebied dat een mix is van andere sport- en entertainmentfaciliteiten, zoals het lokale Sambadrome, winkels, lichte industrie en enkele woongebouwen. Er zijn een paar typische wegtariefopties in de omgeving, evenals enkele fastfoodopties in de buurt van het winkelcentrum Amazonas. Over het algemeen is het gebied echter niet bijzonder interessant en is het beter om te eten en te drinken in het mooiere stadscentrum van Manaus. Er zijn een paar hotels op loopafstand van het stadion. Zowel Cesar Business Manaus als Hotel Millennium krijgen goede recensies en liggen op minder dan 15 minuten lopen van het stadion. Anders zijn er nog een paar hotels op weg naar het centrum, en nog veel meer in Manaus? stadscentrum dat is ook waar het grootste deel van Manaus? nachtleven is. Wilt u verblijven in de buurt van de Arena da AmazÃ'nia, of in het centrum van Manaus? Er zijn tal van opties voor hotels in de buurt, en u kunt kiezen uit een scala aan stijlen en prijzen. Als u op zoek bent naar een hotel in resortstijl, kunt u een verblijf in Ponta Negra proberen, dat verder weg van het stadion ligt, maar een prachtig uitzicht op de Amazone-rivier en enkele restaurants en uitgaansgelegenheden biedt.

Nacional Tickets

Tickets voor nationale wedstrijden kunnen worden gekocht bij het clubkantoor aan de Rua SÃ £ o Luiz 230 (ongeveer 2 kilometer ten noorden van het centrum) een paar dagen voor de wedstrijd. Tickets zijn verkrijgbaar aan de kassa's van Arena da Amazonia voor aanvang van de wedstrijd. Verwacht R$ 20,00 te betalen voor een ticket. Nacional mag bij vlagen minder belangrijke wedstrijden spelen in Estadio Ismael Benigno.

Foto's van Arena da Amazonia

Ik heb veel moeite om me te concentreren als ik in de buurt van mensen ben. Het is moeilijk om me ergens op te concentreren als ik constant word afgeleid door hun gesprekken en gezichtsuitdrukkingen.

Nuttige internetlinks

Nacionalfc.com.br - Officiële website van Nacional Futebol Clube.

Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites + Arenadaamazonia
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites + Arenadaamazonia
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites + Arenadaamazonia
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden
Momenteel geen informatie beschikbaar.

Populaire zoekopdrachten

Arenadaamazonia

Arena da Amazônia: Alles wat je moet weten. Tickets, Parkeren, Hotel.

De Arena da Amazã'nia werd gebouwd als speellocatie voor de FIFA World Cup 2014. Het VivaldÃo-stadion, dat vroeger het belangrijkste stadion van de stad was, werd vervangen door de arena.

Copyright © 2013-2022 SocaPro Inc - Global Gateway 8, SC
Over ons    Voorwaarden     Neem contact met ons op