Champions League
Wo 18:45
Champions League
Wo 18:45
Champions League
Wo 21:00
Champions League
Wo 21:00
Champions League
Wo 21:00
De belangrijkste voetbalwedstrijden deze week van maandag t/m donderdag.
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

Apple iTunes Gratis Kijken: app, inloggen, kosten, downloaden, alternatieven, storing, tv, laptop (2022)

Apple iTunes is al meer dan 18 jaar een populaire streamingdienst. Het heeft een revolutie teweeggebracht in de manier waarop mensen films, muziek, muziekvideo's, tv-programma's, boeken en podcasts consumeren. Met de recente release van macOS Catalina wordt iTunes niet langer ondersteund door Apple. gebruikers moeten overschakelen naar verschillende streamingdiensten om hun favoriete inhoud te kunnen blijven gebruiken.

Apple Itunes

gratis itunes downloaden

apple music kosten

apple storing vandaag

apple tv storing

gratis itunes

inlog itunes

inloggen itunes

is itunes gratis

itunes dowloaden

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Laatst bijgewerkt: Woensdag, 29.November 2023
Biografie van de auteur
Hallo. Mijn naam is Nicole Sommer. Ik ben een grote voetballiefhebber en doe veel onderzoek naar de gemakkelijkste manier om voetbal op tv en online over de hele wereld te bekijken.

apple.com/itunes

Vanwege de grote hoeveelheid gegevens die het verbruikt, dreigt Apple iTunes echter door het bedrijf te worden stopgezet. Sinds de release in 2003 staat iTunes centraal in de dominantie van Apple in de wereld van technologie. Het platform is gebruikt voor het streamen, downloaden van films, tv-programma's, boeken, podcasts en het luisteren naar internetradio. Recente rapporten hebben echter gewaarschuwd dat iTunes binnen de komende jaren door Apple kan worden stopgezet vanwege het grote verbruik van gegevens. Als dit gebeurt, zal dit een enorm verlies zijn voor gebruikers die op dit platform vertrouwen voor hun entertainmentbehoeften.
Hoewel Apple Music de afgelopen jaren een grote aanhang heeft gekregen, is iTunes nog steeds de beste applicatie voor het streamen van muziek. Bij elke nieuwe update biedt Apple nieuwe functies en voordelen die het aantrekkelijker maken. In de meest recente update kreeg Apple Music een frisse nieuwe look die past bij het ontwerp van iOS-apparaten.
Er zijn tal van redenen waarom we verliefd zijn op iTunes. Onze redenen om ervan te houden kunnen variëren van alles wat te maken heeft met de muziekspeler, iTunes Store, tv-programma's en films, synchronisatiefunctie, iTunes U, boeken of andere services die door de app worden aangeboden. iTunes is altijd een bomvol platform geweest met tools voor mediaconsumptie die niet kunnen worden geëvenaard door een van zijn concurrenten.

Dood van iTunes - Apple scheidt zijn activa

Onze liefde voor iTunes maakt het moeilijk om afscheid te nemen van dit prachtige platform. Apple bracht echter in oktober van dit jaar macOS Catalina uit, wat het einde van Mac Support voor iTunes markeerde. Hoewel de service nog steeds zal blijven bestaan, zal deze het tempo van Apple niet langer bijhouden, waardoor je gedwongen wordt om je ervoor af te melden. In plaats van iTunes moet je jezelf kanaliseren om Apple Podcasts, Apple Music, Apple TV en de Finder te gebruiken. Alle inhoud die u bezit, wordt gescheiden in een van deze vier platforms.

Geschiedenis

ITunes werd geïntroduceerd in 2001 en ontwikkelde zich binnen tien jaar tot een uitgebreid multimedia-, hardwaresynchronisatie- en e-commerceplatform. De functies en het geavanceerde beheer waren zijn tijd ver vooruit, waardoor het een van onze favorieten is. Hiermee konden gebruikers afspeellijsten maken, media beheren, inhoud synchroniseren met Apple-apparaten zoals iPhone, iPad, iPod en Mac.
Apple stevent af op een nieuwe horizon waarin zijn veranderende strategieën aansluiten bij zijn premium portfolio dat de beste gebruikerservaring tot nu toe blijft bieden. Het vertakt zijn diensten zodat elk van hen kan worden geoptimaliseerd om de gebruikerservaring te maximaliseren.

Ontwerpen

Het ontwerp van de iTunes Store is door de jaren heen iconisch gebleven. In de loop der jaren hebben we verschillende interfaces gezien, maar in de kern voelt alles hetzelfde. Hoewel dit in de toekomst kan veranderen, blijft de look en feel van de iTunes Store voorlopig ongewijzigd.
De interface lijkt ongewijzigd, maar verandert voortdurend op de een of andere manier. U zou bijvoorbeeld niet langer de knop vinden die schakelt tussen de store- en bibliotheekmodus.
Er is een standaard menu op de linker rail en prominente knoppen in het midden zoals Bibliotheek, Voor u, Bladeren, Radio en Winkel.
De inhoudstypen zijn toegankelijk via permanente knoppen in plaats van vervolgkeuzemenu's. U kunt ook de pijlen heen en weer gebruiken om heen en weer te navigeren.
Recente upgrades van de software zagen verbazingwekkende veranderingen, waaronder de mogelijkheid om in een adem over te schakelen naar een minispeler. Andere opmerkelijke upgrades zijn de mogelijkheid om de cd-hoes te bekijken door gewoon met de muis over de albumhoes te zweven. De knop Gebruikerspictogram en verlanglijst zijn in het hoofdvenster gedumpt.

Tevreden

Met alle nieuwe streamingdiensten en apparaten op de markt is iTunes nog steeds niet perfect. Apple Music houdt de nieuwste updates bij, maar er zijn altijd nieuwere en betere opties beschikbaar. Voor entertainmentdoeleinden is iTunes nog steeds een geweldige keuze - alles is goed georganiseerd en er zijn geen advertenties. U kunt hier eenvoudig films of tv-programma's huren, kopen of downloaden. Het enige nadeel is dat het geen offline functie meer heeft.
Apple iTunes is een populaire bestemming voor gebruikers die films, muziek, muziekvideo's, tv-programma's, boeken en podcasts willen kopen, huren, streamen en downloaden. De gemakkelijk te vinden en te consumeren inhoud maakt iTunes onderscheidend van zijn concurrenten.

iCloud

Als een van de meest innovatieve functies van Apple is iCloud een integraal onderdeel van het toegankelijk houden van uw materiaal op al uw apparaten. Nadat u het apparaat hebt geautoriseerd, hebt u overal toegang tot de inhoud.

iTunes-extra's

De functie iTunes Extras biedt video's achter de schermen, afbeeldingengalerijen met hoge resolutie, korte films en commentaar van regisseurs voor films die via de iTunes Store zijn gekocht. Met Apple TV als een integraal onderdeel van de filmervaring, wordt elke film die via iTunes wordt gekocht over het algemeen geleverd met de functie Extra's.

Eenvoudige synchronisatie

Met Apple iTunes kunt u uw gegevens op verschillende apparaten synchroniseren, zodat u vanaf elk van uw apparaten naar alles kunt luisteren. U kunt een afspeellijst maken en deze op al uw apparaten laten afspelen, of kiezen uit verschillende aanbevelingen. Het maakt niet uit waar je zin in hebt, Apple heeft je gedekt - ik ben er helemaal weg van!

Voorvertoningen van nummers

De meesten van ons worden moe van het steeds opnieuw naar dezelfde muziek luisteren. We proberen soms niet eens nieuwe artiesten uit omdat we bang zijn om een cent uit te geven aan een artiest waar we nog nooit van gehoord hebben. Met de Song-previews van Apple Music krijg je previews van 90 seconden waarmee je kunt beslissen of het nummer de moeite waard is om het geld aan uit te geven of niet. Je kunt een paar nummers van een album proberen en beslissen of het album de moeite waard is. Natuurlijk zul je deze theorie over het algemeen niet toepassen op een Drake- of een Post Malone-album, maar het is een geweldige manier om opkomende artiesten te ontdekken.

Delen met gezin

U kunt uw iTunes-aankopen delen met maximaal zes gezinsleden. Ze kunnen allemaal downloaden wat je hebt gekocht. Bovendien kun je met Apple Music beginnen met een gratis proefperiode van drie maanden waarmee je zonder advertenties kunt luisteren en streamen, samen met de mogelijkheid om nummers te volgen en te delen met je vrienden.

Uitstekende browsemogelijkheden

Voor nummers en tv-programma's hebt u een paar verschillende manieren om te zoeken. U kunt kiezen ? Genres, topnummers, recente aankopen en zelfs volglijsten.

Eenvoudige interface

Hoewel iTunes in eerste instantie misschien een uitdaging lijkt, is het vrij eenvoudig om onder de knie te krijgen als je de lay-out begrijpt. De interface is schoon en modern, waardoor het gemakkelijk is om uw inhoud te vinden, waar u ook bent.
U kunt de inhoud sorteren op prijs, genre, bioscoopbeoordeling - Dit verbetert de browse-ervaring. Dezelfde structuur is van toepassing op films, tv-programma's, muziek, podcasts en audioboeken.

Plannen & Prijzen

Daarna moet de gebruiker kiezen of hij zich abonneert op Apple Music of de gratis service blijft gebruiken. iTunes is een gratis platform, maar je moet betalen voor inhoud als je het wilt gebruiken. iTunes was vroeger de ultieme muziekwinkel, maar nu zijn er andere platforms die meer opties bieden. Apple Music is bijvoorbeeld een directe concurrent van Spotify en Microsoft Groove Music. Je kunt het 3 maanden gratis gebruiken, maar daarna moet je beslissen of je je wilt abonneren en er maandelijks voor wilt betalen, of de gratis service wilt blijven gebruiken.
Nadat de proefperiode van 90 dagen is afgelopen, kost het ongeveer $ 9,99 / per maand om Apple-muziek te blijven gebruiken. Als u een gezinslidmaatschap hebt dat maximaal zes gebruikers toestaat, moet u ongeveer $ 14.99 / per maand betalen. Apple heeft ook een studentenoptie waarvoor je $ 4.99 / per maand moet betalen. Als u een afspeellijst maakt, kan deze op al uw apparaten worden gesynchroniseerd. Het enige manco met Apple-muziek is dat er geen desktopinterface beschikbaar is.

Suggesties die ik heb voor Apple iTunes

Ik had graag gezien dat Apple iets uitwerkte met iTunes zelf. Maar ik wist dat het succes van Apple Music de ontwikkelaars ertoe zou brengen een andere weg in te slaan. Ik ben dus niet geschokt en ik heb hierover niet veel te zeggen.

Conclusie

Apple is al lang duidelijk over zijn plannen voor iTunes. Het bedrijf erkent dat het platform de meer diverse platforms van vandaag niet kan bijhouden en het diversifiëren van zijn productaanbod is de beste manier om uniek te blijven. Apple Music is extreem snel, vergelijkbaar met de andere driearmige services die laten zien dat iTunes als geheel flauw is geworden.
/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Nicole Sommer is een echte voetbalfan en trouwe supporter van FC Arsenal en 1.FC Köln. Ze speelt actief als centrale aanvaller in de vrouwenopleiding van TuS Köln in Duitsland. In haar vrije tijd brengt ze veel tijd online door, waaronder het onderzoeken van de voetbalstreamingruimte. Haar onderzoek is gepubliceerd in verschillende online voetbaltijdschriften.
Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden

Populaire zoekopdrachten

Apple Itunes

gratis itunes downloaden

apple music kosten

apple storing vandaag

apple tv storing

gratis itunes

inlog itunes

inloggen itunes

is itunes gratis

itunes dowloaden

itunes downloaden gratis

itunes gratis

itunes gratis downloaden

itunes inloggen

itunes store inloggen

itunes store storing

itunes storing

kosten itunes

live voetbal kijken op ipad gratis

storing apple tv

Apple iTunes Gratis Kijken: app, inloggen, kosten, downloaden, alternatieven, storing, tv, laptop (2022).

Apple iTunes is al meer dan 18 jaar een populaire streamingdienst. Het heeft een revolutie teweeggebracht in de manier waarop mensen films, muziek, muziekvideo's, tv-programma's, boeken en podcasts consumeren. Met de recente release van macOS Catalina wordt iTunes niet langer ondersteund door Apple. gebruikers moeten overschakelen naar verschillende streamingdiensten om hun favoriete inhoud te kunnen blijven gebruiken.

Over ons     Voorwaarden     Neem contact met ons op