Eliteserien
Nu
Eliteserien
15'' geleden
Eliteserien
31'' geleden
Eliteserien
38'' geleden
Eliteserien
39'' geleden
Ontvang nu €100 aan gratis gokgeld. Beperkt aanbod!
Rules and limitations apply. Check the terms and conditions of the indivdual location and provider. Offer may have expired at the time of redemption. Gambling requires responsible action. Must be 18 years or older to redeem.
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

Reale Arena: Alles wat je moet weten. Tickets, Parkeren, Hotel

Reale Arena, beter bekend als Estadio Anoeta, is de nieuwe naam voor het oude Estadio de Atotxa van Real Sociedad. Het stadion is veel groter dan het oude en heeft de mogelijkheid om uit te breiden, wat een probleem was met het oude.

Anoeta

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer - Voetbalexpert Laatst bijgewerkt: Zondag, 26.Juni 2022 — 3min read
Bet365 Live Streams Gratis

Live Streams

257 beoordelingen
Ga naar de Bet365 Live Streams

Waarom wij Bet365 aanbevelen:

Live Streams De meeste gratis voetbal live streams
Betting Live of prematch wedden met de beste odds
Uitbetalingen Eenvoudig storten en uitbetalen (iDeal)
Welkomstbonus Begin met tot €100 gratis wedkredieten

Geschiedenis en beschrijving

Reale Arena, beter bekend als Estadio Anoeta, verving het oude Estadio de Atotxa van Reale Sociedad, dat te klein was geworden en de mogelijkheden voor uitbreiding miste. In schril contrast met hun gezellige oude terrein, was het nieuwe stadion komvormig, ruim en had het een atletiekbaan rond het veld. Het Estadio Anoeta opende op 29 juli 1993 met de Europese kampioenschappen jeugdatletiek. De eerste wedstrijd in het stadion werd een paar weken later gespeeld toen Sociedad Real Madrid ontving voor een vriendschappelijke wedstrijd. Het stadion bood plaats aan maximaal 32.000 toeschouwers. Ondanks dat real Sociedad niet tevreden was met de faciliteit, stelde het begin van de jaren 2000 voor om het stadion te herontwikkelen. Dit is echter nooit tot wasdom gekomen. Begin 2014 waren de plannen van Real Sociedad voor een herontwikkeling van Anoeta onder meer het verwijderen van de atletiekbanen, de uitbreiding van de onderste laag dichter bij het veld, een noord- en zuidtribune, meer horecaruimtes en een vergroot dak, wat resulteerde in een verhoogde capaciteit van 40.000 zitplaatsen. De plannen om een nieuw stadion te bouwen werden in 2016 bevestigd en de werkzaamheden begonnen in maart van dat jaar. Het project duurde bijna twee en een half jaar om te voltooien en het stadion heropende in september 2019. Eerder dit jaar werd het stadion omgedoopt tot Reale Arena na een naamgevingsdeal met Reale Seguros. (Anoeta voor de herontwikkeling in 2019)

Hoe kom je in de Reale Arena

De Reale Arena ligt in het zuiden van de stad San Sebastiã¡n en het is ongeveer 2 kilometer van het strand La Concha en de oude stad. Het treinstation ligt op ongeveer dezelfde afstand van de arena. Vanaf al deze plaatsen kan de wandeling naar het stadion in ongeveer een half uur worden gemaakt. De wandeling vanaf het treinstation waar de meeste lokale treinen aankomen (Euskotren) zal nog korter zijn. U kunt ook bus 174 nemen vanaf de halte Zaragoza in het centrum van de stad en uitstappen bij Anoeta-Basilea. Vanaf daar neemt u een bus naar het stadion. Bus 26 (naar Martutene) en 28 (naar Miramón) volgen beide een vergelijkbare route. Stap uit bij halte Anoeta. Bus 31 verbindt het stadion ook met het stadscentrum en andere plaatsen in het oosten en westen van de stad. Adres: Anoeta Pasealekua 1, 20014 San Sebastián (Donostia)

Eten, drinken en slapen in de buurt van Reale Arena

De Real Arena ligt in een niet bijzonder interessante woonwijk die bestaat uit grote appartementencomplexen. Het is Spanje, dus er zijn altijd een paar lokale bars en restaurants als je iets te eten nodig hebt, maar San Sebastiã¡n is een van de meest aangename steden van Spanje, dus de beste optie is om zoveel mogelijk tijd door te brengen in de oude stad en langs het strand van La Concha. Als je in de buurt van Estadio Anoeta wilt verblijven, is Hotel Anoeta de beste optie. Het ligt direct naast het stadion en heeft goede recensies. Als alternatief zijn er een paar hotels ten noorden van het centrum, waaronder Hotel Silken Armara Plaza en Hotel Astoria 7. Beide hotels zijn duurder, maar ze liggen op slechts 10 minuten lopen van het stadion. In de buurt van de Reale Arena vindt u een scala aan verschillende hotels. Natuurlijk zijn er nog veel meer en ook goedkopere opties in het centrum van San Sebastian?.

Echte Sociedad Tickets

Tickets voor Real Sociedad-wedstrijden kunnen online of aan de kassa's van de Reale Arena worden gekocht. Tickets gaan meestal ongeveer een week voor de wedstrijd in de verkoop. Tickets zijn verkrijgbaar aan de poort op de dag van de wedstrijd. Real Sociedad verkoopt slechts af en toe een spraakmakende wedstrijd uit. De prijzen voor tickets zijn afhankelijk van de tegenstander, maar een kaartje voor een stoel achter het doel kost meestal ? 25,00 of ? 30,00, en tickets voor de zijkanten ? 40,00 of ? 50,00. Deze prijzen kunnen voor spraakmakende wedstrijden worden verhoogd tot tussen de €30,00 en €70,00

Foto's van Reale Arena

Ik heb hoofdpijn. Ik heb hoofdpijn.

Handige websites

Real Sociedad | Officiële website van Real Sociedad Sansebastianturismo.com | Officiële website van het Vvv-kantoor van San Sebastião n Dbus.es | Informatie over het openbaar vervoer in de regio San Sebastião Johnnie schreef: Het stadion is veel beter na de recente modernisering. De sfeer is geweldig. Je moet de oude stad na de wedstrijd bezoeken. De Basken zijn zo gastvrij. Mijn favoriete pension is La Koxka Calle 31 Augusto. Het stadion is zoveel beter na de recente modernisering. De sfeer is geweldig. Je moet na de wedstrijd de oude stad bezoeken. Basken zijn zo gastvrij. Mijn favoriete pension is la koxka calle 31augusto. William Hogge schreef: Oktober 31, 2014 bij 11:41 am Vanuit Frankrijk kunt u de EuskoTren nemen vanaf het station net buiten het treinstation van Hendaye (een paar honderd meter van de grens). Zorg ervoor dat je een San Sebastian-trein krijgt en stap uit bij Anoeta. Vanuit Frankrijk vindt u de EuskoTren op het station net buiten het treinstation van Hendaye. Zorg ervoor dat je een San Sebastian-trein krijgt en stap uit bij Anoeta.

Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites + Anoeta
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites + Anoeta
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites + Anoeta
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden
  Populairste wedstrijden
1 Wedstrijden
Primera Division - Speeldag 03
Vandaag
23:00
Peñarol
Liverpool
  Wedstrijden streamen
3 Wedstrijden
Primera Division - Speeldag 03
Vandaag
20:00
Plaza Colonia
Cerrito
Major League Soccer - Regular Season
Vandaag
21:00
Los Angeles FC
New York RB
Primera Division - Speeldag 03
Vandaag
23:00
Peñarol
Liverpool

Populaire zoekopdrachten

Anoeta

Reale Arena: Alles wat je moet weten. Tickets, Parkeren, Hotel.

Reale Arena, beter bekend als Estadio Anoeta, is de nieuwe naam voor het oude Estadio de Atotxa van Real Sociedad. Het stadion is veel groter dan het oude en heeft de mogelijkheid om uit te breiden, wat een probleem was met het oude.

Copyright © 2013-2022 SocaPro Inc - Global Gateway 8, SC
Over ons    Voorwaarden     Neem contact met ons op