Ontvang nu €100 aan gratis gokgeld. Beperkt aanbod!
Rules and limitations apply. Check the terms and conditions of the indivdual location and provider. Offer may have expired at the time of redemption. Gambling requires responsible action. Must be 18 years or older to redeem.
De belangrijkste voetbalwedstrijden deze week van maandag t/m donderdag.
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

Anfield: Alles wat je moet weten. Tickets, Parkeren, Hotel

Ik heb morgen een presentatie te geven en ik ben zo zenuwachtig dat ik niet kan eten of slapen. Ik ben zo zenuwachtig om morgen mijn presentatie te geven dat ik niet kan eten of slapen.

Anfield

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer - Voetbalexpert Laatst bijgewerkt: Maandag, 27.Juni 2022 — 3min read
Bet365 Live Streams Gratis

Live Streams

257 beoordelingen
Ga naar de Bet365 Live Streams

Waarom wij Bet365 aanbevelen:

Live Streams De meeste gratis voetbal live streams
Betting Live of prematch wedden met de beste odds
Uitbetalingen Eenvoudig storten en uitbetalen (iDeal)
Welkomstbonus Begin met tot €100 gratis wedkredieten

Geschiedenis en beschrijving

Anfield werd oorspronkelijk gebouwd in 1884, maar het werd aanvankelijk gehuurd door Everton FC. In de eerste wedstrijd op het veld, op 28 september 1884, versloeg Everton Earlstown met 5-0. In 1891 verliet Everton Anfield na onenigheid over de huur en een jaar later, in 1892, verhuisde Liverpool. Hun eerste wedstrijd op Anfield was een 7-1 overwinning op Rotherham. In 1895 werd de bouw van een nieuwe hoofdtribune ontworpen door Archibal Leitch voltooid. Een decennium later, in 1905, was de bouw van Spion Kop voltooid. De grond bleef de volgende twee decennia relatief onveranderd totdat de Kop in 1928 werd uitgebreid. Eenmaal voltooid, kon het ongeveer 30.000 fans huisvesten. Na een dieptepunt in 1982 met iets meer dan 30.000 aanwezigen, begon het stadion aan een geleidelijke heropleving die culmineerde in 2007 toen het zijn hoogste punt ooit bereikte van 52.623. Liverpool Football Club vestigde het record voor aanwezigheid op zijn thuisbasis, Anfield, tijdens het seizoen 1958 toen 61.905 mensen een wedstrijd tussen Liverpool en Wolverhampton Wanderers bijwoonden. Dit record werd verbeterd tussen 1963 en 1973 toen de oude Hoofdtribune werd gesloopt en vervangen door een nieuwe. Na een dieptepunt in 1982 met iets meer dan 30.000 aanwezigen, begon het stadion aan een geleidelijke heropleving die culmineerde in 2007 toen het zijn hoogste punt ooit bereikte van 52.623 mensen. Het WK van 1966 ging niet door op Anfield. In de jaren 1980 begon het werk om het stadion om te bouwen tot een all-seater, met de Shankly Gates gebouwd in 1982. De laatste belangrijke veranderingen aan het stadion werden aangebracht in de jaren 1990, met de herbouw van de twee-tiered Centenary Stand, vervolgens de conversie van de Kop in een all-seater stand, en uiteindelijk in 1998 met de bouw van een tweede niveau op de Anfield Road Stand. Anfield was een van de locaties van het Europees kampioenschap voetbal, dat in 1996 plaatsvond. De locatie was gastheer van drie groepswedstrijden en de kwartfinale tussen Frankrijk en Nederland (0-0). In de late jaren 2000 overwoog Liverpool om van Anfield naar een groter en moderner stadion te verhuizen. Ontoereikende financiering vertraagde echter de plannen, die uiteindelijk in 2012 werden verworpen. De eigenaar van Anfield koos ervoor om het stadion te herontwikkelen en uit te breiden. De eerste fase omvatte de reconstructie van de hoofdtribune, waardoor de capaciteit van het stadion met 8.500 zitplaatsen toenam tot een totaal van 54.047. De werken startten in januari 2015 en werden vlak voor de start van het seizoen 2016-17 afgerond. Als er genoeg vraag is, is Liverpool van plan om een mogelijke uitbreiding toe te voegen aan de Anfield Road-tribune, wat zou resulteren in een uiteindelijke capaciteit van ongeveer 59.000 zitplaatsen. (foto's van het huidige Anfield hieronder)

Manieren om naar Anfield te reizen

Anfield ligt in het midden van het Anfield-gebied, op slechts een halve mijl afstand van Goodison Park. Als u met de auto komt vanaf de M57 in het noorden, neemt u de afslag bij knooppunt 4 en rijdt u richting Liverpool/A580. Volg de A580 gedurende bijna 4 mijl totdat u Walton Hall Park aan uw rechterhand bereikt. Na walton Hall Park te zijn gepasseerd, slaat u linksaf queens drive (A5058) op. Sla na een halve mijl rechtsaf bij de verkeerslichten naar Utting Avenue. Ga door totdat je de grond aan je rechterhand ziet. Als u vanuit het zuiden of oosten komt, nadert u de stad op de M62 en volgt u de A5058 Queens Drive. Wanneer u bij een kruising bij Utting Avenue komt, slaat u linksaf. Je gaat door totdat je het stadion aan je rechterhand ziet. Als u het openbaar vervoer gebruikt, neemt u bus 17 vanaf het busstation Queens Square, dat bijna tegenover het treinstation Liverpool Lime Street ligt. Als alternatief kunt u bus 26 of 27 nemen vanaf Paradise Street, die ook in het centrum ligt, of bus 917 vanaf St John's Lane die u direct op de grond achterlaat. Adres: Anfield Road, Liverpool, L4 0TH

Eten, drinken en slapen in de buurt van Anfield

Anfield ligt in de Liverpool-omgeving van Anfield, die vroeger nogal vervallen was, maar de laatste jaren enigszins is geregenereerd. Het wordt aan de ene kant begrensd door Stanfield Park en aan de andere kant door rijtjeshuizen. Er is weinig te zien en te doen rond het stadion, hoewel er een paar pubs zijn om voor de wedstrijd te drinken. Verwacht echter dat ze druk worden. Er zijn veel plekken om te eten en te drinken in het centrum van Liverpool. Het grootste deel van het nachtleven bevindt zich ten zuiden en westen van liverpool lime street station, in de buurt van Concert Square en Mathew Street. . Er zijn een paar hotels in de buurt van Anfield die goede accommodaties bieden voor diegenen die dicht bij de voetbalactie willen zijn. Soccer Suite, The Cabbage Hall Hotel en Hotelanfield liggen allemaal dicht bij het stadion en hebben goede recensies ontvangen. Er zijn ook een paar andere opties in pubs of privéwoningen. Klik hier voor een overzicht van alle hotels in de buurt van Anfield. Als u van plan bent om meer tijd in Liverpool door te brengen, is het waarschijnlijk handiger om een hotel dichter bij het stadscentrum te kiezen, waar veel opties zijn.

Liverpool Tickets

Tickets voor wedstrijden van Liverpool kunnen alleen online worden gekocht. Liverpool verkoopt regelmatig al zijn Premier League-wedstrijden uit. Tickets voor wedstrijden met een lager profiel kunnen van tijd tot tijd in de algemene verkoop gaan, maar het wordt geadviseerd om ze te kopen zodra ze ongeveer 6 weken voor de wedstrijd beschikbaar zijn. LFC Official Members krijgen de eerste prioriteit in ticketbeschikbaarheid. De huidige lidmaatschapsprijs begint bij £ 26,99. Bovendien biedt LFC duurdere Hospitality-pakketten die meestal gemakkelijker beschikbaar zijn. Tickets voor de wedstrijd van Liverpool FC op zaterdag zijn verkrijgbaar in verschillende prijsklassen. Sommige stoelen in The Kop kosten £ 37,00, terwijl andere stoelen op de hoofdtribune £ 59,00 kosten. Een plattegrond vind je hier.

Anfield stadion tours

Deze rondleidingen duren een uur en bevatten meer diepgaande informatie over de geschiedenis van Liverpool FC. Naarmate de herontwikkelingswerkzaamheden aan de hoofdtribune vorderen, zijn rondleidingen alleen beschikbaar vanaf de Centenary Stand en omvatten ze geen van de kleedkamers, spelerstunnel of dug-out. Tours lopen elke dag van de week meerdere keren per dag. Controleer online voor een up-to-date schema en beschikbaarheid. U kunt online boekingen maken voor de tour. Walk-ups zijn toegestaan, maar de beschikbaarheid is onder voorbehoud en het is raadzaam om van tevoren te reserveren. De tour kost £ 17,00.

Relevante internetlinks

De officiële website van Liverpool FC, bezoek Liverpool.com, biedt toeristische informatie over Liverpool. Merseytravel.gov.uk biedt informatie over het openbaar vervoer in de omgeving van Merseyside. Paul Crookall schreef: 5 april 2020 om 07:27 Er zijn tientallen uitstekende restaurants en bars ten noorden van Lime Street Station en St George's Plateau, waaronder, op Hope Street, het prachtige Victoriaanse openbare huis The Philharmonic Hotel (Liverpool is gezegend met negentiende-eeuwse pubs die in hun oorspronkelijke pracht hebben overleefd) en de prijswinnende Pen Factory, gerund door de doyen van liverpool's restauranthouders, Paddy Byrne. Er zijn tientallen uitstekende restaurants en bars in het noorden van Lime Street Station en St George's Plateau, waaronder, op Hope Street, het prachtige Victoriaanse openbare huis The Philharmonic Hotel (Liverpool is gezegend met negentiende-eeuwse pubs die in hun oorspronkelijke pracht hebben overleefd) en de prijswinnende Pen Factory, gerund door de doyen van liverpool's restauranthouders, Paddy Byrne. De bewoners van de Victoriaanse rijtjeshuizen en die zijn vervangen door Elizabethaanse rijtjeshuizen zijn absolute pareltjes. Ze verdragen enorme invasies 25 of meer keer per jaar en een extreem rijke en dominante buurman. Het stadion zelf is goed, luidruchtig en veilig. De recente transformatie van het stadion en de directe omgeving is opmerkelijk. De Victoriaanse rijtjeshuizen die er vroeger stonden, zijn vervangen door Elizabethaanse rijtjeshuizen, die geliefd zijn bij fans die het team al sinds het midden van de jaren zestig volgen. Bewoners die in de buurt van het stadion wonen, verdragen enorme invasies door fans 25 of meer keer per jaar en een ongelooflijk rijke en dominante buurman, en ik denk dat het absolute juweeltjes zijn. Het stadion zelf is erg goed, luidruchtig en veilig. De gemeenteraad van Liverpool heeft een probleem met de huizen in de omgeving. Liverpool kocht de panden enkele jaren geleden op om ontwikkeling mogelijk te maken die nooit heeft plaatsgevonden. Het gebied is door de rijkste bewoner aan het rotten overgelaten. Ik ga al sinds 1969 naar Anfield. Het probleem met de huizen is dat Liverpool ze een paar jaar geleden heeft opgekocht om ontwikkeling mogelijk te maken die nooit echt heeft plaatsgevonden. Hierdoor viel het gebied uit elkaar omdat het bewoond werd door de rijkste persoon van de stad. Ik ga al sinds 1969 naar Anfield en ik heb het nog nooit zo slecht gezien. Ik kan niet geloven hoe chaotisch en gewelddadig deze plek eruit ziet. Het is zo anders dan de foto's die ik er online van heb gezien. De mensen hier zien er echt fatsoenlijk en hardwerkend uit, maar het is gewoon zo triest om al deze vernietiging te zien. Ik hoop dat de regeneratie goed verloopt en dat de gemeenschap zo snel mogelijk haar trots kan herwinnen. Vergeet niet dat je een gast bent wanneer je andermans buurten binnengaat, en stel je voor hoe ze je straat / landgoed / etc. kunnen gebruiken als een route naar de grond. Zonder twijfel is L4 de vriendelijkste en beste plek om voetbal te kijken!!! Vergeet niet dat wanneer je de buurten van andere mensen betreedt, je een gast bent. Stel je voor hoe ze zich zouden voelen als hun straat of landgoed door jou zou worden gebruikt als een route naar de grond. Zonder twijfel is L4 de vriendelijkste en beste plek om voetbal te kijken. Mijn vrouw gaf me een tourticket voor mij en de familie, ik was sinds de Hillsborough-ramp niet meer op een terrein geweest, iedereen op Anfield zorgde ervoor dat ik me zo welkom en op mijn gemak voelde. Ze behandelen iedereen als familie, het is de vriendelijkste plek in Groot-Brittannië. Het maakt niet uit wie je steunt, je wordt altijd welkom geheten in het huis van het voetbal. Veel dank aan iedereen bij de club. Mijn vrouw gaf me een tourticket voor mij en mijn familie, ik was sinds de Hillsborough-ramp niet meer op een terrein geweest. Iedereen op Anfield zorgde ervoor dat ik me zo welkom en op mijn gemak voelde. Ze behandelen iedereen als familie, wat de vriendelijkste plek in Groot-Brittannië is. Het maakt niet uit wie je steunt - je wordt altijd welkom geheten in het huis van het voetbal. Veel dank aan iedereen bij de club. Ik vind het niet zo aardig van je om dat te zeggen. Op een dag zul je geen plek kunnen vinden om hier te wonen als het eenmaal is geregenereerd. Er zal veel vraag naar zijn en er zijn veel lieve mensen die hier wonen. Uiteindelijk zul je geen plek meer kunnen vinden om te wonen in het gebied nadat het is geregenereerd. Het zal enorm populair zijn en er zijn veel geweldige mensen die er ook wonen. Ondanks dat het in een modern stadion is, is de magie van ouderwets voetbal nog steeds voelbaar in de Kop-tribune van het stadion. Het is een indrukwekkende stand, gezien hoeveel nieuwere stands de afgelopen jaren zijn geëvolueerd. Ik denk dat ze goed werk hebben geleverd door de oorspronkelijke look en feel te behouden. Ondanks dat het in een modern stadion is, bestaat het magische gevoel van voetbal van jaren geleden nog steeds op Anfield. De Kop-tribune is een indrukwekkend bouwwerk en het lijkt erop dat ze goed werk hebben geleverd door de originele kenmerken te behouden. De uitgangspoort van de speler was echter indrukwekkender - het heeft dat authentieke Liverpool-gevoel uit de jaren '80.

Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites + Anfield
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites + Anfield
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites + Anfield
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden
  Wedstrijden streamen
1 Wedstrijden
Primera Division - Speeldag 03
Vandaag
20:00
Rentistas
Albion

Populaire zoekopdrachten

Anfield

Anfield: Alles wat je moet weten. Tickets, Parkeren, Hotel.

Ik heb morgen een presentatie te geven en ik ben zo zenuwachtig dat ik niet kan eten of slapen. Ik ben zo zenuwachtig om morgen mijn presentatie te geven dat ik niet kan eten of slapen.

Copyright © 2013-2022 SocaPro Inc - Global Gateway 8, SC
Over ons    Voorwaarden     Neem contact met ons op