Eerste Divisie
Ma 20:00
Eerste Divisie
Ma 20:00
Champions League
Di 18:45
Champions League
Di 18:45
Champions League
Di 21:00
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

AfreecaTV Gratis Kijken: app, inloggen, kosten, downloaden, alternatieven, storing, tv, laptop (2022)

Afreeca TV is een P2P-netwerk dat live video-uitzendingen biedt, waaronder tv-uitzendingen, blogs over het persoonlijke leven, monitoring van taxichauffeurs, optredens van artiesten en professionele omroepen en actrices. Afgezien van deze functies, kunt u forums vinden waar gebruikers met elkaar kunnen communiceren. Als gebruiker kunt u uitzendingen bekijken, live chatten en vragen stellen op forums om met de community te communiceren.

Afreecatv

afreeca tv

afreeca balloons

afreecatv starcraft

gezicht stickers

wedden op starcraft

afreeca

afreecatv star balloons

livestream organiseren

sites like primewire reddit

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Laatst bijgewerkt: Zondag, 10.December 2023
Biografie van de auteur
Hallo. Mijn naam is Nicole Sommer. Ik ben een grote voetballiefhebber en doe veel onderzoek naar de gemakkelijkste manier om voetbal op tv en online over de hele wereld te bekijken.

afreecatv.com

Veel jonge videomakers hebben een aanhang gevonden op internet door te streamen op streamingplatforms zoals Twitch, YouTube en Facebook. Hoewel veel mensen die geen idee hebben het bizar vinden, is het volkomen begrijpelijk om urenlang te kijken naar iemand die games speelt, danst, zingt of praat over technologie op deze platforms.
Het Afreeca tv-netwerk, dat veel momentum heeft gekregen in Zuid-Korea, wordt voornamelijk gebruikt door tieners en jonge volwassenen. Het is een fenomeen en dagelijks leven geworden in Zuid-Korea.
In shows zoals "Meok Bang" trekt een jongen genaamd Kim een enorme hoeveelheid publiek. Er zijn genoeg makers die activiteiten doen zoals eten en zingen terwijl ze live streamen. Er zijn meer dan 5000 liveshows die op elk moment worden uitgezonden en onder die streams kunnen sommige makers miljoenen verdienen in een maand.

Wat is Afreeca TV?

Afreeca TV is een streamingplatform waar gebruikers zichzelf kunnen uitzenden en kunnen communiceren met het publiek op de app. Afreeca TV is de afgelopen jaren zo prominent geworden dat het in 2019 door Forbes werd uitgeroepen tot het 4e beste bedrijf in de categorie 200 Best Under a Billion in Azië.

Geschiedenis

Afreeca TV, voorheen bekend als W beta service, begon met uitzenden op 11 mei 2005. Het werd in 2006 omgedoopt tot Afreeca en is sindsdien een populair platform geworden voor gebruikers om hun eigen video's en shows te uploaden. Afreeca bevat functies zoals bekijken, uitzenden, live chatten, forums en kanaalvermelding.
Afreeca TV, een streamingplatform gemaakt door het bedrijf Afreeca in 2008, vond uiteindelijk zijn weg naar de Android Play Store in 2013. Hierdoor konden onafhankelijke omroepen die de diensten gebruiken hun bereik uitbreiden naar een groter publiek.
De Broadcasting Jockeys waren live-uitzendingen en het platform stelde gebruikers in staat om hun favoriete makers toe te voegen aan hun persoonlijke afspeellijst. Zeer weinig van de toonaangevende kanalen in de huidige periode trekken meer dan 10.000 kijkers tegelijk. Betaalde services zoals kanaalrelais en snelle weergaven stellen onafhankelijke makers in staat om inkomsten te genereren.

Hoe werkt Afreeca TV?

Afreeca TV is vergelijkbaar met onafhankelijke omroepnetwerken, behalve dat het eigendom is van een conglomeraat. Het is vergelijkbaar met de Like-app die populair is in Zuidoost-Azië. Afreeca TV heeft echter, in tegenstelling tot de tv, ook professionele inhoud. U kunt diverse inhoud op het netwerk vinden die een zelfuitzendingsmodel volgt en wordt aangevuld met een chatvenster. Volgens onderzoek op basis van de groei van het netwerk en het veranderende patroon van publieksgedrag op het uitzendplatform, vonden we zes redenen die bijdragen aan het succesvol functioneren van deze app.
De mogelijkheid om tijdens uitzendingen rechtstreeks te communiceren met de omroepen en medekijkers is een geweldige functie.
Afreeca TV is een bron van gezelschap geworden, waar je merkt dat je deel gaat uitmaken van een virtuele gemeenschap die vrijwel een actief onderdeel van je leven wordt.
De unieke cultuur van het platform helpt bijna iedereen succes te behalen, of ze nu inhoud hebben die geliefd is bij kijkers of niet.
We zijn verheugd om aan te kondigen dat we een nieuwe app-functie introduceren waarmee gebruikers virtuele geschenken kunnen geven met de naam 'Sterballonnen'. Deze geschenken lijken erg op hoe goud werkt op Reddit en ze zullen helpen de ervaring nog beter te maken voor onze gebruikers.
Het netwerk biedt een diverse vorm van inhoud die voldoet aan de behoeften van elke individuele gebruiker. De kwaliteit van de inhoud samen met de structuur zorgt ervoor dat er geen redundantie op het netwerk is.
Het live cast-beheersysteem is geweldig omdat het gebruikers in staat stelt om in realtime met elkaar te chatten en te communiceren.
Omdat we de redenen hebben gezien waarom Afreeca TV een succesvolle app is, laten we begrijpen wat het zo geweldig maakt.

Waarom zou je streamen op Afreeca TV?

Als je op zoek bent naar een streamingplatform dat verschillende functies biedt, zul je Twitch geweldig vinden. Het heeft een algemene Go Live, Watch Videos en Support streamer die veel waarde bieden. Bovendien zijn er veel specifieke functies die het geweldig maken voor gamers en makers van inhoud.

Speler- of radiomodus

U hebt toegang tot Afreeca TV via de radiomodus, die u een soepele streamingervaring biedt, zelfs als er een gebrek aan internetsnelheid is.

Streaming van hoge kwaliteit

U kunt streamen met elk apparaat en veel gebruik maken van zowel uw camera's aan de voor- als achterkant. Dit betekent dat of u nu iOS of Android gebruikt, u altijd geniet van maximale helderheid tijdens het streamen. Er zijn verschillende instellingen waarmee u direct kunt inspringen via uw mobiele datanetwerk of wi-fi. Daarnaast zijn er verschillende streamingkwaliteitsopties om uit te kiezen.

Handig chatten

Ik vind het erg leuk om met andere kijkers te chatten op Afreeca TV. Ik hou ervan om emoticons en creatieve stickers te sturen als ik met collega-streamers chat. Wat ik het leukst vind, is dat de service doorgaat, zelfs als er verbindingsproblemen zijn, zodat u kunt doorgaan waar u was gebleven wanneer het netwerk terugkeert.

Geweldige interface

De interface van de website is vrij intuïtief. Op het eerste gezicht is de website vrij minimaal maar effectief. Het heeft geen onnodige elementen die uw browse-ervaring belemmeren. Je raakt binnen enkele minuten gewend aan de menu's en je vindt duizenden inhoudsmaterialen die je de hele dag bezig kunnen houden.

Overzichtelijke menu's

Ik weet dat je denkt waarom ik dit in het artikel heb opgenomen. Geloof me, er zijn veel platforms die nog steeds het gevoel hebben dat ze prototypes draaien. Wat betreft Afreeca TV, het ziet eruit als een afgewerkt product waar u gemakkelijk kunt zoeken naar evenementen en voorkeursinhoud. Niet alleen dat, je kunt zelfs video's en livestreams organiseren. Afreeca TV is vergelijkbaar met andere sociale media netwerken heeft de kracht om uw dromen waar te maken.

Ontwerpen

Zodra je op AFreeca TV stapt, krijg je een onderscheidende vibe. Tegen alle streamingdiensten met een donker thema in, lijkt de website van Afreeca TV die Twitch-smaak in zich te hebben. De combinatie blauw en wit is consistent op de hele website en ziet er geweldig uit. Afgezien daarvan vind ik de plaatsing van menu's en categorieën vrij uniek.

Rubriek

De headersectie van Afreeca TV heeft een zoekbalk vlak voor De optie Live gaan en VR Player. Als je live gaat, kun je jezelf uitzenden en met VR Player heb je toegang tot video's met vr-functie ingeschakeld door de uploader. Aan de rechterkant hebt u het Helpcentrum samen met de optie Inloggen en Aanmelden voor nieuwe gebruikers. Wat betreft de vier blauwe vakken aan de linkerkant, heb je subcategorieën zoals Video's, Radio, eSports, Games, Items, Star Balloons, Notice en Ask 1:1.

Horizontale categorieën

Er is een categorie aan de linkerkant met opties Live, VOD, Favorieten en Helpcentrum. Elk van deze categorieën heeft een eigen pagina samen met bepaalde subcategorieën. Als u bijvoorbeeld op VOD klikt, komen er maar liefst tien opties naar voren: Populair, Favoriete gebruikersclip, Favoriete VOD, Meest recent, Meest geliefd, Hete problemen, Speciaal, Nieuwe streamer, Animaties en eSports.

Hero Sectie

Er zijn maar liefst 15 streams op één pagina op het bureaublad. Deze streams zijn onderverdeeld in koppen zoals Live Now, Social Hot Clips, StarCraft Hot Clips, Featured Streamers en Global Streamers.

Tevreden

Er is veel inhoud op Afreeca TV. Je kunt op elk moment meer dan 5000 video's streamen vanaf elk apparaat. Je vindt er televisieprogrammaclips, livevideo's en VOD's van onafhankelijke makers.

Succesverhalen

Van een 14-jarige sensatie-eter die het platform al 3 jaar gebruikt, tot een model dat haar verleidelijke dansmoves laat zien, Afreeca TV zit vol met unieke inhoud. Onlangs verdiende Kim (14), op het netwerk bekend als Patoo, twee miljoen door zijn afleveringen op Afreeca TV te streamen. Zijn succesverhaal duidt op het bolwerk dat Afreeca TV heeft op de Zuid-Koreaanse markt.

Cruciale cijfers

Er zijn ongeveer 8 miljoen unieke bezoekers van Afreeca TV elke maand. Het grootste deel van het publiek is tiener of jongvolwassen leeftijdsgroep. Veertig procent van de 12,5 miljoen Zuid-Koreanen tussen de 10 en 30 jaar kijkt één keer per maand naar programma's op Afreeca TV. Veel tieners wezen er bij de enquête op dat de kans om te communiceren met omroepen is wat streaming op Afreeca TV uniek maakt.

Bruikbaarheid

De Afreeca TV-app heeft een schone interface. Het doet me denken aan Facebook met vergelijkbare opties aan de bovenkant en aan de onderkant van je scherm. Het werkte goed op mijn iPhone X, evenals mijn Google Pixel 2. Ik heb er een paar live video's en VOD's op bekeken.

Suggesties die ik heb voor Afreeca TV

Afreeca TV lijkt me een dominante Zuid-Koreaanse app. De meeste streams op het netwerk zijn van Koreaanse makers, dus als buitenstaander is het vrij moeilijk voor je om je te verhouden, tenzij je meer wilt weten over de cultuur.

Conclusie

Afreeca TV, een gratis app met een groot en anoniem publiek voor het maken van inhoud, zou zijn wat YouTube oorspronkelijk beweerde te zijn. De app bevat amateurbeelden, waardoor het een eenvoudig platform is voor iedereen die op zoek is naar een bedrijf en een kans om hun werk te delen.
/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Nicole Sommer is een echte voetbalfan en trouwe supporter van FC Arsenal en 1.FC Köln. Ze speelt actief als centrale aanvaller in de vrouwenopleiding van TuS Köln in Duitsland. In haar vrije tijd brengt ze veel tijd online door, waaronder het onderzoeken van de voetbalstreamingruimte. Haar onderzoek is gepubliceerd in verschillende online voetbaltijdschriften.
Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden

Populaire zoekopdrachten

Afreecatv

afreeca tv

afreeca balloons

afreecatv starcraft

gezicht stickers

wedden op starcraft

afreeca

afreecatv star balloons

livestream organiseren

sites like primewire reddit

unieke geschenken

aafreeca

afreeca t

afreeca.tv

afreecatv

africatv

apple music afspeellijst delen

best betaalde speler eredivisie

flixtor reddit

gezicht sticker

jellyfin android tv beta

ketnet like me

laptop stickers maken

like me ketnet

m afreecatv

mamahd

mx stickers ontwerpen

netflix problemen ziggo

pandora goud

pathe thuis

AfreecaTV Gratis Kijken: app, inloggen, kosten, downloaden, alternatieven, storing, tv, laptop (2022).

Afreeca TV is een P2P-netwerk dat live video-uitzendingen biedt, waaronder tv-uitzendingen, blogs over het persoonlijke leven, monitoring van taxichauffeurs, optredens van artiesten en professionele omroepen en actrices. Afgezien van deze functies, kunt u forums vinden waar gebruikers met elkaar kunnen communiceren. Als gebruiker kunt u uitzendingen bekijken, live chatten en vragen stellen op forums om met de community te communiceren.

Over ons     Voorwaarden     Neem contact met ons op