Ontvang nu €100 aan gratis gokgeld. Beperkt aanbod!
Rules and limitations apply. Check the terms and conditions of the indivdual location and provider. Offer may have expired at the time of redemption. Gambling requires responsible action. Must be 18 years or older to redeem.
De belangrijkste voetbalwedstrijden deze week van maandag t/m donderdag.
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

kybunpark: Alles wat je moet weten. Tickets, Parkeren, Hotel

Op 30 mei 2008 organiseerde de AFG Arena zijn eerste wedstrijd â een vriendschappelijke wedstrijd tussen Zwitserland en Liechtenstein.

Afgarena

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer - Voetbalexpert Laatst bijgewerkt: Maandag, 27.Juni 2022 — 3min read
Bet365 Live Streams Gratis

Live Streams

257 beoordelingen
Ga naar de Bet365 Live Streams

Waarom wij Bet365 aanbevelen:

Live Streams De meeste gratis voetbal live streams
Betting Live of prematch wedden met de beste odds
Uitbetalingen Eenvoudig storten en uitbetalen (iDeal)
Welkomstbonus Begin met tot €100 gratis wedkredieten

Geschiedenis en beschrijving

Kybunpark, voorheen bekend als AFG Arena, verving het oude Espenmoos-stadion van St. Gallen, dat de faciliteiten van moderne stadions miste. Het nieuwe huis van FC St. Gallen meet 78.000 vierkante voet en kostte ongeveer twee miljoen Zwitserse frank om te bouwen. FC St. Gallen begon in 2001 met de planning voor de bouw van een nieuw huis en vier jaar later ontvingen ze de definitieve bouwvergunning. De bouw begon kort daarna en werd voltooid in 2008. Het nieuwe huis van FC St. Gallen meet 78.000 vierkante voet en kostte ongeveer twee miljoen Zwitserse frank om te bouwen. Op 30 mei 2008 speelden de nationale teams van Zwitserland en Liechtenstein een vriendschappelijke wedstrijd in de AFG Arena. Het nieuwe stadion opende een maand later, op 5 juli 2008. Het stadion maakt deel uit van een groter complex met een winkelcentrum en een IKEA. De totale kosten van de AFG Arena bedroegen $ 69 miljoen, terwijl het hele complex $ 271 miljoen kostte. In 2016 veranderde het stadion zijn naam van AFG Arena naar kybunpark op grond van een nieuwe sponsorovereenkomst voor naamgevingsrechten.

Manieren om naar kybunpark te reizen

Kybunpark ligt op een buitenstedelijk retailpark tussen de steden St Gallen en Gossau. Het stadion ligt ongeveer 5,5 kilometer ten westen van het centrum en het treinstation van Sankt Gallen, en 4 kilometer ten oosten van het centrum en het treinstation van Gossau. Het stadion ligt vlakbij de snelweg A1. Afslag 80 St Gallen / Winkeln en sla de ondergrondse parkeerplaats in. Kybunpark is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. De Thurbo-sneltram van de regio verbindt het stadion met de treinstations St Gallen en Gossau. Neem lijn S1 of S5 en stap uit bij halte SG Winkeln. Vanaf daar is het een korte wandeling naar het stadion. U kunt ook bus 151 nemen die rijdt tussen de centrale treinstations van Gossau en St. Gallen. De busreis duurt ongeveer 20 minuten, maar de bus stopt pal voor het stadion. Er zijn extra bussen voor en na thuiswedstrijden. Adres: Zürcher Strasse 464, 9015 St. Gallen

Eten, drinken en slapen in de buurt van kybunpark

Kybunpark ligt op een kantoor- en retailpark buiten de stad. Het stadion ligt op de top van het grote winkelcentrum Shopping Arena. Er zijn nog een paar fastfoodopties in de omgeving van het stadion, maar verder kunt u het beste eten en drinken in het centrum van St. Gallen. Bent u op zoek naar een leuk hotel in de buurt van Kybunpark, maar niet in het centrum van St. Gallen? U kunt direct in St. Gallen verblijven â de verbindingen met het openbaar vervoer zijn uitstekend! Klik hier voor meer informatie over hotels in Sankt Gallen.

St. Gallen Kaartjes

Tickets voor wedstrijden in St. Gallen kunnen online (of via Starticket) worden gekocht, in elk filiaal van de Kantonalbank van St. Galler, bij het informatiepunt van winkelcentrum Shopping Arena (onder kybunpark), bij het Tagblatt Medien Center aan de Oberer Graben 8 in het centrum van St Gallen, of bij een van de Starticket-verkooppunten. Kaarten kunnen op de dag van de wedstrijd worden gekocht aan de poort van het stadion. Tickets voor de wedstrijd variëren in prijs van CHF 20,00 voor een algemene toegangsstoel achter het doel tot CHF 80,00 voor de betere zitplaatsen op de hoofdtribune. Een kaartje voor de staanplaats kost CHF 20,00. Tickets zijn CHF 5,00 duurder als ze op de dag zelf worden gekocht.

Relevante internetlinks

De officiële website van FC St. Gallen en de toeristische informatie voor het St. Gallen / Bodensee gebied is fcsg.ch. Het Thurbo-lightrailnetwerk wordt in kaart gebracht en gepland op thurbo.ch, terwijl de reisplanner van het openbaar vervoer sbb.ch u kan helpen bij het plannen van uw reis.

Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites + Afgarena
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites + Afgarena
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites + Afgarena
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden
  Wedstrijden streamen
1 Wedstrijden
Primera Division - Speeldag 03
Vandaag
20:00
Rentistas
Albion

Populaire zoekopdrachten

Afgarena

kybunpark: Alles wat je moet weten. Tickets, Parkeren, Hotel.

Op 30 mei 2008 organiseerde de AFG Arena zijn eerste wedstrijd â een vriendschappelijke wedstrijd tussen Zwitserland en Liechtenstein.

Copyright © 2013-2022 SocaPro Inc - Global Gateway 8, SC
Over ons    Voorwaarden     Neem contact met ons op