Primera Division
Vr 01:00
Primera Division
Za 00:00
Eliteserien
Za 16:00
Eliteserien
Za 18:00
Primera Division
Za 21:00
Ontvang nu €100 aan gratis gokgeld. Beperkt aanbod!
Rules and limitations apply. Check the terms and conditions of the indivdual location and provider. Offer may have expired at the time of redemption. Gambling requires responsible action. Must be 18 years or older to redeem.
De belangrijkste voetbalwedstrijden deze week van maandag t/m donderdag.
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

9GAG Gratis Kijken: app, inloggen, kosten, downloaden, alternatieven, storing, tv, laptop (2022)

9gag.com is niet je typische videostreamingsite - als YouTube, Reddit, Instagram en 4Chan een baby hadden, zou het resultaat waarschijnlijk 9GAG zijn. 9GAG is een alternatieve videostreaming- en sociale mediahybride site die zich het meest richt op gifs en korte, grappige video-inhoud. Als je van memes en lachen (en gaming en anime) houdt, is 9GAG een must-see site. Mijn review zal je meer leren over waarom 9GAG zo'n geweldige site is!

9GAG

9gag

m4ufree fun

fortuin casino

lookmovie reddit

9gag storing

flixtor reddit

sommer ray reddit

9gag gif

9gang

app bouwer

ninegag app

9 gag

9gag android

9gag com

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer - Voetbalexpert Laatst bijgewerkt: Donderdag, 30.Juni 2022 — 3min read
Bet365 Live Streams Gratis

Live Streams

257 beoordelingen
Ga naar de Bet365 Live Streams

Waarom wij Bet365 aanbevelen:

Live Streams De meeste gratis voetbal live streams
Betting Live of prematch wedden met de beste odds
Uitbetalingen Eenvoudig storten en uitbetalen (iDeal)
Welkomstbonus Begin met tot €100 gratis wedkredieten

9gag.com

In deze snelle dagen van informatie-overload lijkt de inhoud die we met elkaar delen met elke dag die voorbijgaat steeds korter te worden. Waar we vroeger vrienden uitnodigden om samen een film te kijken, kan hetzelfde sentiment vandaag de dag worden uitgedrukt met niets meer dan een snelle gif van 2 seconden. Ik erken het feit dat onze inhoud steeds sneller te bekijken is, en dit zorgt voor een meer gestroomlijnde vorm van socialiseren.

Dit betekent dat als u video-inhoud wilt maken of bijdragen aan een website, het belangrijk is om andere platforms te overwegen, zoals YouTube, die diverser en opener kunnen zijn in termen van wat voor soort inhoud ze kunnen bieden.

Het lijkt er echter op dat de meeste YouTube-video's waarschijnlijk langer dan een paar minuten duren, toch? Wanneer je een YouTube-video bekijkt, kan het met andere woorden soms voelen alsof je een verbintenis aangaat - tenminste in vergelijking met het bekijken van een snelle gif of bijvoorbeeld een Tik Tok-video. Je zult waarschijnlijk minstens een paar minuten op YouTube kijken.

Er zijn echter nieuwere alternatieven voor YouTube die niet zo gericht zijn op lange of zelfs complete video-inhoud. Deze sites hebben echter de sociale media-componenten van YouTube overgenomen (evenals, zo zou kunnen worden betoogd, het algemene idee achter een gratis platform voor het delen van video's), om enorme databases met kortere media-inhoud te creëren: GIF's, memes en dat soort dingen.

Als ik denk aan sites die sociale media broeinesten van gifs en memes zijn, is het eerste dat in me opkomt 9GAG. Het is een hybride site, die aspecten van sociale media samenbrengt en de mogelijkheid om door gebruikers gemaakte inhoud te delen. Dit is toevallig een belangrijke focus op 9GAG; dit is niet alleen een video / gif-deelsite. In feite valt het grootste deel van de inhoud die op 9GAG wordt gedeeld onder de paraplu van ?meme? of ?gif? cultuur. 9GAG heeft snel stoom opgepikt en het is een van mijn favoriete sites voor het vinden van gifs en memes.

Geschiedenis

9GAG werd in 2009 en 2010 opgericht door een groep van vijf mensen uit Hong Kong: Ray Chan, student aan de Universiteit van Hong Kong en zijn broer Chris Chan, samen met Derek Chan, Marco Fung en Brian Yu. Hun gedeelde visie was om een alternatief online platform te creëren waar mensen humoristische foto's en video's konden delen. De naam is misschien wel het meest ongrijpbare aspect van 9GAG - niemand weet zeker waar het vandaan komt of hoe het aan zijn naam is gekomen. In een interview uit 2012 weigerde CEO Ryan Chan de oorsprong ervan uit te leggen. Maar als ik zou moeten raden, zou ik aannemen dat de huidige houding van het bedrijf te wijten is aan het gebruik van het woord 'gag' dat een grap of een shtick betekent. Want dat is blijkbaar de houding van het bedrijf tegenwoordig. 9GAG is gestart met een 'just for fun'-mentaliteit en de oprichters gebruikten het voornamelijk als cv-bouwer om hun weddenschappen voor het acceleratorprogramma van 500 startups af te dekken. Deze zomer werkten ze ook aan 'serieuzere' projecten als Startup Quote en Song Board.

Na het voltooien van dit zomerprogramma werd het 9GAG-team verwelkomd in de incubator van Y Combinator. Dit is waar de gebruikersbasis van 9GAG omhoog schoot naar 70 miljoen unieke maandelijkse bezoekers over de hele wereld. Het werd overduidelijk dat deze kleine grappensite de plek was waar hun fortuin verborgen was. Dus verlieten ze alle andere projecten en werkten ze fulltime aan 9GAG. Ze waren ook beleefd genoeg om 500 startups een deel van het eigen vermogen te geven voor hun hulp en mentorschap.

In juli 2012 haalde 9GAG een indrukwekkend bedrag op bij investeerders uit Silicon Valley. De volgende maand konden ze dat bedrag van durfkapitalisten evenaren. Tegenwoordig staat 9GAG als een van de meest veelbelovende locaties om in de gaten te houden, en de activiteiten zijn verdeeld over de twee huizen van het bedrijf: Hong Kong en Silicon Valley.

Ontwerpen

Als ik het ontwerp van 9GAG zou moeten beschrijven, zou ik zeggen dat het een beetje lijkt op YouTube, Reddit en Instagram allemaal door elkaar. Eerlijk gezegd is het ontwerp van deze sites helemaal niet slecht - ik heb mijn zorgen over het ontwerp van YouTube, maar het is op zijn minst bekend; wat het navigeren door 9GAG ook een vertrouwde en intuïtieve ervaring maakt. Dat gezegd hebbende, voor de goede orde, denk ik dat het ontwerp van 9GAG beter is dan dat van YouTube - het is veel gebruiksvriendelijker en heeft een intuïtievere lay-out. De invloed van Instagram is te zien op 9GAG, dat erg lijkt op Instagram. Een feed met foto-, korte video- en gif-inhoud wordt voortdurend gedeeld door andere gebruikers. Onder elk bericht kun je reageren en 'liken'. Aan de linkerkant kunt u door de site bladeren op Hot, Trending, Fresh of op categorie (Grappig, Dieren, Anime, Cosplay, Gaming, enz.).

Het doet me denken aan Reddit in de manier waarop gebruikers elk bericht dat ze zien kunnen upvoten of downvoten. Dit heeft natuurlijk invloed op de zichtbaarheid van de post. Dus, net als Reddit, gebruikt 9GAG een soort democratisch stemsysteem om te beslissen welke inhoud de meeste zichtbaarheid op de site verdient.

Tevreden

Als u op zoek bent naar meer inhoudelijke inhoud, is 9GAG niet de site voor u. Als je echter van memes, gifs en korte grappige video's houdt, is 9GAG een geweldige site. Er is een buiging op 9GAG die neigt naar demografieën die waarschijnlijk zullen genieten van dingen als anime en manga, cosplay en gaming. Dat is belangrijk om op te merken. Elke site heeft zijn eigen soort cultuur en ik denk dat dat een kijkje geeft in 9GAG's "gaming, anime en humor" als het brood en de boter van de site.

Mobiele en desktopervaring

Ik denk dat de website over het algemeen zeer intuïtief en georganiseerd is. Ik had geen echte klachten bij het openen van de site op mijn laptop. Het enige waar ik niet van hield, was een ongemarkeerde, constant verfrissende feed met inhoud rechts van de hoofdfeed. Ik vond het afleidend en onprofessioneel ogend, maar misschien ligt dat aan mij. Ook de app biedt een uitstekende gebruikerservaring. Andere gebruikers lijken het daarmee eens te zijn - 9GAG heeft een gemiddelde beoordeling van 4,5 sterren (van de 5) in de Apple App Store. De lay-out van de app lijkt bijna op die van een nieuws-app - dat is waarschijnlijk waar ik die professionele sfeer van oppik. Hoe dan ook, naar mijn mening biedt de app een superieure ervaring.

Prijzen en plannen

De 9GAG-app is gratis om je voor aan te melden en te gebruiken. Je krijgt echter nog steeds te maken met advertenties. Maar hey, advertenties zijn tegenwoordig vrijwel te verwachten voor gratis services, toch?

Suggesties die ik heb voor 9GAG

Ik zou graag willen dat de in-browser site een vergelijkbaar gestroomlijnd gevoel heeft als de app. Ik hou van hoe schoon en eenvoudig de app is en ik zou willen dat de website zelf hetzelfde ontwerp volgde. Anders dan dat, doet 9GAG geweldig werk in wat het doet en ik denk dat het aanbieden van een betaalde abonnementsservice nuttig kan zijn. Op deze manier kan 9GAG zijn afhankelijkheid van advertenties verminderen!

Conclusie

Als je van Laugh Out Loud-inhoud houdt, is 9GAG een veilige gok. Het is zeker om je LOL te maken, dus waarom zou je het niet eens proberen? Wat heb je te verliezen?

Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites + 9GAG
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites + 9GAG
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites + 9GAG
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden

Populaire zoekopdrachten

9GAG

9gag

m4ufree fun

fortuin casino

lookmovie reddit

9gag storing

flixtor reddit

sommer ray reddit

9gag gif

9gang

app bouwer

ninegag app

9 gag

9gag android

9gag com

9gag mexico

9gag netflix

9gag tv

addic7ed reddit

cinecalidad. lol

cv ontwerpen

flixtor.to reddit

gif 9gag

m4ufreefun

nordvpn 4chan

primera huizen

reddit 9gag

surfshark review reddit

vumoo reddit

"caa south" or "caasco" or "caa sco" or "caa club group" or "canadian automotive association" or "canadian automobile association" or "kaitlynn furse" or "nadia matos" or "elliott silverstein" or "teresa di felice" or "cindy hillaby" or "ray chan" or "raymond chan" or "tony tsai"

"pro football focus"

1xbet videostream

4chan 9gag

9 gag tv

9 gaga

9anime link reddit

9anime reddit

9gag 4chan

9gag anime

9gag app

9gag apps

9gag com trending

9gag football

9gag gifs

9gag hk

9gag images

9gag instagram

9gag laugh

9gag play store

9gag reddit

9gag tiktok

9gag trending

9gag.

9gag;com

9gagg

9gag~ inc. marco fung

9ghag

afdah reddit

anime 9gag

animedao reddit

animedao.to reddit

animelab reddit

bjk lol

cv maken gratis student

dank memer laptop

emby vs plex reddit

fung bros netflix

grappige baby fotos

grappige dieren foto

grappige foto's dieren

grappige gifs

hey beter meme

how to see op in 9gag

instagram 9gag

jdownloader instagram

jellyfin reddit

jellyfin vs plex reddit

lol paraplu

m 9gag

m 9gag trending

mentorschap nederland

nyafilmer lol

op 9gag

popcorntime reddit

primeira liga quoten

primewire reddit

reddit flixtor

reddit jellyfin

reddit lookmovie

reddit sommer ray

reddit storing

reddit ublock twitch

silicon valley dailymotion

sommer ray tik toks

spielverlauf lol

startup serie imdb

stremio reddit

tik tik tik tamilgun

tiktok 9gag

vtm memes

wc grappig

www 9gag com fresh

9GAG Gratis Kijken: app, inloggen, kosten, downloaden, alternatieven, storing, tv, laptop (2022).

9gag.com is niet je typische videostreamingsite - als YouTube, Reddit, Instagram en 4Chan een baby hadden, zou het resultaat waarschijnlijk 9GAG zijn. 9GAG is een alternatieve videostreaming- en sociale mediahybride site die zich het meest richt op gifs en korte, grappige video-inhoud. Als je van memes en lachen (en gaming en anime) houdt, is 9GAG een must-see site. Mijn review zal je meer leren over waarom 9GAG zo'n geweldige site is!

Copyright © 2013-2022 SocaPro Inc - Global Gateway 8, SC
Over ons    Voorwaarden     Neem contact met ons op